AdrianoGKW 20 Opublikowano 2 Listopada 2017 Cz I zakupione na Fajerwerkimarket.pl podczas wyprzedaży noworocznej (koszt 448 zł) Cz II zakupy na TanieFajerwerki.pl (koszt 460 zł) Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Listopada 2017 Cudnie się prezentuje twój stuff.Zakupy mega udane.Kostki wspaniałej jakości,na pewno dadzą mnóstwo wrażeń.Widze dołączyłeś do grona osób testujących tegoroczne nowości.Ja osobiście zamiast 2 spektrum kupiłbym coś innego,bo wybór zacnych kostek w podobnej cenie nie jest mały np P-42 od piromaxa.Jestem ciekawy z którego roku masz x-smart,bo ponoć zmienili efekty i wyrzutnia już tak nie powala?Planujesz jeszcze zakupy? Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 26 Listopada 2017 Wykopalisko gruzu z początku roku(zakupione na TF + od użytkownika forum @Glosal) Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Listopada 2017 Prawie 100 moździerzy Do tego kilka dobrych kostek.Wszystkie moździerze będą odpalone do nowego roku? Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 26 Listopada 2017 Planuje zrobic wyrzutnie ok 50-60sh tylko muszę znaleźć odpowiednie tuby po foli stretch:) Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 26 Listopada 2017 O stary ! ile szelek robi wrażenie ! po prostu Shells Men adrianie :christmascool: Cytuj
Fire798 0 Opublikowano 26 Listopada 2017 Robi wrazenie ta ilosc mozdzierzy Kolega nie chce sie moze podzielic Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 Aktualizacja (zakup na BF) TXB084 EQUALIZER x2 TXB083 DAY BREAK x2 TXB061 FINAL CAKE 6 TXB021 TOURBILLON TXB074 VISERION PXB2213 FIRE x2 TXB400 SAMUM PXR215 Aurora YHW100 New eyeshot Zdjęcie nie najlepszej jakości ponieważ nie ma mnie w domu i prosiłem kogoś o sprawdzenie zawartości zamówienia;) Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Listopada 2017 Elegancko ! same konkrety rozświetlisz całą okolice bez dwóch zdań. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Listopada 2017 Po prostu CUDOWNIE.Spektakularne wyrzutnie które z pewnością nie zawiodą i dadzą dużo przyjemności w Sylwestra.Widze wszystkie 37tki 2017 będą wytestowane .Ja akurat nie jestem zwolennikiem testowania świeżo upieczonych nowości.Osobiście wole jak inni forumowicze wytestują a ja sobie ten rok poczekam Wróce do stuffu...Same konkretne wyrzutnie i to mi się podoba.A ta setka absolutnie wywoła okrzyki wśród ludzi ją oglądających.Miałem ją 2 lata temu i do tej pory pamiętam jak strzelała i jak wielkie efekty miała.Jedna z 2-3 najlepszych wyrzutni jakie w życiu miałem.Pamiętam jak w pewnym momencie nacisnęła na gaz i gdzieś tak między 30 a 40 sekundami wywaliło z 40 strzałów. . Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 Po prostu CUDOWNIE.Spektakularne wyrzutnie które z pewnością nie zawiodą i dadzą dużo przyjemności w Sylwestra.Widze wszystkie 37tki 2017 będą wytestowane .Ja akurat nie jestem zwolennikiem testowania świeżo upieczonych nowości.Osobiście wole jak inni forumowicze wytestują a ja sobie ten rok poczekam Wróce do stuffu...Same konkretne wyrzutnie i to mi się podoba.A ta setka absolutnie wywoła okrzyki wśród ludzi ją oglądających.Miałem ją 2 lata temu i do tej pory pamiętam jak strzelała i jak wielkie efekty miała.Jedna z 2-3 najlepszych wyrzutni jakie w życiu miałem.Pamiętam jak w pewnym momencie nacisnęła na gaz i gdzieś tak między 30 a 40 sekundami wywaliło z 40 strzałów. . Brałem te nowości Triplexa 37sh bo były w dobrej cenie, przetestuje zobaczymy co z tego będzie;) Co do tej seteczki pierwszy raz testuje coś takiego ale skoro mówisz że nie ma obaw to będę spał spokojnie;) Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jeszcze nie widziałem tego na oczy tylko prosiłem brata o wypakowanie i foto.Ale obawiam się że to jest nowe na CE i na filmikach widać między nimi przepaść Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jeszcze nie widziałem tego na oczy tylko prosiłem brata o wypakowanie i foto.Ale obawiam się że to jest nowe na CE i na filmikach widać między nimi przepaść Miałem okazję strzelać ze starej wersji i była świetna, chyba moja najlepsza setka Ciekawe jak wypadnie po CE Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 Miałem okazję strzelać ze starej wersji i była świetna, chyba moja najlepsza setka Ciekawe jak wypadnie po CE Widzę taką samą opinię masz co Damian więc liczę że to będzie ta wersja o której piszecie;) Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Cudnie się prezentuje twój stuff.Zakupy mega udane.Kostki wspaniałej jakości,na pewno dadzą mnóstwo wrażeń.Widze dołączyłeś do grona osób testujących tegoroczne nowości.Ja osobiście zamiast 2 spektrum kupiłbym coś innego,bo wybór zacnych kostek w podobnej cenie nie jest mały np P-42 od piromaxa.Jestem ciekawy z którego roku masz x-smart,bo ponoć zmienili efekty i wyrzutnia już tak nie powala?Planujesz jeszcze zakupy? Co do tego X-smarta to wyszedł tak: już poszedł z dymem ale fajna kostka.Coś tam się bawiłem w łączenie ale wyszło tak że nałożyło się z TXB022:) Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Jakoś nie specjalnie wygląda txb022 jeśli chodzi o rozpiętość.Z którego roku ją miałeś? Cytuj
AdrianoGKW 20 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jakoś nie specjalnie wygląda txb022 jeśli chodzi o rozpiętość.Z którego roku ją miałeś? TXB022 było kupione na początku 2017 roku z FM na wyprzedaży. Mam wrażenie że na żywo jak byłem blisko był lepszy efekt (nagrywane było z odległości ok 100 metrów) ale w połączeniu te dwie dały spoko efekt. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Bardzo zacnie adrianie ! chciałbym zobaczyć jak wynosisz to na podwórko. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Wspaniałe zakupy! Naprawdę wiem co piszę, bo aż trzy z Twoich wyrzutni miałem w przeszłości. Spektrum i Viserion to klasa sama w sobie, natomiast Tourbillon również jest godny polecenia, lecz rozmiar efektów bywa w tych wyrzutniach różny; i tak jest jednak w porządku. Z kolei Equalizer i Samum, to nasze "wspólne" fajerwerki na nadchodzącego Sylwestra. Trzymajmy kciuki za to, aby pokazały się nam z jak najlepszej strony. Całość jak dla mnie zasługuje na najwyższą ocenę. Pozdrawiam i życzę udanego Sylwestra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi