autostop95 1 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 A oto cały mój stuff na sylwester 2017 i nowy rok 2018 https://youtu.be/WzqyXKIX_dU Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 2 Grudnia 2017 A oto cały mój stuff na sylwester 2017 i nowy rok 2018 https://youtu.be/WzqyXKIX_dU Mało coś :DDDD nie no smieszkuje sobie Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Hukiem pozamiatane a i piękne 30mm od tripla się u Ciebie znalazły, tyle funke... Pozazdrościć genialnych petard Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Na ten moment masz najlepszy stuff na tegorocznego Sylwestra ze wszystkich użytkowników forum Brakuje mi tu jedynie konkretnego V-Shape, w ogóle kątowej wyrzutni Cytuj
eloremro 0 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ma kanał na yt to będzie miał co wrzucać, a jak nie to zostawi na następny rok. Cytuj
autostop95 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Hukiem pozamiatane a i piękne 30mm od tripla się u Ciebie znalazły, tyle funke... Pozazdrościć genialnych petard Dzięki Cytuj
autostop95 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Na ten moment masz najlepszy stuff na tegorocznego Sylwestra ze wszystkich użytkowników forum Brakuje mi tu jedynie konkretnego V-Shape, w ogóle kątowej wyrzutni Może coś dokupię, ale to już spontaniczny zakup będzie Cytuj
autostop95 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wrzuć fotkę całości bo niektórym się nie chce oglądać. Ale tak powiem że za dużo tego masz- będziesz strzelał chyba z kilka dni, ze 3000zł. na to wydałeś- dla mnie to o wiele za dużo. Jakąś fotkę wrzucę Co do ilości, tyle chciałem, tyle mam Cytuj
autostop95 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ma kanał na yt to będzie miał co wrzucać, a jak nie to zostawi na następny rok. Dokładnie, święte słowa Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Nie ma co oszukiwać,masz najlepszy stuff jaki na razie widziałem.Moja ocena to:11/10.Jednym słowem zarombisty stuff. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 3 Grudnia 2017 StuFF ilościowy ale i jakościowy, podoba mi się i gratuluję, tylko strzelać aż do wieczora 1-go stycznia aż zostanie taka pustka ;] Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Pod względem ilości całkowicie wymiatasz.Tak jak tajfun,który potrafi zmieść z okolicy całą wioskę tak samo ty wymiatasz na forum pod względem wielkości stuffu różnych kategorii piro.U ciebie znajdziemy wszystko,to tak jak by przyjść do sklepu .Czy najlepszy stuff na forum,tu bym spekulował.Zdecydowanie za dużo petard,moim zdaniem nie potrzebnie kupowane po kilka opakowań.Wszystko inne jak najbardziej pasuje,super wyrzutnie rakiety itp.Ja troszkę inaczej bym zarządził tą kasą przeznaczoną na piro Cytuj
autostop95 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Nie ma co oszukiwać,masz najlepszy stuff jaki na razie widziałem.Moja ocena to:11/10.Jednym słowem zarombisty stuff. Dzięki Ale myślę, że będą stuffy konkretniejsze od mojego na pewno Cytuj
autostop95 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 StuFF ilościowy ale i jakościowy, podoba mi się i gratuluję, tylko strzelać aż do wieczora 1-go stycznia aż zostanie taka pustka ;] Od rana 30.12 do wieczora 01.01 będzie strzelane Cytuj
autostop95 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Pod względem ilości całkowicie wymiatasz.Tak jak tajfun,który potrafi zmieść z okolicy całą wioskę tak samo ty wymiatasz na forum pod względem wielkości stuffu różnych kategorii piro.U ciebie znajdziemy wszystko,to tak jak by przyjść do sklepu .Czy najlepszy stuff na forum,tu bym spekulował.Zdecydowanie za dużo petard,moim zdaniem nie potrzebnie kupowane po kilka opakowań.Wszystko inne jak najbardziej pasuje,super wyrzutnie rakiety itp.Ja troszkę inaczej bym zarządził tą kasą przeznaczoną na piro Też wydaje mi się, że są lepsze stuffy, ale jak to się mówi-o gustach się nie dyskutuje To chciałem mieć, więc to kupiłem Jakoś bardziej lubię huk, ale z roku na rok efektowych rzeczy jest więcej Cytuj
autostop95 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Najlepszy, najgorszy.... i tak wszystko pójdzie z dymem. :xmas_laugh: I oto właśnie chodzi by poszło z dymem W końcu to fajerwerki Cytuj
autostop95 1 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 A oto zdjęcie przedstawiające główną część stuffu, reszty pirotechniki nie sfotografowałem, więc filmik na YT pozostaje do zobaczenia https://www.fotosik.pl/zdjecie/5a4fc55b9dbcc8b4 Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Dużo tego...na tym zdjęciu widać dopiero tą ilość. Masz zapas palników lub innego ustrojstwa do odpalania ? Bo trochę tych lontów masz do podpalenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi