kamilosz 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bardzo duże i długo utrzymujące się rozpryski Za tą cene naprawde duży efekt Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Naprawde swietna wyrzutnie jak na tą cene 20 pare złoty. Naprade polecam ta wyrzutnie Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Piękna wyrzutnia! Dużo złota, czyli to co bardzo lubię :xmas_smile: . Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Mój film http://www.youtube.com/watch?v=5XouQTyyzD4 Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Mi po 4 strzałach się wywruciła i strzelała po każdym ale była adrenalina, jeszcze nigdy zadna wyrzutnia mi sie nie przewrociła. Ta sie mi nie chciało obłożyć i 20 złoty w błoto. Ale chociaż adrenalina była. Cytuj
michu9712 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zdecydowanie najładniejsza wyrzutnia z serii Big Bang. Również nic się nie zmieniło w porównaniu z poprzednim rokiem. Za 26zł polecam, strzałów mamy aż 25. Naprawdę piękna wyrzutnia Cytuj
FIREWORKSmaN772 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 To była moja największa wyrzutnia w tym roku.. i co??? Lipaa.. Efekty bardzo bardzo ładne, jak dla mnie super, ale co z tego jak odpaliło tylko 10 strzałów, a reszta po prostu nie wystrzeliła, no i kostka poszła do śmieci.. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Miałem juz tą wyrzutnie trzeci rok i co roku robi na mnie ogromne wrazenie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wenus w dalszym ciągu jest kapitalną wyrzutnią.Efekty nie są dużo mniejsze od kostek 1,2.Jedna z najlepszych wyrzutni w tej cenie i o tym kalibrze.Szczerze polecam! Cytuj
glosal 0 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jedna z najpiękniejszych kostek z serii big bang. Mój film: https://www.youtube.com/watch?v=W2iF0_dWU64 Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Bardzo dobra pozycja od Jorge w zakresie cenowym do 25 zł. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Kostka bardzo fajna. Myślałem, że zbamowany Jorge będzie mizerny jednak Wenus pokazał swoje. Efekty jak na ten kaliber zacne. Tutaj wariacja na temat JW08 Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 6 Stycznia 2018 W tym roku jakość spadła, efekty małe i szybko znikały niestety :c Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Moim zdaniem WENUS to dobra pozycja z kategorii budżetowych, którą warto umieścić na swojej Sylwestrowej półce. Piękne palmy z niebieskimi gwiazdkami na pewno uświetnią wasz pokaz. 6/10. Cytuj
Homer 9 Opublikowano 3 Października 2019 Mouthes chyba masz racje patrzac po filmiku Bartka mam podobne zdanie. Miałem ja jakoś 3 lata temu to była nawet nawet 7/10 ale najlepsza i tak z tej serii to był pluton i mars pozniej wenus i kasjopeja ale teraz to tak zmieniaja ze juz niewiadomo co i jak strzela. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi