KACP3RQ 0 Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam , tak jak w tytule , szukam kogos kto odsprzeda petardy SUPER CRACKER TXP859. Prosze o kontakt e-mail : skup.piro.kontakt@gmail.com , Pozdrawiam Cytuj
KACP3RQ 0 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam , tak jak w tytule , szukam kogos kto odsprzeda petardy SUPER CRACKER TXP859. Prosze o kontakt e-mail : skup.piro.kontakt@gmail.com , Pozdrawiam Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 5 Listopada 2017 Masz na tanichfajerwerkach i ammoshopie czy jakoś tak. Cytuj
KACP3RQ 0 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 To są petardy Black Widow , z tym samym kodem ale mnie interesują super crakery , bo te black widow są porównywalne wzgledem głośności do grom 4. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 6 Listopada 2017 https://taniefajerwerki.pl/pl/p/859-HIT-Bardzo-Glosne/858Kupujesz te i dostajesz "Super Crackery" 859 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 6 Listopada 2017 Kolega Fanatyk zamawiał te dokładnie i dostał super crackery... wały to kręci Keller kolego xDDD Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam. Tak, jak Mroczny piszę. Zamawiałem z Tanich fajerwerek 859 i myślałem, że dostane te stare, ale okazało się, że dali Super Crackery TXP859. Cena za paczkę 11,99zł A jak chcesz mieć pewność, to napisz do nich wiadomość z pytaniem. Cytuj
Blancik 3 Opublikowano 6 Listopada 2017 http://sklep.bezpiecznefajerwerki.pl/product-pol-5057-Super-Cracker-TXA859-50-20.html Cytuj
Fire798 0 Opublikowano 6 Listopada 2017 Mroczny źle mnie zrozumiałeś chodziło mi o tego człowieka co chce kupić że to jakiś fake/wałek bo dziwne że nie może sobie w sklepie kupić tak rozpowszechnionych petard .Nie miałem na myśli twojej wypowiedzi. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 6 Listopada 2017 Mroczny źle mnie zrozumiałeś chodziło mi o tego człowieka co chce kupić że to jakiś fake/wałek bo dziwne że nie może sobie w sklepie kupić tak rozpowszechnionych petard .Nie miałem na myśli twojej wypowiedzi. A jak tak to spoko... Ale keller i tak wały kręci :christmascool: :christmascool: :christmascool: :christmascool: :christmascool: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 7 Listopada 2017 To są petardy Black Widow , z tym samym kodem ale mnie interesują super crakery , bo te black widow są porównywalne wzgledem głośności do grom 4. Nie, to nie ta wersja black widow całkowicie inne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi