Skocz do zawartości

JW06 Kasjopeja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podglad1550.jpg
Symbol: JW06
Nazwa: Kasjopeja (seria Big Bang)
Ilość strzałów: 16
Opis efektu: RED STARS & CHRYS. WITH RED TAIL • GREEN STARS & CHRYS. WITH GREEN TAIL • BLUE STARS & CHRYS. WITH BLUE TAIL
Film: Kliknij aby pobrać film
Cena hurtowa: 12,80 zł

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bardzo ładna wyrzutnia.
Kaliber to tylko 20mm.
Niestety tu jest tylko 16 strzałów.
8.5/10 z czystym sumieniem.

Dla porównania arctic jest w podobnej cenie , tam mamy 10 strzałów , a tu 16 i z pięknym efektem.

Opublikowano

Ta wyrzutnia zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. Nie spodziewał się po takim kalibrze takich efektów. No i co najważniejsze ta wyrzutnia jest bardzo tania zaledwie 12zł.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Całkiem inny, lecz o wiele lepszy :!: nie sam crackling jak w tamtym filmie, jak to rzeczywiście ten efekt jest w każdej wyrzutni to sie jeszcze bardziej opłaca za tą cene :)

Opublikowano

Jestem zaskoczony tak ładnym efektem z takiego kalibru i jeszcze ta cena 8/10 (daje tyle bo za mało strzałów)

Opublikowano

faktycznie bardzo ładny efekt :grin: taka mała a taka ładna, teraz żałuję, że jej nie kupiłem. Naprawdę warto jak za 13zł.

9/10

Opublikowano

Ja pierdu ale fajny efekt kurde szkoda że jej nie kupiłem mogłem ją zamówić za 15 czy 16zł na fajerwerkimarket.pl teraz żałuje;/

Opublikowano

efekt i cena są powalające (zaniemówiłem)
ocena 10/10

Opublikowano

Efekt bardzo ladny, cena rowniez przyzwoita :) 9/10

Opublikowano

Jak dla mnie efekt jest podobny jak przy rakiecie GoldeLife, tylko, że w rakiecie jest on "gęstszy".

Mnie się podoba, i jeszcze taka cena? REWELACJA! 8/10 (za małą ilość strzałów i za krótki czas trwania)

Gość Felix
Opublikowano
(za małą ilość strzałów i za krótki czas trwania)

a czego sie spodziewasz po wyrzutni za 12,8 zł ?
że będzie mieć ile strzałów ? i po kalibrze 20 mm

Jak to odpalałem to mnie zamurowało coś pięknego
o ile w każdej jest taki efekt to naprawdę
wszystkim polecam
(aha i jak wam sie wyrzutnia podoba
to oceniajcie też film...)
Opublikowano

Efekt o niebo lepszy niż na filmiku mpi. Zmieniam plany zamiast tyranta kupuje cassiopeje albo kupie i to i to :))

• 1 rok później...
Gość mati_77717
Opublikowano

na Kasjopeja "polowałem" w tym roku za 13 zł nigdzie z żadnej firmy niedostanie się takiego artykułu. "Wyrzutnia warta ceny" może ktoś wie gdzie znajdę w woj.lubelskim hurtownie lub sklep z wyrzutniami tej firmy ???

Opublikowano

Moja Kasjopeja poszła w Wigilię. Strzelała jakoś wolno ale to chyba wina dobrych warunków przechowywania. Trochę ją zmienili potwierdzam obserwacje Nostry obecnie nie ma dynamicznego finału.

Opublikowano

no na taką cene i wielkość daje 9.5/10 :) Efekty bardzo widowiskowe :)
A propo czy na forum jest coś o Samuraju ???

Opublikowano

Wyrzutnia cudna, żeby 16 tak pięknych strzałów kosztowało tylko 16zł. Naprawdę polecam :wink:

Opublikowano

masz racje jest super ja mialem ją polecam

Opublikowano

Przed sylwestrem dość "najarałem" się na tą wyrzutnie i chyba zbyt mocno...

Wyrzutnia szczerze mówiąc mnie rozczarowała. Na filmie Felixa wyglądała naprawdę dobrze, ale na żywo wcale nie było takiego pięknego efektu - sama jego wielkość była mniejsza niż w Red Meteorze (SM9882). W dodatku został nieco zmieniony efekt, na końcu mamy crackling i nie ma aż tak dynamicznego finału. To po prostu dobra wyrzutnia, ale moim zdaniem lepiej wypada Mars :wink:

Mój film: http://pl.youtube.com/watch?v=RDYds2HXeak

Opublikowano

Witus Twoją wyrzutnię kleił chyba jakiś pijany Chińczyk mi to w żadnym wypadku nie wygląda na Kasjopeję, miałem już 4 raz tę wyrzutnię i wyglądała inaczej czerwone później zielone a następnie niebieskie piwonie po 4 sztuki a na koniec wszystkie kolory po kolei i żadnego craclingu. Twoja wyrzutnia wygląda raczej na jakąś dziwną krzyżówkę marsa/kasjopeji z plutonem :)

Opublikowano

no dokładnie fpshooter. Ja też miałem efekty takie jak ty opisałeś. Mam filmik z tej baterii więc wkrótce go dam. I dodam jeszcze, że zbytnio mi się to nie spodobało jakieś te efekty takie małe. :neutral:

Opublikowano

U mnie nie wiem jak było, bo pod koniec JW06 zaczął strzelać mars. Ale miałem chyba wersję zwykłą, bez cracklingu.
Film - http://pl.youtube.com/watch?v=a2AjVDaF6Tc
Co do baterii, to jest ona bardzo fajna. Koszt tego hurtowo to tylko 13,70 ( jak się nie mylę ) i chociaż zapłaciłem za nią 5 zł więcej to i tak się opłacało. Gwiazdki sięgały prawie samej ziemi. Przynajmniej taki odczuwałem efekt. Fajna sprawa ta kasjopeja.
Śmiało mogę ją polecić :wink: