Mroczny 163 Opublikowano 3 Listopada 2017 Nazwa Produktu: Scream rocket 2-3 stage Importer: Funke Kod: FR-S2-3S Opakowanie: 4 szt Efekt: Huk + Gwizd połączony ze srebrnym ogonem Nec: 14,2g [5g flash] Na sztukę Cena: +/- 40 Moja opinia: Jedne z fajniejszych rakiet scream posiadają ciekawy pisk podzielony na 3 poziomy, cena też nie jest jakaś ekstra wysoka, moim zdaniem warto zakupić efekt salute tak samo jak [2] jest lepszy niż JR101 Filmik postaram się dodać w przyszłym tygodniu :> Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Kurde Aż muszę je zaraz zamówić Marzyłem kiedyś o takich rakietach Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 Kurde Aż muszę je zaraz zamówić Marzyłem kiedyś o takich rakietach To fakt brakowało w Polsce takich rakiet z piskiem :> Cała seria scream rocket z funke jest świetna Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 10 Grudnia 2017 To fakt brakowało w Polsce takich rakiet z piskiem :> Cała seria scream rocket z funke jest świetna Jak dla mnie całą seria scream od funke jest świetna . :xmas_w00t: Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Kapitalne rakiety!Bardzo fajny 3-stopniowy pisk i naprawdę mocny huk,JR101 przy nich to rozgrzewka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi