matikoksu 17 Opublikowano 8 Listopada 2017 Rozpoczynam temat z moimi fajerwerkami na nadchodzącego sylwestra. Dziś przyszła mi paczka ze strony "www.fajerwerkitanio.pl". To dopiero początek i mam w planach aby doszło do tego jeszcze sporo pirotechniki no ale zobaczymy jak to wyjdzie. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 9 Listopada 2017 Kupiłeś drogie wyrzutnie, sam zeppelin kosztuje 337zł. a terminator 170zl a skull 180zl razem 680zl za 3 wyrzutnie trwajace razem 3 minuty i zero zabawy, dla mnie to szok 680zl za 3 minuty. Nie każdy lubi samą zabawe zobacz na mój stuff same 100sh kostki i ponad 2 tys wydałem a bedzie to strzelało 5min.. co do stuffu to fajnie konkretne kostki bez dziadostwa Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 9 Listopada 2017 Dobre kostki ... A ja cały czas nie mam okazji kupić Zeppelina ((((((((((( Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 9 Listopada 2017 Początek bardzo grubo widzę...Dwie super kosteczki w tym kultowy song + do tego prestiżowy ZEPPELIN, jest tez również 2". Nie zabrakło też petar i mniejszy kostek oraz drobnicy. Bardzo fajnie to widzę Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 9 Listopada 2017 Kupiłeś drogie wyrzutnie, sam zeppelin kosztuje 337zł. a terminator 170zl a skull 180zl razem 680zl za 3 wyrzutnie trwajace razem 3 minuty i zero zabawy, 680zl za 3 minuty. Nie podoba mi się ten stuff. Chyba nikt cie nie rozumie na tym forum .Wyrzutnie traktujesz jak niepotrzebny wyrób pirotechniczny natomiast petardy jak jakieś bóstwo a tak naprawdę wyrzutnie nokautują pod każdym względem petardy mimo,że są dużo droższe. Stuff bardzo widowiskowy z przepięknymi wyrzutniami.Efekty na pewno ci zaimponują.Również zakupiłem jw7436 zobaczymy jak się spiszę Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 10 Listopada 2017 Bardzo mi się podoba stuffik właśnie ze względu na konkrety Każdy ma własny gust, jedni wolą kostki, drudzy petardy i nie ma się co z tym spierać. Tylko nie wjeżdżajmy sobie na ambicje mówiąc słaby, nikt Cię nie rozumie bo to nie o to chodzi. Można powiedzieć super kostki lecz to nie moja bajka Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 10 Listopada 2017 Kupiłeś drogie wyrzutnie, sam zeppelin kosztuje 337zł. a terminator 170zl a skull 180zl razem 680zl za 3 wyrzutnie trwajace razem 3 minuty i zero zabawy, 680zl za 3 minuty. Nie podoba mi się ten stuff. Pierdoły do zabawy jeszcze będą. To co jest na zdjęciu to dopiero początek a zależało mi żeby kupić jakieś w miare duże wyrzutnie. Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 10 Listopada 2017 Miałem wszystkie z tych co posiadasz i powiem Ci, że: Na Skullu się zawiedziesz Zeppelin zrobi robotę Terminator, mniejszy kaliber ale bardzo dużo szumu Song jak song. Możesz u mnie na kanale każdą z kostek obejrzeć bo nagrywałem Właśnie u Ciebie na kanale oglądałem filmiki bo są na prawdę fajnie nagrane. Co do skulla to nie liczę na nie wiadomo jak wielkie rozpryski. Kupowałem go z myślą że chciałbym aby coś miało chociaż troche większy rozprysk niż wyrzutnie 30mm. Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Dziś takie małe zakupy w etnie. Jestem zadowolony że mam moździerz Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 17 Listopada 2017 No i elegancko widzę aktualizacja u ciebie... Tak jak piszesz ze jesteś zadowolony i to jest najważniejsze we własnym stuffie. Będzie coś jeszcze ? Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 No i elegancko widzę aktualizacja u ciebie... Tak jak piszesz ze jesteś zadowolony i to jest najważniejsze we własnym stuffie. Będzie coś jeszcze ? Na pewno jeszcze dojdzie. Póki co mam na to odłożone jeszcze 700zł więc tyle na pewno wydam, ale nie wiem czy będę robił jeszcze jakieś zamówienia czy tylko z marketów już. Zależy od tego czy dojdzie mi na to jeszcze sporo kasy czy już nie bo mogę jeszcze wydać 700zł a mogę nawet i 2000. Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 24 Listopada 2017 Dziś poszło kolejne zamówienie. Póki co nie napisze co zamówiłem ale wrzucę fotki jak już będzie u mnie Cytuj
eloremro 0 Opublikowano 27 Listopada 2017 Ile dałeś ? Widzę, że zabawy nie zabraknie z tymi zestawami. Ja to wystrzelałem 2 zestawy po 50 zł z nudów Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Listopada 2017 Super!Muszę Cię znowu pochwalić za zakupy.Kostki wielkiej jakości i ta 2 calówka.Na graffiti miałem też chrapkę w tym roku,ale ostatecznie odłożyłem ją na następny rok.Świetnie się prezentuje na filmiku u naszego kamerzysty Bartosza .Te rakiety mistrzowie ognia są nawet dobre.Postawiłeś na efekt,ale mega rozgrzewki przed 0.00 nie zabraknie Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 Dzięki za opinie nawet nie liczyłem dokładnie ile dałem ale jak narazie ok 1400zł. Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 Wczoraj złożyłem kolejne zamówienie. Mam nadzieję że jutro paczka będzie u mnie. Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Koniecznie wstaw całość . Ogólnie stuff mega kostki bardzo dobre . :xmas_w00t: Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 Jak przyjdzie paczka to wstawie zdjecie wszystkiego co mam do tej pory. Nie bedzie to jeszcze całość ponieważ mam w planach jeszcze jakieś zamówienie w przyszłym tygodniu+markety po świętach. Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Przyszła dziś paczka więc dodaję zdjęcie wszystkiego co mam do tej pory. Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Przed chwilą poszło kolejne zamówienie na piroart Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Robi wrażenie całość.Chciałbym to zobaczyć na żywo :xmas_tongue: .Same widowiskowe wyrzutnie.Ciekawy jestem co zamówiłeś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi