Peter829 2 Opublikowano 22 Października 2017 Witajcie! Mam trochę problemów z doborem stuffu i ze znalezieniem odpowiednich wyrzutni z efektem podobnym do Kasjopeji Prosił bym o podawanie linków do waszych propozycji z tylko jednego sklepu, tak abym mógł bez problemu zamówić nie płacąc za wysyłkę po kilka razy. Jak na razie prezentuje się to tak: Wyrzutnie: JW06 Kasjopeja TXB300 SALSA ( Pewny nie jestem czy akurat tą wezmę, może jest coś fajniejszego szybkiego ale tańszego? Tak aby jeszcze z 1 wyrzutnie dokupić. ) Wulkan: FC1303 Colour ( Nie jestem do końca pewny, ale szukam coś z wysokim i dosyć długim efektem. ) Rzymskie ognie: Tu nie mam pomysłu jakie kupić. Petardy:Nie planuję w tym roku kupować, mam jeszcze jc05 i fp3 z zeszłego roku oraz stawiam bardziej na efekt do popatrzenia. Rakiety: Jeszcze nie wiem czy będę kupował, prawdopodobnie coś z marketu wpadnie. Do tego co kupię pewnie dojdą też jakieś gratisy itp ze sklepów, więc raczej tragedii nie będzie. Wiem że kwota jaką planuję wydać jest mała ale mam nadzieję że uda się coś fajnego z tego uzyskać.
0 autostop95 1 Opublikowano 22 Października 2017 Wejdź sobie na Fajerwerki market i popatrz co jest. Jak chcesz coś o podobnym efekcie do Kasjopeji to bierz Marsa z tej samej serii. Wiesz jak jest, najlepiej się stuff samemu składa, jeśli cena jest niewielka
0 Mouthes 7 Opublikowano 22 Października 2017 Potwierdzam słowa pana na górze Jeśli podoba ci się Kasjopeja możesz wziąć też Wenus z tej samej serii, mi się bardzo podoba
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 22 Października 2017 Wejdź sobie na Fajerwerki market i popatrz co jest. Jak chcesz coś o podobnym efekcie do Kasjopeji to bierz Marsa z tej samej serii. Wiesz jak jest, najlepiej się stuff samemu składa, jeśli cena jest niewielka Potwierdzam słowa pana na górze Jeśli podoba ci się Kasjopeja możesz wziąć też Wenus z tej samej serii, mi się bardzo podoba Właśnie szukałem po sklepach ale nic nie mogłem znaleść ciekawego Dlatego tu pytam bo może ktoś będzie wiedział jakie jeszcze wyrzutnie mają podobny efekt do salsy i kasjopeji. Wenus troszkę słabo mi się widzi bo jest tylko jeden kolor a nie mieszane jak np w kasjopeji.
0 Ssak 13 Opublikowano 23 Października 2017 polecam z mniejszych wyrzutni TXB045 Sensation,JW05 Pluton,JW26 Katmandu,JW4060 Styx miałem je wszystkie i są to dobre kostki
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 23 Października 2017 polecam z mniejszych wyrzutni TXB045 Sensation,JW05 Pluton,JW26 Katmandu,JW4060 Styx miałem je wszystkie i są to dobre kostki Sensation wydaje się być ok Pluton raczej nie za fajna Katmandu też tak w miarę Styx mam wrażenie że tam może ze 2 kolory efektów są i nic ciekawego Może ktoś jeszcze coś poleci z efektem zbliżonym do kasjopeji?
0 Fire798 0 Opublikowano 23 Października 2017 Witam .Ja w takim budzecie wzialbym : txb064 + jw4060 + jw06 kasjopeje i mamy 180 zloty reszta pierdolek wedlug wlasnego uznania. Drugim pomyslem txb 095 lub txb 083 + jw90 + jw4060 i mamy tez okolo 180 zloty Chyba ze stawiasz w pierwszej lini zabawe to jw4060 + kostki z serii jw06 itp + kostki typu txb211 Aries itp mozesz jeszcze zobaczyc jw20 Ewentualnie efekt to txb022 + txb095 i mamy okolo 200 i ladny efekt bez kostek do tzw. zabawy Wulkan calkiem okej chociaz tez zalezy do jakiej kwoty szukasz. Rzymskie ognie to jakie nie wezmiesz wiele nie beda sie roznic bo to raczej do zabawy sluzy niz do efektu Rakiety jakies perfecty badz jr'y ale mowisz ze z marketu najprawdopodobniej dojda to nie bede polecac Nie zrozumialem do konca czy na same kostki masz do 200 zloty czy na wszystko razem z pierdolkami?
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 23 Października 2017 Witam .Ja w takim budzecie wzialbym : txb064 + jw4060 + jw06 kasjopeje i mamy 180 zloty reszta pierdolek wedlug wlasnego uznania. Drugim pomyslem txb 095 lub txb 083 + jw90 + jw4060 i mamy tez okolo 180 zloty Chyba ze stawiasz w pierwszej lini zabawe to jw4060 + kostki z serii jw06 itp + kostki typu txb211 Aries itp mozesz jeszcze zobaczyc jw20 Ewentualnie efekt to txb022 + txb095 i mamy okolo 200 i ladny efekt bez kostek do tzw. zabawy Wulkan calkiem okej chociaz tez zalezy do jakiej kwoty szukasz. Rzymskie ognie to jakie nie wezmiesz wiele nie beda sie roznic bo to raczej do zabawy sluzy niz do efektu Rakiety jakies perfecty badz jr'y ale mowisz ze z marketu najprawdopodobniej dojda to nie bede polecac Nie zrozumialem do konca czy na same kostki masz do 200 zloty czy na wszystko razem z pierdolkami? Dzięki Z tych wszystkich to chyba najlepszym zestawieniem było by kasjopeja + txb064 - chyba że jest jakaś wyrzutnia ze "złotymi" rozpryskami a nie tak jak w tej takie białe chyba wiesz o co mi chodzi ( złoty rozprysk + np czerwony efekt na końcu) Co do kwoty to właśnie jeszcze do końca nie wiem czy do 200 same wyrzutnie czy razem z pierdołami
0 Ssak 13 Opublikowano 23 Października 2017 txb074 Viserion ma brokatowe korony z kolorowymi gwiazdkami
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 23 Października 2017 txb074 Viserion ma brokatowe korony z kolorowymi gwiazdkami Sprawdzałem i ona na filmikach też ma takie jakby "białe" ale może to tylko tak na filmie wygląda tego nie wiem chodzi mi o takie coś co widać w 0.26 mniej więcej jw06 właśnie coś takiego ma
0 piropiotr223 11 Opublikowano 23 Października 2017 Zdecydowanie viserion, mega efekty w całkiem dobrej cenie. Ja ogólnie nie za bardzo mogę polecić kostek Jorge z CE bo to co jest teraz a było to niebo a ziemia... Postawiłbym na triplexa lub nowości piromaxa oraz gaoo bo są wśród nich perełki pomimo różnych opinii.
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 23 Października 2017 Zdecydowanie viserion, mega efekty w całkiem dobrej cenie. Ja ogólnie nie za bardzo mogę polecić kostek Jorge z CE bo to co jest teraz a było to niebo a ziemia... Postawiłbym na triplexa lub nowości piromaxa oraz gaoo bo są wśród nich perełki pomimo różnych opinii. Właśnie słyszałem że podobno i kasjopeji dostało się po efektach przez CE ale nie wiem na ile w tym prawdy a filmów jak na razie 0 Viresion w sumie też dość spoko wygląda ale zastanawiam się nadal czy jest wyrzutnia z takimi złotymi efektami jakaś fajna możesz jeszcze zobaczyć tą pxb2108 x-type Oo właśnie coś takiego jeśli chodzi o złoty efekt szukam zamiast tego jakby białego jest może coś szybszego z takim efektem?
0 autostop95 1 Opublikowano 23 Października 2017 X-TYPE polecam! Miałem ja już kilka razy i mnie nie zawiodła. Jest szybka, z efektem miny. Finał za***isty. Na FM jest w cenie 33zł
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 23 Października 2017 Może jeszcze coś polecicie? zastanawiam się nad Hydrą ale nie wiem czy to co jest na filmie można dostać w necie z takim samym efektem?
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 24 Października 2017 Jeżeli kupisz hydre z 2016r to bedzie taki efekt To teraz jakby tu się dowiedzieć od sklepu czy to z tego roku bo wiesz mogą w uja robić byle by na mnie hajsu natrzepać
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 24 Października 2017 Jak na razie prezentuje się to tak: Wyrzutnie: JW06 Kasjopeja PXB2108 - X-TYPE TXB074 Viserion Wulkan: FC1303 Colour ( Nie jestem do końca pewny, ale szukam coś z wysokim i dosyć długim efektem. ) Rzymskie ognie: T6244 - RZYMSKIE OGNIE 55 ( jeszcze nie jestem pewny ) Chyba żle nie będzie? może jeszcze coś dojdzie z wyrzutni itp ale pewny nie jestem
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Może ktoś jeszcze coś poleci? w razie jakby się nie udało skombinować viresion
0 ponczo12496 24 Opublikowano 25 Października 2017 TXB645 Color Wave TXB245 Mojito TXB074 Viserion YHW009 Song Wszystkie kostki sprawdzone i godne polecenia. Color Wave moim zdaniem lepiej wypadnie od Kasjopej. Uwierz mi,nie baw się w żadne rzymskie ognie. Lepiej zainwestować w owe wyrzutnie. Za wszystko wyszło 210 zł. Myślę, że warto !! Pozdrawiam.
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 25 Października 2017 TXB645 Color Wave TXB245 Mojito TXB074 Viserion YHW009 Song Wszystkie kostki sprawdzone i godne polecenia. Color Wave moim zdaniem lepiej wypadnie od Kasjopej. Uwierz mi,nie baw się w żadne rzymskie ognie. Lepiej zainwestować w owe wyrzutnie. Za wszystko wyszło 210 zł. Myślę, że warto !! Pozdrawiam. Dzięki Viserion jest w planach ale na fajerwerkimarket.pl aktualnie jej nie mają pytałem na maila to odpisali że jak będzie importer miał to i u nich się pojawi. TXB645 Color Wave - Mam wrażenie że ma dużo mniejszą wielkość efektu od Kasjopeji tylko nie wiem jak wygląda kasjopeja w tym roku. TXB245 Mojito - Nawet fajna tylko szkoda że oprócz tych "kreskowych" rozrzutów ma też te takie "kropki" nie wiem jak to się nazywa dokładnie YHW009 Song - Szczerze to słabo mi się widzi no i ta cena niestety spora.
0 ponczo12496 24 Opublikowano 25 Października 2017 Dzięki Viserion jest w planach ale na fajerwerkimarket.pl aktualnie jej nie mają pytałem na maila to odpisali że jak będzie importer miał to i u nich się pojawi. TXB645 Color Wave - Mam wrażenie że ma dużo mniejszą wielkość efektu od Kasjopeji tylko nie wiem jak wygląda kasjopeja w tym roku. TXB245 Mojito - Nawet fajna tylko szkoda że oprócz tych "kreskowych" rozrzutów ma też te takie "kropki" nie wiem jak to się nazywa dokładnie YHW009 Song - Szczerze to słabo mi się widzi no i ta cena niestety spora. Te kostki wybrałem z Piroart.eu. Jakiego efektu być oczekiwał od Kasjopei? Może jakiś zamiennik dobierzemy. Co do Songa, powiem szczerze, że jeśli bardzo się nie pogorszyła ( bo coś było na forum o tym pisane) to polecam szczerze. Potężna czasza efektu i huk jak w salucie zrobi wrażenie serio.
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Te kostki wybrałem z Piroart.eu. Jakiego efektu być oczekiwał od Kasjopei? Może jakiś zamiennik dobierzemy. Co do Songa, powiem szczerze, że jeśli bardzo się nie pogorszyła ( bo coś było na forum o tym pisane) to polecam szczerze. Potężna czasza efektu i huk jak w salucie zrobi wrażenie serio. Taki sam co i w zeszłym roku A zamiennik puki co ma iść na Viserion nie na Kasjopeje i będzie to jako plan B gdyby się nie udało jej dostać w fajerwerkimarket
0 adis1322 0 Opublikowano 30 Października 2017 Wyrzutnie Song miałem w zeszłym roku i to co zrobiła na niebie to było coś pięknego Jeżeli w tym roku będzie miała ten sam efekt to mega polecam
0 Peter829 2 Autor Opublikowano 30 Października 2017 http://www.forumfajerwerki.pl/topic/16485-peter829-stuff-201718/ Ten temat możecie zamknąć czy coś bo już kupione na ten rok
Pytanie
Peter829 2
Witajcie!
Mam trochę problemów z doborem stuffu i ze znalezieniem odpowiednich wyrzutni z efektem podobnym do Kasjopeji
Prosił bym o podawanie linków do waszych propozycji z tylko jednego sklepu, tak abym mógł bez problemu zamówić nie płacąc za wysyłkę po kilka razy.
Jak na razie prezentuje się to tak:
Wyrzutnie:
JW06 Kasjopeja
TXB300 SALSA ( Pewny nie jestem czy akurat tą wezmę, może jest coś fajniejszego szybkiego ale tańszego? Tak aby jeszcze z 1 wyrzutnie dokupić. )
Wulkan:
FC1303 Colour ( Nie jestem do końca pewny, ale szukam coś z wysokim i dosyć długim efektem. )
Rzymskie ognie:
Tu nie mam pomysłu jakie kupić.
Petardy:
Nie planuję w tym roku kupować, mam jeszcze jc05 i fp3 z zeszłego roku oraz stawiam bardziej na efekt do popatrzenia.
Rakiety:
Jeszcze nie wiem czy będę kupował, prawdopodobnie coś z marketu wpadnie.
Do tego co kupię pewnie dojdą też jakieś gratisy itp ze sklepów, więc raczej tragedii nie będzie.
Wiem że kwota jaką planuję wydać jest mała ale mam nadzieję że uda się coś fajnego z tego uzyskać.
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi