adis1322 0 Opublikowano 30 Października 2017 W tym rok stawiam bardziej na zabawę lecz chciałbym też mieć jedną w miarę dobrą wyrzutnie,tak więc moje pytanie jaką polecacie wyrzutnię na "godzine zero" do 100zł? Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 30 Października 2017 W tym rok stawiam bardziej na zabawę lecz chciałbym też mieć jedną w miarę dobrą wyrzutnie,tak więc moje pytanie jaką polecacie wyrzutnię na "godzine zero" do 100zł? Nie sprecyzowałeś pytania.. gdzie dokładniej chcesz zakupić taką wyrzutnie ? bo to ważna informacja. Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 30 Października 2017 Fajerwerki market To nasuwa mi się jedna pozycja wyrzutnia Sorbet 37 sh kal.30 mm z Triplexa cena 102 zł piękne intensywne kolory i długo utrzymujacy się efekt. Cytuj
0 autostop95 1 Opublikowano 30 Października 2017 Sorbet lub Spektrum, ale są też inne wyrzutnie od Triplexa tj. Lockout, Day Break i Hot Fusion Cytuj
0 adis1322 0 Autor Opublikowano 30 Października 2017 Chyba zdecyduje się na Spektrum,finał do mnie bardziej przemawia Cytuj
0 damian7878 98 Opublikowano 30 Października 2017 Sorbet lub Spektrum, ale są też inne wyrzutnie od Triplexa tj. Lockout, Day Break i Hot Fusion Te nowości od triplexa z tego roku właściwie nie są jeszcze sprawdzone i ciężko cokolwiek o nich powiedzieć,ale sorbeta i spektrum mogę polecić zwłaszcza spektrum która ma min.cracling który wywarł na mnie ogromne wrażenie,chodzi mi głównie o jego rozpiętość... Cytuj
0 autostop95 1 Opublikowano 30 Października 2017 Te nowości od triplexa z tego roku właściwie nie są jeszcze sprawdzone i ciężko cokolwiek o nich powiedzieć,ale sorbeta i spektrum mogę polecić zwłaszcza spektrum która ma min.cracling który wywarł na mnie ogromne wrażenie,chodzi mi głównie o jego rozpiętość... Z tego, co widziałem na filmikach nowości Triplexa dają radę. W grudniu zamawiam na pewno Hot Fusion, bo ma mega efekt! A żeby zobaczyć, czy daje radę trzeba najpierw kupić Cytuj
Pytanie
adis1322 0
W tym rok stawiam bardziej na zabawę lecz chciałbym też mieć jedną w miarę dobrą wyrzutnie,tak więc moje pytanie jaką polecacie wyrzutnię na "godzine zero" do 100zł?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi