Mroczny 163 Opublikowano 26 Października 2017 Nazwa Produktu: Titanblitz 3 Importer: Funke Kod: FP3-TB MIX/R/B/G Opakowanie: 20 szt Efekt: Czerwona/Zielona/Niebieska Flara lub Crackling do tego Huk z efektem titanium Nec: 4g Cena: +/- 30zł Moja Opinia: Petardy można kupić w wersji zielonej, czerwonej, niebieskiej lub MIX w tej ostatniej mamy 4 rodzaje łącznie z cracklingiem :> Jak najbardziej opłacalne mocne petardy Filmik i Fotkę dodam w przyszłym tygodniu Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 1 Listopada 2017 Petardy z klasą ! testowałem wczoraj efekt Titanium powalił mnie z nóg ! Jedyne co jest minusem to cena ale jest ich 20 szt w paczce więc cena 29 zł za paczkę tak nie boli. Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 26 Listopada 2017 Za 28 zł na BombaShopie. Dzisiaj testowałem i są wręcz kapitalne. Coś jak FP3 stare dobre, tylko, że z efektem np craclingu I do tego efekt tytanu jest bardzo duży jak na takie małe petardki Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 29 Listopada 2017 Moim zdaniem to Hitem to będa emitery dźwięku. 1 miejsce w sile wybuchu ma jednak Matabrujas, Drugie miejsce zajmuje Gorilla Bomb a Trzecie miejsce w sile wybuchu zajmuje Crazy Robots. Matabrujasy są silniejsze niż zeszłoroczne zielone Txp859 Super Cracker. Osobiście nie testowałem Matarbujas:) Gorilla bomb z nwp walą na głowe wszystkie te emitery Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 29 Listopada 2017 Najlepsze to są PS5 podrasowane tytanikiem ( ͡° ͜ʖ ͡° ) Emitery to wtedy picolo Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 29 Listopada 2017 Miałem te nowe maty i tak za bardzo nie ma o czym rozmawiać petarda jak petarda dla mnie średniej mocy, jedyny plus to, że nie ma flary i fajnie przez to nadaje się do karabinku na qm Cytuj
abuk 30 Opublikowano 29 Listopada 2017 Przecież jeszcze niecały rok temu najgłosniejszą petardą był txp859 super cracker. Pamiętam jak czytałem na sb że mają 300db, walą jak z armaty i startujący samolot to przy nich elektryczna szczoteczka do zębów. Nie sądzę, że jakieś masturbasy są w stanie pobić tę potęgę. Ostatecznie wypowiem się po przeprowadzeniu profesjonalnego testu zrzucając obie petardy z balkonu. Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 29 Listopada 2017 Haha dokładnie xD Farasz często zmieniasz zdania bo tydzień temu najlepsze były Gorilla Bomb ,a teraz już Matabrujas :D Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 29 Listopada 2017 Wkrótce mój własny test ponad 160 petard wszystkich wspomnianych CR=matabrujas praktycznie z tym że CR ma chyba nieco większą moc destrukcji (potwierdzone testem w piasku) Titanblitzy praktycznie identycznie do emiterów ale to inny rodzaj huku (mi się bardziej podobał) i ten niesamowity tytan, najlepszy przy zielonej flarze był Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 29 Listopada 2017 to już nie mogę się doczekać jak Będziesz zaskoczony matabrujasami bo Crazy roboty i txp859 się kryją 2 razy- z 10 metrów od wybuchu mnie normalnie odrzuciło i dźwięk i bas przeszył ciało w środku. Gorilla bomb potężniej walneła od crazy i super cracker ale z matabrujasem gorilla bomb stara czy nowa to nie ma szans. Zapytajcie się Fanatyk piro nik na youtube, a tu na forum on ma tu nik autostop95 tu jego filmik na youtube, on sam też sie ździwił że tak mocno wybuchają i nie byl na to przygotowany . Mega piratki, dum bumy czy titanblitz to są przynajmniej ze 2 razy słabsze. Nie chcecie mi wierzyć na słowo- no w sumie bo ja też bym nie uwierzył jeśli bym nie poczuł wybuchu na własnym ciele- dlatego kupcie matabrujasy i sie sami przekonajcie. To ja pozdrawiam, że sugerujesz się tylko filmami :x Przetestuj coś osobiście i wtedy pisz rzetelne opinie Co do titan-blitzów i innych petard z funke [typu FP5[...] dla mnie emitery wypadały słabiej Cytuj
Dżejkob 0 Opublikowano 21 Listopada 2018 Bardzo dobre, świetnie się bawiłem odpalając je a to wszystko przez tytan połączony z konkretnym hukiem(flara też ok) naprawdę super petardy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi