Bandit123 4 Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Przyszła pora i na mnie chciałbym wam zaprezentować 2 część mojego stuffu na zbliżającego się sylwestra. Jeżeli chodzi o część 1 to jej zdjęcie pojawi się najprawdopodobniej przed samym sylwestrem. Muszę znaleźć trochę czasu i chęci aby pościągać ją z szaf Komentujcie, oceniajcie. Pozdrawiam https://zapodaj.net/7a6f71b430eed.jpg.html Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 1 Listopada 2017 Bardzo trafne wybory, same perełki. Spektrum, Sorbet, Song, Viserion, Tourbillion najlepsze w swoich kategoriach no i co najważniejsze TXB022 TXB023 TXB194 mają po ponad 700 g mieszanki. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Listopada 2017 Jednym słowem SUPER.Wiele znanych i cenionych wyrzutni robiących miazgę na niebie.Większość kostek które posiadasz osobiście miałem.Największe wrażenie zrobiła na mnie txb475 i jej cudowny cracling który zakrył całe niebo :)Szykuje się u ciebie kolejna kapitalna zabawa w Sylwestra. Mówisz,że musisz znaleźć czas,żeby wszystko pościągać z szaf...już sobie wyobrażam co to za ilość zacnych kostek Cytuj
Bandit123 4 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 Jednym słowem SUPER.Wiele znanych i cenionych wyrzutni robiących miazgę na niebie.Większość kostek które posiadasz osobiście miałem.Największe wrażenie zrobiła na mnie txb475 i jej cudowny cracling który zakrył całe niebo :)Szykuje się u ciebie kolejna kapitalna zabawa w Sylwestra. Mówisz,że musisz znaleźć czas,żeby wszystko pościągać z szaf...już sobie wyobrażam co to za ilość zacnych kostek Muszę Ciebie zmartwić. W pierwszej części nie będzie już tak konkretnie jak w drugiej. Będzie tego dość sporo, ale wielkość i kalibry nie będą powalać. Mogę zdradzić na tą chwilę, że w skład 1 części wchodzą 24 wyrzutnie i 17 zestawów rakiet Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Listopada 2017 Muszę Ciebie zmartwić. W pierwszej części nie będzie już tak konkretnie jak w drugiej. Będzie tego dość sporo, ale wielkość i kalibry nie będą powalać. Mogę zdradzić na tą chwilę, że w skład 1 części wchodzą 24 wyrzutnie i 17 zestawów rakiet 17 zestawów rakiet?Wow,ale będziesz miał strzelania . Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 2 Listopada 2017 Ten Fireball to chyba najlepsza opcja z kostek 50mm od Piromaxa...Sam się nad nią zastanawiam hmm... A co do reszty to spektrum/sorbet i klasyk song <3 Szalona Kasia też wydaję się ciekawa, nagraj koniecznie Cytuj
Bandit123 4 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgodnie z zapowiedzią dodaję zdjęcia 1 pierwszej części mojego stuffu. https://zapodaj.net/b9f147af8c5f0.jpg.html https://zapodaj.net/1e2e19dbb2670.jpg.html W skład wchodzi 17 zestawów rakiet ( 3 już poszły z dymem ). Zestaw Planet, Omega I Mistrzowie Ognia, które się powtarzały, już zużyłem. Oraz 24 wyrzutnie ( 6 poszło z dymem ) Wyrzutnia Fire 2, Lima, Xplosion Red, Planet, Pirox, Mistrzowie Ognia, te pozycje również się powtarzały i także zostały zużyte. Możecie zauważyć, że doszły 2 wyrzutnie MAG. Te dwie pozycje dokupiłem 2 dni temu w Biedronce. Oceniajcie, komentujcie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Z tego co pamiętam (nie chce mi się szukać) w tamtym roku miałeś lepszy stuff.W tym roku jest słabiej,ale też pięknie.Fajne wyrzutnie z mega konkretem.W twoim zestawie Sylwestrowym jest dużo rakiet i to bardzo dobrych.Sam mam mad nighty,apollo,i morfeusze.Mad nihty testowałem,są niezwykłe,zwłaszcza te najmniejsze,nie pomyśl,że próbuje Ci wmówić bzdurę pisząc,że mniejsze są lepsze,bo tak jest z resztą sam się przekonasz.Dziś sprawdzałem także rakiety morfeusz i tu niestety jest ogromny zawód.Rozbryzg co najwyżej jak w jr8 do tego strasznie krótko utrzymujący się Cytuj
Bandit123 4 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 Z tego co pamiętam (nie chce mi się szukać) w tamtym roku miałeś lepszy stuff.W tym roku jest słabiej,ale też pięknie.Fajne wyrzutnie z mega konkretem.W twoim zestawie Sylwestrowym jest dużo rakiet i to bardzo dobrych.Sam mam mad nighty,apollo,i morfeusze.Mad nihty testowałem,są niezwykłe,zwłaszcza te najmniejsze,nie pomyśl,że próbuje Ci wmówić bzdurę pisząc,że mniejsze są lepsze,bo tak jest z resztą sam się przekonasz.Dziś sprawdzałem także rakiety morfeusz i tu niestety jest ogromny zawód.Rozbryzg co najwyżej jak w jr8 do tego strasznie krótko utrzymujący się W zeszłym o ile dobrze pamiętam nie wrzucałem posta z stuffem na forum. Chodzi Ci pewnie o ten sprzed dwóch lat. Fakt tamten zestawik był lepszy, ale jeżeli chodzi o budżet to była trochę inna liga, bo około 4 tysięcy jak dobrze pamiętam. W tym roku wyszło około 1600 zł, tak więc nawet nie połowa tego. Jeżeli chodzi o duże rakiety z Jorge to szału się nie spodziewam, ale jak na BF rozdawali je prawie za darmo to szkoda było nie zamówić na próbę. Morfeusze kosztowały coś około 15 zł Do Mad Nightów przekonała mnie cena i opinia krążąca na ich temat na forum. Jutro zobaczymy co tam potrafią Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2017 W zeszłym o ile dobrze pamiętam nie wrzucałem posta z stuffem na forum. Chodzi Ci pewnie o ten sprzed dwóch lat. Fakt tamten zestawik był lepszy, ale jeżeli chodzi o budżet to była trochę inna liga, bo około 4 tysięcy jak dobrze pamiętam. W tym roku wyszło około 1600 zł, tak więc nawet nie połowa tego. Jeżeli chodzi o duże rakiety z Jorge to szału się nie spodziewam, ale jak na BF rozdawali je prawie za darmo to szkoda było nie zamówić na próbę. Morfeusze kosztowały coś około 15 zł Do Mad Nightów przekonała mnie cena i opinia krążąca na ich temat na forum. Jutro zobaczymy co tam potrafią Czas tak szybko płynie...Faktycznie to 2 lata temu miałeś miażdżący zestaw. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi