Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym roku stawiam jak co roku 50/50 zabawa i efekt pierwsze zamówienie jest z Fajerwerkitanio za kwotę 240zł, następne będzie prawdopodobnie z konkretniejszą wyrzutnią oraz pierdołkami +markety .niżej foto.

OXgozZW.jpg

W0tS3Nw.jpg

Opublikowano

No przemo jak co roku jest dobrze :) dojdzie wieksza kostka i bedzi miodzio

Opublikowano

Super stuff jak za taką kwotę :) są kosteczki jest zabawa, czekam na konkret ;) Jak ja dawno nie widziałen hong kongów :D jakieś nowe z CE?

Opublikowano

Super stuff jak za taką kwotę :) są kosteczki jest zabawa, czekam na konkret ;) Jak ja dawno nie widziałen hong kongów :D jakieś nowe z CE?

od kilku lat tak samo wygląda chociaż i tak ma CE

Opublikowano

Po trochu wszystkiego jest, więc różnorodny stuff :) Czekam na aktualizację :D

Opublikowano

Cudak :> Aż mi się dawne czasy przypomniały :xmas_happy:

Opublikowano

Jak za taka kwotę to super stuff, bardzo dobrze wydane pieniądze. Masz wszystkiego po trochu bez zbędnych pierdółek, są bardzo głośne petardy i małe ale fajne kostki + coś to popykania przed godziną konkretnego oblężenia nieba. Jak mówisz że będzie jeszcze konkretna kostko to wtedy będzie to dopełnienia całości :)

Opublikowano

Bardzo przyzwoity stuff a będzie jeszcze lepiej,bo planujesz kolejne zakupy.Wyrzutnie jakościowo najlepsze w przedziale cenowym.Pięknie wizualnie wygląda cudak :)

Opublikowano

Ale fajny stuff ! :) Naprawdę fajny,podoba mi się dużo będziesz miał zabawy i za to szanuję doskonale mądrze zaplanowany arsenał a i kostki się znalazły na godzinę 0 :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Kolejna paczka z FajerwerkiTanio, koszt ``300,-

U1LkkKr.jpg

rlVgRZn.jpg

Opublikowano

Pięknie planujesz na finał jakąś 30mm?

Opublikowano

Zakupione kostki jedne z najlepszych w swej kategorii cenowej.Możliwe rakiety,jakieś rzymiaki i trochę art.różnych.Może nie masz jakiegoś mega efektownego stuffu,ale ilość kostek i to całkiem dobrych powinna dać Ci dużo przyjemnej zabawy :) .

Opublikowano

Konkretny stuff, Trochę zabawy, trochę mocniejszych rzeczy :) W jakim stanie lont dostałeś z FajerwerkiTanio?

Opublikowano

Jak coś na finał to już tylko z marketu bądź bazarku w drodzę "okazji" lont dostałem taki pogięty dość ..,.,.,

Całość !! na dzień 12.12.17

AUGki8i.jpg

Opublikowano

Przed ostatnia paczka z FajerwerkiTanio, koszt ok 120zł, dzisiaj powinien dojść jeszcze konkret ;p

KBnOr3B.jpg

Opublikowano

Jest jakiś konkret TXB400, za powiedzmy symboliczną sumę po świętach dojdzie jeśli dostanę wyrzutnia z lidla Mistral

s6UTCem.jpg

Opublikowano

No i pojawił się odjazdowy konkret.Tego tu brakowało.Będziesz z niego zadowolony.

Opublikowano

Sporo towaru, zapowiada się sporo zabawy i długie strzelanie :) .

Opublikowano

Świetny zakup.Jak za tą cenę wyrzutnia Virus chyba nie ma sobie równej jeśli chodzi o markety.

Opublikowano

I u mnie przygotowania do pokazu ;]

TXB604 Magma/16Sh
TXB602 Backyard Fun/16Sh
TXB603 The Magic Key/16Sh
JW07 Mars/16Sh
JW25 Cudak Battery/25Sh
JW90 Show Of Fireworks/12Sh
JW08 Wenus/25Sh x2
TXB074 Viserion/36Sh
PXB3614 Virus/54Sh
TXB400 Samum/36Sh