Kamix281 2 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Symbol: PP038D/B Nazwa: Bomba Boom Importer: PRIVATEX-PYRO s.r.o. Gramatura: 4,6 g/sztuka Efekt: Flara + huk Cena: ok. 12 zł za opakowanie 20 szt. Zapraszam do dyskusji na temat tych petard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autostop95 1 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Petardy z dużą zawartością mieszanki. Kupiłem dwie paczki. W niedzielę będą u mnie na kanale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz243 1 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Polecam Bardzo dobre petardy w niskiej cenie. Huk porównywalny do Dum Bum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dostałem trzy paczki rok temu gratis zamiast FP3 i powiem, że był to jak najbardziej opłacalny dla mnie zamiennik Porównywalne z Colour Salute Fenix i mocniejsze od Dum-bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fibonacci 22 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Miałem rok temu, kupione na bombashop.pl, jak na moje to walą podobnie jak dum bumy czy dragon boomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamix281 2 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Petardy są świetne. Huk porównywalny do Dum Bum, a są dwa razy tańsze (ok. 12-15 zł)! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 a mieliscie bomba bum w pudelku po dragon bumach ? bo ja takie dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi