Skocz do zawartości

JW06 Kasjopeja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdanie ta wyrzutnia jest super. Duże efekty, strzałów trochę mało ale OK. Moja ocena 10/10

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mój film i zdjęcie z sylwka 08/09 tego produktu:

jak widzicie to jest prawdziwy efekt Kasjopei a nie jakieś podróby dostajecie. :wink: Efekt mizerny, może żeby lepiej to wyszło trzeba odpalić tak z 6 na raz

Zdjęcie:

kaszc0.th.jpg

Film:

http://pl.youtube.com/watch?v=sfiIZXopRy8

Gość Felix1
Opublikowano
Mój film i zdjęcie z sylwka 08/09 tego produktu:

jak widzicie to jest prawdziwy efekt Kasjopei a nie jakieś podróby dostajecie. :wink: Efekt mizerny, może żeby lepiej to wyszło trzeba odpalić tak z 6 na raz

A może ty dostałeś podróbę :?:

Nie wiem może to jest jakis nowy efekt ja miałem z tam starym, ale to nie oznacza że podróby :shock:

A ten efekt co miałem ja i jak odpaliłem 6 to był dużo lepszy
Opublikowano

ja miałem tą wyrzutnie z dostawy Jorge, listopad-grudzień. To może to być nowy efekt hmm :roll:

Opublikowano

Ja również mam w planach zakup tej wyrzutni na następny sylwester. Cena odpowiednia.
Ocena 9/10.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To samo co kolega wyżej.Jest to jedna z najlepszych wyrzutni w tym przedziale cenowym. :mrgreen:

• 1 rok później...
Opublikowano

Faktycznie ma bardzo dobre efekty w tym roku ją zakupie :) Polecam.
PS Za tą cene warto kupic

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy to ta kasjopeja bo jeśli tak to totalnie szajsowato strzela i lepszy efekt daje meteor czy mc3....
Miałbyc jakis lifting i pewnie w tym roku wszyscy takie dostaniemy....
Opublikowano

Tak to ta Kasjopeja. To nowa wersja, która jest znacznie gorsza od starej.

Opublikowano

co za żenada! co ten jorge tworzy!! Psuje sztandarowe swoje produkty za które był tak lubiany i szanowany, przecież kiedyś kasjopeja mars uran to były topowe baterie, a teraz?! Mam nadzieję że jeszcze mars się w tym roku utrzyma bo powinienem dostać (paczka z fm dlatego powinienem) dostać 3 szt.

15-20pln za kasjopeje to w miarę dobra cena ale wątpię żeby na bazarze udało ci się znaleźć ją w takiej cenie

Opublikowano

Matko Świeta! Co oni zrobili z ta piekna wyrzutnia... Co sie dzieje w tym roku z fajerwerkami... Malo bazarkow, inne przepisy w marketach, slabe produkty... Mam nadzieje ze jw90 nei zepsuli :((

Opublikowano

Fakt jest taki że Jorge schodzi na psy każdy to potwierdzi... nie no normalnie szok.. mam nadzieję że wrócą jeszcze czasy Jorge, ale narazie TripleX ! :)

Opublikowano

co za żenada! co ten jorge tworzy!! Psuje sztandarowe swoje produkty za które był tak lubiany i szanowany, przecież kiedyś kasjopeja mars uran to były topowe baterie, a teraz?! Mam nadzieję że jeszcze mars się w tym roku utrzyma bo powinienem dostać (paczka z fm dlatego powinienem) dostać 3 szt.

15-20pln za kasjopeje to w miarę dobra cena ale wątpię żeby na bazarze udało ci się znaleźć ją w takiej cenie

Teraz totalny szajs załuje ze wywalilem na to kase , naszczescie mam nadzieje ze chociaz mars zwroci to co zabrała kasjopeja, wolalbym bezapelacyjnie 2 puchy mc 3 ale je juz i tak mam.
Ciekawy jestem kiedy jw90 odejscie do lamusa.
Niestety trzeba sie na dobrych partiach wypromować a pozniej ciągnac badziew toż to sie do biedrony nie nadaje nawet pod inna poligrafia....
Obawiam sie ze w przyszlym roku triplex zacznie dominować rynkiem.
Zreszta przeglądajac wiele filmow kasjopeja ma strasznie rozlazle efekty na kazdym filmie rozne efekty...
Robiac pokaz odpale ja po mc2 bo niema sensu na pozniej trzymać.
Opublikowano

Na razie Jorge schodzi na psy, za jakiś czas reszta zejdzie. Po prostu obecnie tylko Jorge przechodzi na nowe przepisy.

Opublikowano

Co masz na myśli ? - robiło lepiej niz wymogi ?
Mam wrażenie ze decybele nitro sa slabsze niż 2 lata temu czy to też fakty ? :unsure:

Opublikowano

Mam na myśli to, że reszta firm także będzie musiała schrzanić swoje produkty.

Opublikowano

Mam na myśli to, że reszta firm także będzie musiała schrzanić swoje produkty.

Trzeba bedzie łukiem omijać przepisy i kombinować jakies szelki , fajerwerki dostepne w sprzedaży i tak sa na niskim poziomie, to co u nas leci w niebo to jest odpad recykling ...
Opublikowano

Nie, nie kupować. Spróbuj zdobyć jakąś lepszą jeszcze nie zmienioną baterię.

Opublikowano

A byc moze jorge tlyko dla niemeic produkuje tak kiepskie kasjopeje?

Opublikowano

co?? dostajemy takie bo jesteśmy w UE i nowe przepisy będziemy mieć.

Opublikowano

Fatalnie wyglada na tym filmiku w porownaniu do tego, co bylo kilka lat temu. Na szczescie nie mam wielu wyrzutni jorga w tegorocznym stuffie.