marcelfajerwerki 0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Bardzo ładna wyrzutnia , warta swojej ceny . Miałem ją w sylwestra kilka ładunków poleciało na dosłownie 3 m spadało i wybuchało. Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Oto mój film z tej pięknej wyrzutni: http://www.youtube.com/watch?v=eOsmBFfFPJ4 Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Naprawda warta swojej ceny, osobiscie polecam bierta. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Wyrzutnia godna polecenia, w tym roku kupuję ją. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 18 Listopada 2014 Kostka cały czas jest OK i jest godna polecenia jak już pytacie na ten rok Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Kostka prześwietna, sam ją w tym roku zamawiam i jestem z niej cały czas zadowolony Godna polecenia Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dzisiaj kupiłem ją za 15z i wygląda że będzie dobra. Nie mogę doczekać się sylwka jak ją przetestuje, obym się nie zawiódł. Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Bardzo ładny efekt, nic nie zmieniło się w porównaniu z poprzednim rokiem. Bardzo polecam! Cytuj
FIREWORKSmaN772 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jak za tą cenę to rewelacja, nic innego, tylko brać i brać . Efekty piorunujące, powalające i aż 16 strzałów za 17zł no to się opłaca Nigdy się na niej nie zawiodłem . Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Troszeczkę się na niej zawiodłem, nie strzelała tak ładnie jak w poprzednich latach, efekty były jakieś małe i dosyć nisko wybuchała... Szkoda. :xmas_dry:/> Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Kostka super wgrała się w pokazik ale osobno napewno nie zrobiłaby takiego show a do tego tańsza kostka, magma miała o wiele większe efekty ale backyard fun miała efekt bardzo wielkościowo zbliżony do niej. 8.5/10. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Kostka o wsspaniałym efekcie jak na taki mały kaliber efekt bardzo duzo polecam naprawde warto ją kupic Cytuj
zoxck 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Super kostka.., super efekty jak na te pieniądze naprawde WARTO! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Kosteczka dalej trzyma się wysokiej formy.Miałem już ją po raz kolejny,tym razem kilka sztuk.Efekty duże i ładne.Do rozpiętości przyczepić się nie można.Wyrzutnia ta może nie zrobiła na mnie osobiście takiego wrażenia i zachwytu jak Wenus z tej serii,ale w dalszym ciągu jest jedną z najlepszych w swojej cenie.Polecam! Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Wyrzutnia jest po prostu mega, miałem w tym roku dwie teraz muszę kupić co najmniej 4 jest THE BEST ! Cytuj
sheff 0 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Też w tym roku posiadałem kasjopeje i muszę potwierdzić ze cena do jakości można ocenić 10/10 Cytuj
OnlyFireworks<333 0 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie wiem jak u innych, ale moja kasjopeja pięknie strzelała. Trzyma wysoki poziom jak dla mnie, piękne i kolorowe efekty za przyzwoitą cenę Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Moim zdaniem jedna z lepszych wyrzutni w tej cenie. Wyrzutnie odpaliłem wczoraj, nadal trzyma normę, niestety nagranie mi nie wyszło ze względu na mocno padający śnieg Cytuj
LucazFires 11 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Mam traume do tej wyrzutni. Wybuchła przy 4 strzale. Dobrze ze oddaliłem sie na wiekszą odległość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi