Skocz do zawartości

JW06 Kasjopeja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fatalnie wyglada na tym filmiku w porownaniu do tego, co bylo kilka lat temu. Na szczescie nie mam wielu wyrzutni jorga w tegorocznym stuffie.

Nie wku...j mnie bo mam wszystkie wyrzutnie jorga a siana brak :angry:
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miałem z starym efektem. Bardzo ładne, rozłożyste. Szkoda, że wprowadzili nowy efekt.

Opublikowano

Wyrzutnia bardzo ładna (może jeszcze stary efekt) tania i ma wielkie efekty.
Film:

Opublikowano

Miałem wyrzutnie ze starym efektem i szok! Cudownie się spisała! Efekty duże, piękne, zrobiło na mnie wrażenie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ładna wyrzutnia za nie wielkie pieniądze, efekty były duże oraz dosyć długo utrzymywały się na niebie.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem tą wyrzutnie i jakoś nie zrobiła na mnie wrażenia, ale to może dlatego ,że kilka pocisków nie wypaliło.

• 1 rok później...
Opublikowano

Na mnie zrobiła wrażenie i to spore. Fakt może efekty nie takie jak lubię, ale mi się spodobała. Polecam!

Opublikowano

Pozytywnie mnie zaskoczyła,nie spodziewałem się,że jest tak piękna

Opublikowano

Również mnie pozytywnie zaskoczyła , ten nowy efekt jest zaje*s*y

Opublikowano

Czytając niektóre posty byłem pełen obaw ale prawdę mówiąc podobała mi się bardziej niż seria big bang -mars . Bardzo polecam !!!

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Kupie całą serie BIG BANG w tym roku to się zobaczy ;]

Opublikowano

Moim zdaniem kasjopeja swoim efektem przerasta wiele innych droższych kostek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W tym roku mialem okazje kupić tą kosteczke za 9.50 :) Więc zdam relacje po odpaleniu ;]

Opublikowano

Stary wilk wrócił;) no jak widzę cała seria Big Bang cały czas trzyma fason-nie licząc zepsutego Urana..chyba że się coś zmieniło w tym roku.Filmiki obejrzane-BIG BANG standardowo zagości w moim arsenale

Dzięki Pozdrawiam

Opublikowano

Przed chwilą odpaliłem. Piękny efekt :) Za taką cenę jak najbardziej warto.

Opublikowano

Również przed chwilą odpalałem, bardzo mi się podobała :xmas_smile:

Opublikowano

No u mnie ładna, tylko trochę zabójcza ;) Kuzynka dostała, ale tylko się poparzyła

Opublikowano

Fajna ładna tania efektowna ;) polecam jak za tą cenę. Widzowie chyba są pod pozytywnym wrażeniem

Opublikowano

Za tą cene trudno poszukać kostki które doruwnywały by kasjopeji. Nic tylko brać!!!

Opublikowano

UWAŻAJCIE NA TĘ WYRZUTNIE!!! Miałem ją na pokazie i mi się przewróciła i zaczęła strzelać po ziemi na szczęście zdążyliśmy uciec. Przyczyną napewno jest to że nie była obstawiona kamieniami ale żadne wyrzutnie nie miałem obstawione kamieniami i tylko ta się wywróciła

Opublikowano

Super wyrzutnia jak za taką cenę ;) miałem w tym roku polecam .

Opublikowano

UWAŻAJCIE NA TĘ WYRZUTNIE!!! Miałem ją na pokazie i mi się przewróciła i zaczęła strzelać po ziemi na szczęście zdążyliśmy uciec. Przyczyną napewno jest to że nie była obstawiona kamieniami ale żadne wyrzutnie nie miałem obstawione kamieniami i tylko ta się wywróciła

Wiesz zawsze możesz ją czymś obłożyć np. cegłami , kamieniami :)

Opublikowano

Przepiękna wyrzutnia,według mnie dużo lepsza od Big Bang Mars,czy Katmandu