Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Symbol: SM2115Nazwa: AsteroidCena: 23,50 złIlość strzałów: 16Film - http://pl.youtube.com/watch?v=D08CiimdCRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Piękna wyrzutnia : Efekt jak na jej wielkość jest świetny; dość duża złota chryzantema, która po eksplozji zaczyna opadać Miałem kiedyś wyrzutnię Meteor z Biedronki o takim samym opisie efektu - bardzo on mi się spodobał. Za tą cenę jak najbardziej się opłaca, ta wyrzutnia to mój priorytet w zakupach na sylwestra. :smile: Ocena: 9+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Wyrzutnia z dosyć ciekawym efektem.Bardzo duża opadająca chryzantema.4 rakiety o podobnym efekcie kosztują gdzieś 20zł, więc wyrzutnia jest jak najbardziej opłacalna.9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 właśnie szukałem wyrzutni do mojego stuffu o takim efekcie :mrgreen:9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ta wyrzutnia jest przepiękna. Jak odpalałem ją na żywo tworzyła ogromną brokatową palmę, aż się ludzie w blokach zachwycili zaczęli bić brawo (na serio :mrgreen: ) Polecam ją każdemu.10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Świetna wyrzutnia,piękne chryzantemki :mrgreen: pierwszy raz spotykam się z takim efektem z takiego kalibru :razz: trzeba pomyśleć nad dołączeniem jej do stuffu.9/10Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ach, szkoda że jej nie kupiłem bo ma śliczny efekt. Dzięki za video bo wcześniej tego nie widziałem. Bardzo podoba mi się ta wyrzutnia. Cena jak na 16 strzałów może i nie najmniejsza, ale jak za taki efekt. Plus za fajną poligrafię :mrgreen: 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verq 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jestem zachwycony . W sylwestra w tamtym roku ktoś kilka domów dalej taką miał , i od razu jej zapragnąłem Na pewno znajdzie się w moim tegorocznym stuffie . Tylko cena trochę wysoka , ale warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Wyrzutnia bardzo ładna i za przystępną cenę. Jeśli będzie u mni9e w mieście to na pewno sobie ją kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Wyrzutnia jest bardzo ładna ma ładne efekty i nie jest wcale droga widziałem na filmie i mi sie spodobała ale jak wiadomo w rzeczywistości wygląda dużo lepiej ocen jak na taką cene 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mój film tej wyrzutni z sylwestra - http://pl.youtube.com/watch?v=TAvI2RXp1oEInna niż na filmiku Jorge lecz też świetna, polecam każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung111 0 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 O co chodzi? Czemu na 2 filmikach wyglada inaczej? Jak obejzalem pierwszy (jorge) bylem pod wrazeniem a ten drugi nie jest juz taki super...ale i tak fajne 8/10 a pierwszy filmik oczywiscie 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Po prostu zmienili efekt, na żywo ten mój jest superowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Trochę mało kolorowa ta wyrzutnia. Za to bardzo głośny huk przy wyrzucaniu ładunków jak i przy rozprysku 7/10 bo troche cena mi nie pasi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Film wyrzutni Asteroid z mojego Sylwestra 2007/2008. :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=l-PlF2GBSKASzczerze powiem, że spodziewałem się po tej wyrzutni czegoś lepszego. Efekty ma naprawdę mizerne, jak dla mnie przynajmniej (kasjopeja ma podobny efekt a jest dużo tańsza, ta z filmu Felixa). Nie jestem pewien, ale chyba dwa lata temu efekt tej wyrzutni był inny :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Nowy film -> http://pl.youtube.com/watch?v=Nrdedi35SsEWiele osób mi go odradzało. Nie wiem dlaczego... Na niebie wyglądał bardzo ładnie.POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi