adis1322 0 Opublikowano 8 Listopada 2017 Cześć wszystkim! Na forum jestem już kilka lat ale zawsze tylko obserwowałem forum W tym roku jednak i ja postanowiłem pokazać swoje zakupy na tegorocznego sylwka. Postawiłem głównie na zabawę a nie na jakość i mega efekty,także wielkiego szał u mnie nie będzie Do tego co jest dojdą drobne zakupy z marketów. Wszystkie fajerwerki były zamawiane na fajerwerkimarket. Petardy: -P7 Delova Rana -TXP067 Super Bangs -JC05 FP3 Small(dwa opakowania z zeszłego roku i jedno tegoroczne) - FP3 Orginal(ok.30 sztuk z zeszłego roku i jedno opakowanie tegoroczne) -TP2 -P5A Bomb -P0003A Żuki x4 -KCE201 Salut x4 Single shot: -JB-1/H Thunder King Rzymskie ognie: -T6236 Multicolour Zestawy: -JA002 Tiger Wyrzutnie: -P7203 Irak -PXB2010 Bloom -JW06 Kasjopeja x2 -JW07 Mars -TXB245 Mojito -PXB2108 X-Type -TXB022 Spektrum Art.Różne: -Lont 1cm/1sek 10m -Lont 10cm/1sek 5m -P1105 Big Football Cracker -PXG101 Latające skrzydła -W504 Mały Kamikaze Póki co to by było na tyle jak coś dojdzie to zrobię aktualizacje Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 8 Listopada 2017 Bardzo dobrze to zorganizowałeś.Jest,,wszystkiego po troszku''Masz trochę rakiet,rzymskich ogni,petard i wreszcie kostek.Spektrum na pewno ci się spodoba ze względu na różne efekty i piękny finał Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 9 Listopada 2017 No no, widzę fajny stuff. Wszystko co potrzeba jest, masz dobre nielegalne fp3 , fajne małe kostki i konkretne spektrum i x-type na których się nie zawiedziesz na pewno Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 9 Listopada 2017 Jest trochę zabawy, jest kilka mniejszych wyrzutni i jeden konkret. Seria Big Bang już nigdy nie będzie tak dobra jak kiedyś, jednak widzę, że poszedłeś w klasyki Jest dobrze Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 9 Listopada 2017 Drogi panie, co ja tu widzę? Jest wyrzutnia, która zachwyciła mnie dwa lata temu (Spektrum), o potężnych i wspaniale zróżnicowanych efektach i finałem, którego pozazdrościć jej może niejedna "setka", wyrzutnię która zachwyciła mnie w ubiegłym roku (Mojito), robiącą fantastyczną siekę na niebie i wyrzutnię, która - mam nadzieję - zachwyci mnie w tym roku - X-Type Prócz tego widzę sporo ciekawych małych kostek, których nie musisz się obawiać, i wystarczająco dużą dawkę zabawy na dzień i wczesny wieczór w postaci sprawdzonych petard. Jak dla mnie stuff ułożony w punkt Pozdrawiam. Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 9 Listopada 2017 Nie stawiasz na mega efekty a jednak masz wyrzutnie z ładnymi efektami. Bardzo fajnie to wygląda i w dodatku za nie wielką cenę. Podoba mi się. Cytuj
adis1322 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 Drogi panie, co ja tu widzę? Jest wyrzutnia, która zachwyciła mnie dwa lata temu (Spektrum), o potężnych i wspaniale zróżnicowanych efektach i finałem, którego pozazdrościć jej może niejedna "setka", wyrzutnię która zachwyciła mnie w ubiegłym roku (Mojito), robiącą fantastyczną siekę na niebie i wyrzutnię, która - mam nadzieję - zachwyci mnie w tym roku - X-Type Prócz tego widzę sporo ciekawych małych kostek, których nie musisz się obawiać, i wystarczająco dużą dawkę zabawy na dzień i wczesny wieczór w postaci sprawdzonych petard. Jak dla mnie stuff ułożony w punkt Pozdrawiam. Starałem się jak najlepiej wydać te 3stówki Nie stawiasz na mega efekty a jednak masz wyrzutnie z ładnymi efektami. Bardzo fajnie to wygląda i w dodatku za nie wielką cenę. Podoba mi się. Dzięki wielkie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi