kamilosz 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bardzo duże i długo utrzymujące się rozpryski Za tą cene naprawde duży efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Naprawde swietna wyrzutnie jak na tą cene 20 pare złoty. Naprade polecam ta wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Piękna wyrzutnia! Dużo złota, czyli to co bardzo lubię :xmas_smile: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIREMIL' 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Mój filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelfajerwerki 0 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Mój film http://www.youtube.com/watch?v=5XouQTyyzD4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Mi po 4 strzałach się wywruciła i strzelała po każdym ale była adrenalina, jeszcze nigdy zadna wyrzutnia mi sie nie przewrociła. Ta sie mi nie chciało obłożyć i 20 złoty w błoto. Ale chociaż adrenalina była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu9712 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zdecydowanie najładniejsza wyrzutnia z serii Big Bang. Również nic się nie zmieniło w porównaniu z poprzednim rokiem. Za 26zł polecam, strzałów mamy aż 25. Naprawdę piękna wyrzutnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIREWORKSmaN772 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 To była moja największa wyrzutnia w tym roku.. i co??? Lipaa.. Efekty bardzo bardzo ładne, jak dla mnie super, ale co z tego jak odpaliło tylko 10 strzałów, a reszta po prostu nie wystrzeliła, no i kostka poszła do śmieci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 27 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Piękne złote efekty. Cudowna kostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidPirotechnik 4 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Miałem juz tą wyrzutnie trzeci rok i co roku robi na mnie ogromne wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian21 4 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Efekt ładny tylko brak zakończenia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wenus w dalszym ciągu jest kapitalną wyrzutnią.Efekty nie są dużo mniejsze od kostek 1,2.Jedna z najlepszych wyrzutni w tej cenie i o tym kalibrze.Szczerze polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glosal 0 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jedna z najpiękniejszych kostek z serii big bang. Mój film: https://www.youtube.com/watch?v=W2iF0_dWU64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blubencjusz 1 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Bardzo dobra pozycja od Jorge w zakresie cenowym do 25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Kostka bardzo fajna. Myślałem, że zbamowany Jorge będzie mizerny jednak Wenus pokazał swoje. Efekty jak na ten kaliber zacne. Tutaj wariacja na temat JW08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 W tym roku jakość spadła, efekty małe i szybko znikały niestety :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamix281 2 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Moim zdaniem WENUS to dobra pozycja z kategorii budżetowych, którą warto umieścić na swojej Sylwestrowej półce. Piękne palmy z niebieskimi gwiazdkami na pewno uświetnią wasz pokaz. 6/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer 9 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Mouthes chyba masz racje patrzac po filmiku Bartka mam podobne zdanie. Miałem ja jakoś 3 lata temu to była nawet nawet 7/10 ale najlepsza i tak z tej serii to był pluton i mars pozniej wenus i kasjopeja ale teraz to tak zmieniaja ze juz niewiadomo co i jak strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi