Kamix281 2 Opublikowano 22 Października 2017 Symbol: PXP312 Nazwa: C4 Small Gramatura: 0,8 g/sztuka Cena: ok. 8 zł za opakowanie 30 szt. Wygląd i gramatura zbliżona do FP3 Small (JC05) od Jorge. Jeżeli ktoś może o nich wyrazić opinię, zapraszam do dyskusji Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 22 Października 2017 Strzelałem nimi i mogę powiedzieć, że od Hammerów z CE, które mają 0,9g są słabsze. Jeśli chodzi o porównanie z JC05 to porównywalne, może ciut słabsze. Nie mają flary. Za niedługo będzie ich test na kanale. Zapraszam Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Mam partię z 2018, szczerze? strzelają jak China Boolery. Między nimi, a FP3 Small wielka przepaść, Jorge bije na głowę Piromaxa. Nie polecam. Cytuj
piro_ziom4 15 Opublikowano 26 Lutego 2022 co do malutkich c4 to raczej do nich to nie można ich porównać. Mini jak sama nazwa mówi jest odpowiednia. Walą git ale jednak to nie to samo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi