Kamix281 2 Opublikowano 23 Października 2017 Symbol: PP038D/B Nazwa: Bomba Boom Importer: PRIVATEX-PYRO s.r.o. Gramatura: 4,6 g/sztuka Efekt: Flara + huk Cena: ok. 12 zł za opakowanie 20 szt. Zapraszam do dyskusji na temat tych petard Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 23 Października 2017 Petardy z dużą zawartością mieszanki. Kupiłem dwie paczki. W niedzielę będą u mnie na kanale Cytuj
Mateusz243 1 Opublikowano 23 Października 2017 Polecam Bardzo dobre petardy w niskiej cenie. Huk porównywalny do Dum Bum. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 23 Października 2017 Dostałem trzy paczki rok temu gratis zamiast FP3 i powiem, że był to jak najbardziej opłacalny dla mnie zamiennik Porównywalne z Colour Salute Fenix i mocniejsze od Dum-bum Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 24 Października 2017 Miałem rok temu, kupione na bombashop.pl, jak na moje to walą podobnie jak dum bumy czy dragon boomy. Cytuj
Kamix281 2 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 Petardy są świetne. Huk porównywalny do Dum Bum, a są dwa razy tańsze (ok. 12-15 zł)! Super! Cytuj
Gość Opublikowano 11 Marca 2022 a mieliscie bomba bum w pudelku po dragon bumach ? bo ja takie dostałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi