Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Petarda Matabrujas/XP1012/Triplex

Ilość: 5 sztuk

Gramatura: 4 gramy na 1 sztukę

Efekt: Silny wybuch, brak flary

Kat. P1, emiter dźwięku

Cena- od 5 do 8zł

Według mnie petardy, które powinny znaleźć się w każdym stuffie. Bardzo mocne. Byłem zaskoczony ich mocą. Polecam ;)

https://youtu.be/jRvK4ea2asI

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie zachwyciły mnie ani Matabrujasy ani Crazy Robotsy. Są faktycznie mocne, skala cena/ilość/moc oczywiście najlepsza, ale nadal brakuje mi w nich mocy :)
Oczywiście w dobrych warunkach walą naprawdę mocno, ale przykładowo na średnio zamkniętym blokowisku wcale wielkiego szału nie robią.Las podobnie. Swoją moc pokazały dopiero w zabudowaniach, gdzie przewyższały "konkurencje" w tym przedziale. Co do różnicy między XP1012 - XP1011, to ciężko stwierdzić faworyta. Gdy testowałem je na polanie w lesie, to Matabrujas było mocniejsze. W mieście już nie czułem żadnej różnicy.

Ja nadal szukam świętego graala, który mógłby dorównać FP3 Fenix 2010 ... :)

Opublikowano

Słabsze od Robotsów, choć nie powiedziałem, że Matabrujasy są słabe. Również mają potężny huk, jednak Crazy są mocniejsze

Opublikowano

Szczerze? Myślałem że są lepsze :D Złe nie są ale po opiniach ludzi spodziewałem się lepszych emiterów. Niektóre były całkiem całkiem ale niektóre były po prostu słabe, może po prostu były lekko zawilgnięte nie wiem, może :) Ale i tak lepsze robotsy ;d

Opublikowano

Nie powiem że się zawiodłem bo nie są złe ale spodziewałem sie czegoś mocniejszego.Szkoda że nie miałem crazyrobotsów do porównania.

• mantis zmienił(a) tytuł na XP1012 Matabrujas