drewniak 19 Opublikowano 7 Listopada 2017 Siemaneczko Jak co roku trzeba kupić jakieś piro. Niestety nie wiem co będę robił w sylwestra, dlatego zakupiłem kilka zabawek do postrzelania przed 24. Jak nie będę miał w planach jakiejś dzikiej imby to na pewno jeszcze coś dojdzie. Część 1: Część 2: Zamiast ostrej imprezki będzie trochę więcej efektów . To już będzie wszystko. Teraz tylko czekać Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 7 Listopada 2017 Nie planuj, tylko kupuj fajerwerki, bo wiesz, jak to jest z planami Na ten moment faktycznie trochę popierdołkowate wyroby Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 Wie może ktoś czy dostane w trójmieście rakiety JR25 ? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 13 Listopada 2017 Wie może ktoś czy dostane w trójmieście rakiety JR25 ? Nigdzie ich nie ma.Myślę,że raczej nie dostaniesz. Co do stuffu to powiem,ze dla mnie się podoba.Znajdują się dwa piękne konkrety które sam miałem i gorąco mogę ci polecić zwłaszcza txb475.Widzę też mniejsze wyrzutnie i do tego duże i efektowne rakiety.Nie jest to absolutnie pierdółkowaty stuff jak nazwał go kolega Sevento.Na pewno będziesz miał czym zaimponować w Sylwestra Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 Nigdzie ich nie ma.Myślę,że raczej nie dostaniesz. Co do stuffu to powiem,ze dla mnie się podoba.Znajdują się dwa piękne konkrety które sam miałem i gorąco mogę ci polecić zwłaszcza txb475.Widzę też mniejsze wyrzutnie i do tego duże i efektowne rakiety.Nie jest to absolutnie pierdółkowaty stuff jak nazwał go kolega Sevento.Na pewno będziesz miał czym zaimponować w Sylwestra Kolega Sevento nie widział drugiej części Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 13 Listopada 2017 Może i tak, tymczasem znalazłem coś, co Cię zainteresuje https://sklep.fajerwerki-korsarz.pl/jr25-exclusive-collection-p-105.html PS. O, już widzę drugą część. Robi wrażenie Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 16 Listopada 2017 Bardzo fajny stuff, zero lipnego towaru i same porządne produkty. Wiedzę dwie piękne wyrzutnie 16, do tego rakiety szelkowe + Aurore, piękna kątówka na finał, sprawdzone spektrum i mocne petardy. Bardzo fajnie to się prezentuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi