Ssak 13 Opublikowano 23 Października 2017 Witam chciałem po raz pierwszy przedstawić wam swój stuff na tegorocznego sylwestra zakupiony na bigfunie za 330 zł Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 23 Października 2017 W sumie to brakuje tylko paczki jakiś mocniejszych petard, a tak to klasa sama w sobie. Perfecty! Ubóstwiam, pewnie jak każdy starszy wyjadacz forum Dyszka! Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 23 Października 2017 Dzięki za opinie co do petard to szczerze nie przepadam za mega głośnymi lubie sobie postrzelać ale wystarczy dla mnie coś słabszego Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 23 Października 2017 Bardzo dobre rakiety wybrałeś szczególnie Perfecty, sam je mam będziesz zadowolony z efektów. Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 23 Października 2017 dzięki za komentarz na początku chciałem wybrać PXR209 Fire Crump ale budżet był nadszarpnięty to mówię wezme perfecty sprawdzona marka Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 23 Października 2017 Bardzo dobrze rozplanowany stuff, najlepsze kostki w ich przedziałach cenowych i perfecty które pomimo CE nie pogorszyły się podobno za bardzo Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 23 Października 2017 dzięki za takie miłe słowa trochę czasu spędziłem na jak najlepszym w tym budżecie doborze wyrzutni Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 24 Października 2017 Viserion w tamtym roku dał piekny efekt na niebie stuffik super ! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Stuffik niczego sobie.Dobre wyrzutnie a viserion będzie wysienką na torcie.Masz troszkę rzeczy na wieczór.Nie ma się do czego przyczepić .Jest super! Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 30 Grudnia 2017 W tym roku za szalałeś co bardzo cieszy Jak tam maszynka do karabinków?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi