Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedstawiam Wam mój stuff na sylwester 2017/18. To nie wszystko, jeszcze kilka zakupów będzie :)

Zamówienia składałem z kilku sklepów: Fajerwerki Market, Piro Polska, Arka Fajerwerki, Piro Sklep. Na ten moment wydałem ok. 2000zł lecz trochę pirotechniki już wystrzeliłem :)

Listy wszystkich produktów nie podam, ponieważ jest tego za dużo. Ograniczę się do samych wyrzutni :)

Zdjęcia stuffu, link do strony: https://www.fotosik.pl/u/autostop95

Wyrzutnie:

-Lockout (Triplex)

-Day break (Triplex)

-Speed of Sound (Gaoo)

-Code di drago (Magic fireworks)

-Albion (Jorge)

-New World 1 (Gaoo)

-X-Type (Piromax)

-2x Alfa (Piromax)

-Show Box (Jorge)

-Wall lights (Gaoo)

-Dubaj (Kometa)

Oraz mniejsze: Macrocosmos III, Mars, Night Warrior, Ninja, Trolle, Seul, Hi-Tech

Opublikowano

Cały sylwester będziesz miał co robić niczego ci nie brakuje. :) Huczny sylwester zapowiada się u ciebie.

Opublikowano

Cały sylwester będziesz miał co robić niczego ci nie brakuje. :) Huczny sylwester zapowiada się u ciebie.

Oj będzie huczny :) Jeszcze 4 zakupy planuję, więc dojdzie troszkę. Aktualizacja stuffu w przyszłym tygodniu jak przyjdzie kolejna paczka :D

Opublikowano

3 Kostki godne uwagi, pełno gruzu. Oby kolejna paczka przyniosła jaki rarytas.

Opublikowano

3 Kostki godne uwagi, pełno gruzu. Oby kolejna paczka przyniosła jaki rarytas.

Ja stawiam na zabawę i na huk. U mnie wielkiego pokazu nie uświadczysz. Jeszcze ze dwie 37strz. 30mm od Triplexa dojdą. Może jakaś setka 20mm też.

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo fajny stuffik, naprawdę będziesz miał co robić w sylwestra,a to przecież najważniejsze.Zapowiada się dużo zabawy i udany sylwester. :)

Opublikowano

Ja tu nie widzę piro kopy tylko pełno konkretnej zabawy, rarytasów masa i w petardach i w efektach. Mega stuff, bardzo w moim stylu dlatego ode mnie 9/10. Jak dojdą konkrety to śmiało 10/10 :)

Opublikowano

Ja tu nie widzę piro kopy tylko pełno konkretnej zabawy, rarytasów masa i w petardach i w efektach. Mega stuff, bardzo w moim stylu dlatego ode mnie 9/10. Jak dojdą konkrety to śmiało 10/10 :)

Dzięki ;) Coś ciekawego dojdzie jeszcze :D

Opublikowano

Zabawy bardzo duuuzo :D

Głównie oto mi chodziło ;) Tak, jak pisałem wyżej dojdzie kilka ciekawych kostek, ale to bliżej sylwestra :)

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo fajny stuffik, naprawdę będziesz miał co robić w sylwestra,a to przecież najważniejsze.Zapowiada się dużo zabawy i udany sylwester. :)

Zabawy będzie co niemiara ;)

Opublikowano

Nie wiem,że też wcześniej tu nie zajrzałem....Gościu wymiatasz ilością.Takiej ilości petard to na pięciu stoiskach bazarowych nie znajdziemy :D .Rakiety w tak dużych ilościach,moździerze,fontanny,rzymiaki.Jest wszystko i to w jakich ilościach...Do tego masz bardzo dużo wyrzutni z czego kilka naprawdę świetnych.Nie wiem czy ktoś cię przebije pod względem zabawy.Dobrze,że jest dwa dni na strzelanie,bo w samego Sylwestra tego byś nie wystzelił :D .Dobrze,że planujesz kupić jeszcze jakieś większe wyrzutnie,bo podniesie to trochę względem jakościowym twój stuff :).Stuff kompletnie nie w moim stylu,ale oglądanie takiej ilości piro sprawiło mi dużo satysfakcji...

Opublikowano

Nie wiem,że też wcześniej tu nie zajrzałem....Gościu wymiatasz ilością.Takiej ilości petard to na pięciu stoiskach bazarowych nie znajdziemy :D .Rakiety w tak dużych ilościach,moździerze,fontanny,rzymiaki.Jest wszystko i to w jakich ilościach...Do tego masz bardzo dużo wyrzutni z czego kilka naprawdę świetnych.Nie wiem czy ktoś cię przebije pod względem zabawy.Dobrze,że jest dwa dni na strzelanie,bo w samego Sylwestra tego byś nie wystzelił :D .Dobrze,że planujesz kupić jeszcze jakieś większe wyrzutnie,bo podniesie to trochę względem jakościowym twój stuff :).Stuff kompletnie nie w moim stylu,ale oglądanie takiej ilości piro sprawiło mi dużo satysfakcji...

:D Ja stawiam na zabawę ;) dojdzie jeszcze sporo towaru, w tym tak, jak pisałem kilka konkretnych kostek. Z tego co wiem, ktoś na pewno pod względem ilości mnie przebije i tam będzie dopiero co oglądać ;) Dzięki za miłe słowa :)

Opublikowano

świetne petardy ;) stawiasz na jakość a nie na ilość.różnorodna ilosc petard zapewni ci nie małą zabawe pozdrawiam ;)

Opublikowano

świetne petardy ;) stawiasz na jakość a nie na ilość.różnorodna ilosc petard zapewni ci nie małą zabawe pozdrawiam ;)

Czekam na Screamy 5s właśnie, a w najbliższym czasie zakupie większą ilość petard od Funke :D

Opublikowano

Czekam na Screamy 5s właśnie, a w najbliższym czasie zakupie większą ilość petard od Funke :D

bedziesz testowal na dniach ? ;)
Opublikowano

Zobaczę na ile skręcona kostka pozwoli ;) Ale mam zamiar Screama 5s odpalić, może w czwartek coś wrzucę :)

Opublikowano

Masz bardzo fajny stuff.Moja ocena to 9-/10.Pozdro!

Dzięki ;)

Opublikowano

No stuff przeogromny aktualizacja za aktualizacją :) Masz wszystko, super dużo mocnych petard, moździerze, rakiety i dużo wyrzutni w tym parę bardzo fajnych. Ta ilość robi wrażenie :D Masz tez nowe wyrzutnie od tripla widzę, jestem ciekawy bardzo ich efektu, pamiętaj żeby je nagrać.

Opublikowano

Zdjęcia zdjęcia nie chce mi się filmików oglądac na yt.... :(

Opublikowano

No stuff przeogromny aktualizacja za aktualizacją :) Masz wszystko, super dużo mocnych petard, moździerze, rakiety i dużo wyrzutni w tym parę bardzo fajnych. Ta ilość robi wrażenie :D Masz tez nowe wyrzutnie od tripla widzę, jestem ciekawy bardzo ich efektu, pamiętaj żeby je nagrać.

Będą nagrane wyrzutnie :) Hot Fusion dojdzie też na 100% I jeszcze jakąś z Triplexa 1" lub 1,2" 25-37strz dokupie :)

Opublikowano

Aktualizacja któraś z kolei xD

Kolejna paczka z piro. Trochę fontann i innych pierdół :D

https://youtu.be/2gU-aqFLqQQ

Bez zdjęcia. Jak ktoś chce, to może przewinąć na koniec filmiku. Tam jest całość.