drewniak 22 Opublikowano 7 Listopada 2017 Siemaneczko Jak co roku trzeba kupić jakieś piro. Niestety nie wiem co będę robił w sylwestra, dlatego zakupiłem kilka zabawek do postrzelania przed 24. Jak nie będę miał w planach jakiejś dzikiej imby to na pewno jeszcze coś dojdzie. Część 1: Część 2: Zamiast ostrej imprezki będzie trochę więcej efektów . To już będzie wszystko. Teraz tylko czekać Cytuj
Sevento 19 Opublikowano 7 Listopada 2017 Nie planuj, tylko kupuj fajerwerki, bo wiesz, jak to jest z planami Na ten moment faktycznie trochę popierdołkowate wyroby Cytuj
drewniak 22 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 Wie może ktoś czy dostane w trójmieście rakiety JR25 ? Cytuj
damian7878 99 Opublikowano 13 Listopada 2017 W dniu 13.11.2017 o 14:43, drewniak napisał(a): Wie może ktoś czy dostane w trójmieście rakiety JR25 ? Nigdzie ich nie ma.Myślę,że raczej nie dostaniesz. Co do stuffu to powiem,ze dla mnie się podoba.Znajdują się dwa piękne konkrety które sam miałem i gorąco mogę ci polecić zwłaszcza txb475.Widzę też mniejsze wyrzutnie i do tego duże i efektowne rakiety.Nie jest to absolutnie pierdółkowaty stuff jak nazwał go kolega Sevento.Na pewno będziesz miał czym zaimponować w Sylwestra Cytuj
drewniak 22 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 W dniu 13.11.2017 o 15:31, damian7878 napisał(a): Nigdzie ich nie ma.Myślę,że raczej nie dostaniesz. Co do stuffu to powiem,ze dla mnie się podoba.Znajdują się dwa piękne konkrety które sam miałem i gorąco mogę ci polecić zwłaszcza txb475.Widzę też mniejsze wyrzutnie i do tego duże i efektowne rakiety.Nie jest to absolutnie pierdółkowaty stuff jak nazwał go kolega Sevento.Na pewno będziesz miał czym zaimponować w Sylwestra Kolega Sevento nie widział drugiej części Cytuj
Sevento 19 Opublikowano 13 Listopada 2017 Może i tak, tymczasem znalazłem coś, co Cię zainteresuje https://sklep.fajerwerki-korsarz.pl/jr25-exclusive-collection-p-105.html PS. O, już widzę drugą część. Robi wrażenie Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 16 Listopada 2017 Bardzo fajny stuff, zero lipnego towaru i same porządne produkty. Wiedzę dwie piękne wyrzutnie 16, do tego rakiety szelkowe + Aurore, piękna kątówka na finał, sprawdzone spektrum i mocne petardy. Bardzo fajnie to się prezentuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi