Ben_sage 26 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Fatalnie wyglada na tym filmiku w porownaniu do tego, co bylo kilka lat temu. Na szczescie nie mam wielu wyrzutni jorga w tegorocznym stuffie. Nie wku...j mnie bo mam wszystkie wyrzutnie jorga a siana brak Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Miałem z starym efektem. Bardzo ładne, rozłożyste. Szkoda, że wprowadzili nowy efekt. Cytuj
SHORT TIME 0 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wyrzutnia bardzo ładna (może jeszcze stary efekt) tania i ma wielkie efekty.Film: Cytuj
Verbusek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Miałem wyrzutnie ze starym efektem i szok! Cudownie się spisała! Efekty duże, piękne, zrobiło na mnie wrażenie. Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ładna wyrzutnia za nie wielkie pieniądze, efekty były duże oraz dosyć długo utrzymywały się na niebie. Cytuj
barteek12 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Miałem tą wyrzutnie i jakoś nie zrobiła na mnie wrażenia, ale to może dlatego ,że kilka pocisków nie wypaliło. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na mnie zrobiła wrażenie i to spore. Fakt może efekty nie takie jak lubię, ale mi się spodobała. Polecam! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pozytywnie mnie zaskoczyła,nie spodziewałem się,że jest tak piękna Cytuj
Mks 2 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Również mnie pozytywnie zaskoczyła , ten nowy efekt jest zaje*s*y Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Czytając niektóre posty byłem pełen obaw ale prawdę mówiąc podobała mi się bardziej niż seria big bang -mars . Bardzo polecam !!! Cytuj
Jumbo 0 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Moim zdaniem kasjopeja swoim efektem przerasta wiele innych droższych kostek Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 W tym roku mialem okazje kupić tą kosteczke za 9.50 Więc zdam relacje po odpaleniu ;] Cytuj
mate 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Stary wilk wrócił no jak widzę cała seria Big Bang cały czas trzyma fason-nie licząc zepsutego Urana..chyba że się coś zmieniło w tym roku.Filmiki obejrzane-BIG BANG standardowo zagości w moim arsenale Dzięki Pozdrawiam Cytuj
mateyek24 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Przed chwilą odpaliłem. Piękny efekt Za taką cenę jak najbardziej warto. Cytuj
Jango 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Również przed chwilą odpalałem, bardzo mi się podobała :xmas_smile: Cytuj
TheWertalek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 No u mnie ładna, tylko trochę zabójcza Kuzynka dostała, ale tylko się poparzyła Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Fajna ładna tania efektowna polecam jak za tą cenę. Widzowie chyba są pod pozytywnym wrażeniem Cytuj
ktośtam 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Za tą cene trudno poszukać kostki które doruwnywały by kasjopeji. Nic tylko brać!!! Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 UWAŻAJCIE NA TĘ WYRZUTNIE!!! Miałem ją na pokazie i mi się przewróciła i zaczęła strzelać po ziemi na szczęście zdążyliśmy uciec. Przyczyną napewno jest to że nie była obstawiona kamieniami ale żadne wyrzutnie nie miałem obstawione kamieniami i tylko ta się wywróciła Cytuj
Nyga 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Super wyrzutnia jak za taką cenę miałem w tym roku polecam . Cytuj
Nyga 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 UWAŻAJCIE NA TĘ WYRZUTNIE!!! Miałem ją na pokazie i mi się przewróciła i zaczęła strzelać po ziemi na szczęście zdążyliśmy uciec. Przyczyną napewno jest to że nie była obstawiona kamieniami ale żadne wyrzutnie nie miałem obstawione kamieniami i tylko ta się wywróciła Wiesz zawsze możesz ją czymś obłożyć np. cegłami , kamieniami Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Przepiękna wyrzutnia,według mnie dużo lepsza od Big Bang Mars,czy Katmandu Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Mój filmik: http://www.youtube.com/watch?v=P5z6R1mvyis Naprawdę warta swojej ceny, jeszcze raz polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi