Skocz do zawartości

JW06 Kasjopeja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładna wyrzutnia , warta swojej ceny .

Miałem ją w sylwestra kilka ładunków poleciało na dosłownie 3 m spadało i wybuchało.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Naprawda warta swojej ceny, osobiscie polecam bierta.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Kostka cały czas jest OK i jest godna polecenia jak już pytacie na ten rok

Opublikowano

Kostka prześwietna, sam ją w tym roku zamawiam i jestem z niej cały czas zadowolony :)

Godna polecenia :P

Opublikowano

Dlaczego kasjopeja jest dobra? Bo jest dobra i tania. :P

:67675:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzisiaj kupiłem ją za 15z i wygląda że będzie dobra. Nie mogę doczekać się sylwka jak ją przetestuje, obym się nie zawiódł.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładny efekt, nic nie zmieniło się w porównaniu z poprzednim rokiem. Bardzo polecam!

Opublikowano

Jak za tą cenę to rewelacja, nic innego, tylko brać i brać xmas_laugh.gif. Efekty piorunujące, powalające i aż 16 strzałów za 17zł no to się opłaca :D Nigdy się na niej nie zawiodłem xmas_biggrin.gif.

Opublikowano

Troszeczkę się na niej zawiodłem, nie strzelała tak ładnie jak w poprzednich latach, efekty były jakieś małe i dosyć nisko wybuchała... Szkoda. :xmas_dry:/>

Opublikowano

Kostka super wgrała się w pokazik ale osobno napewno nie zrobiłaby takiego show a do tego tańsza kostka, magma miała o wiele większe efekty ale backyard fun miała efekt bardzo wielkościowo zbliżony do niej. 8.5/10.

Opublikowano

Kostka o wsspaniałym efekcie jak na taki mały kaliber efekt bardzo duzo polecam naprawde warto ją kupic

Opublikowano

Super kostka.., super efekty jak na te pieniądze naprawde WARTO!

Opublikowano

Kosteczka dalej trzyma się wysokiej formy.Miałem już ją po raz kolejny,tym razem kilka sztuk.Efekty duże i ładne.Do rozpiętości przyczepić się nie można.Wyrzutnia ta może nie zrobiła na mnie osobiście takiego wrażenia i zachwytu jak Wenus z tej serii,ale w dalszym ciągu jest jedną z najlepszych w swojej cenie.Polecam! :)

Opublikowano

Wyrzutnia jest po prostu mega, miałem w tym roku dwie teraz muszę kupić co najmniej 4 jest THE BEST !

Opublikowano

Też w tym roku posiadałem kasjopeje i muszę potwierdzić ze cena do jakości można ocenić 10/10

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Polecam piekny duzy efekt, i cena nie duża 10/10

Opublikowano

Nie wiem jak u innych, ale moja kasjopeja pięknie strzelała. Trzyma wysoki poziom jak dla mnie, piękne i kolorowe efekty za przyzwoitą cenę :)

Opublikowano

Jak najbardziej kostka godna polecenia w 100%.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Moim zdaniem jedna z lepszych wyrzutni w tej cenie. Wyrzutnie odpaliłem wczoraj, nadal trzyma normę, niestety nagranie mi nie wyszło ze względu na mocno padający śnieg :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam traume do tej wyrzutni. Wybuchła przy 4 strzale. Dobrze ze oddaliłem sie na wiekszą odległość.