pawel_27 0 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Moim zdanie ta wyrzutnia jest super. Duże efekty, strzałów trochę mało ale OK. Moja ocena 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mój film i zdjęcie z sylwka 08/09 tego produktu: jak widzicie to jest prawdziwy efekt Kasjopei a nie jakieś podróby dostajecie. Efekt mizerny, może żeby lepiej to wyszło trzeba odpalić tak z 6 na razZdjęcie: Film: http://pl.youtube.com/watch?v=sfiIZXopRy8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mój film i zdjęcie z sylwka 08/09 tego produktu: jak widzicie to jest prawdziwy efekt Kasjopei a nie jakieś podróby dostajecie. Efekt mizerny, może żeby lepiej to wyszło trzeba odpalić tak z 6 na raz A może ty dostałeś podróbę :?: Nie wiem może to jest jakis nowy efekt ja miałem z tam starym, ale to nie oznacza że podróby :shock: A ten efekt co miałem ja i jak odpaliłem 6 to był dużo lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja miałem tą wyrzutnie z dostawy Jorge, listopad-grudzień. To może to być nowy efekt hmm :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Film z mojego Sylwestra: http://pl.youtube.com/watch?v=bpjcXHf5D50Uważam że bardzo opłacalną a przede wszystkim ładną wyrzutnią jest Kasjopeja. Za rok na pewno ze 2 takie kupię. Moja ocena 9.5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniroth 0 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja również mam w planach zakup tej wyrzutni na następny sylwester. Cena odpowiednia.Ocena 9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=uIxyVdJ-C2c - moja kasjopeja z sylwka.To bardzo dobra wyrzutnia, za 13zł nie ma co marudzić i wybrzydzać. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 To samo co kolega wyżej.Jest to jedna z najlepszych wyrzutni w tym przedziale cenowym. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erki198 0 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Faktycznie ma bardzo dobre efekty w tym roku ją zakupie Polecam.PS Za tą cene warto kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben_sage 26 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Czy to ta kasjopeja bo jeśli tak to totalnie szajsowato strzela i lepszy efekt daje meteor czy mc3....Miałbyc jakis lifting i pewnie w tym roku wszyscy takie dostaniemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Tak to ta Kasjopeja. To nowa wersja, która jest znacznie gorsza od starej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Znajde ją na bazarze ? Jak tak to mniej więcej za ile ? koło 15-20 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 co za żenada! co ten jorge tworzy!! Psuje sztandarowe swoje produkty za które był tak lubiany i szanowany, przecież kiedyś kasjopeja mars uran to były topowe baterie, a teraz?! Mam nadzieję że jeszcze mars się w tym roku utrzyma bo powinienem dostać (paczka z fm dlatego powinienem) dostać 3 szt.15-20pln za kasjopeje to w miarę dobra cena ale wątpię żeby na bazarze udało ci się znaleźć ją w takiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Matko Świeta! Co oni zrobili z ta piekna wyrzutnia... Co sie dzieje w tym roku z fajerwerkami... Malo bazarkow, inne przepisy w marketach, slabe produkty... Mam nadzieje ze jw90 nei zepsuli ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Fakt jest taki że Jorge schodzi na psy każdy to potwierdzi... nie no normalnie szok.. mam nadzieję że wrócą jeszcze czasy Jorge, ale narazie TripleX ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben_sage 26 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 co za żenada! co ten jorge tworzy!! Psuje sztandarowe swoje produkty za które był tak lubiany i szanowany, przecież kiedyś kasjopeja mars uran to były topowe baterie, a teraz?! Mam nadzieję że jeszcze mars się w tym roku utrzyma bo powinienem dostać (paczka z fm dlatego powinienem) dostać 3 szt.15-20pln za kasjopeje to w miarę dobra cena ale wątpię żeby na bazarze udało ci się znaleźć ją w takiej cenie Teraz totalny szajs załuje ze wywalilem na to kase , naszczescie mam nadzieje ze chociaz mars zwroci to co zabrała kasjopeja, wolalbym bezapelacyjnie 2 puchy mc 3 ale je juz i tak mam.Ciekawy jestem kiedy jw90 odejscie do lamusa.Niestety trzeba sie na dobrych partiach wypromować a pozniej ciągnac badziew toż to sie do biedrony nie nadaje nawet pod inna poligrafia....Obawiam sie ze w przyszlym roku triplex zacznie dominować rynkiem.Zreszta przeglądajac wiele filmow kasjopeja ma strasznie rozlazle efekty na kazdym filmie rozne efekty...Robiac pokaz odpale ja po mc2 bo niema sensu na pozniej trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Na razie Jorge schodzi na psy, za jakiś czas reszta zejdzie. Po prostu obecnie tylko Jorge przechodzi na nowe przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben_sage 26 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Co masz na myśli ? - robiło lepiej niz wymogi ?Mam wrażenie ze decybele nitro sa slabsze niż 2 lata temu czy to też fakty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Mam na myśli to, że reszta firm także będzie musiała schrzanić swoje produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben_sage 26 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Mam na myśli to, że reszta firm także będzie musiała schrzanić swoje produkty. Trzeba bedzie łukiem omijać przepisy i kombinować jakies szelki , fajerwerki dostepne w sprzedaży i tak sa na niskim poziomie, to co u nas leci w niebo to jest odpad recykling ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenes95 3 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Za 18 zl kupowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Nie, nie kupować. Spróbuj zdobyć jakąś lepszą jeszcze nie zmienioną baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 A byc moze jorge tlyko dla niemeic produkuje tak kiepskie kasjopeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 co?? dostajemy takie bo jesteśmy w UE i nowe przepisy będziemy mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Fatalnie wyglada na tym filmiku w porownaniu do tego, co bylo kilka lat temu. Na szczescie nie mam wielu wyrzutni jorga w tegorocznym stuffie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi