krzysiu20 1 Opublikowano 12 Listopada 2017 Witam miał ktoś może kostkę big fans collection 2 i może na jej temat coś powiedzieć.Kostka ta jest od Pyro moravi ma 36 strzałów a cena to 80zl.jesli ktoś mógłby polecić coś lepszego w przybliżone cenie to też chętnie się zapoznam.z góry dzięki. Cytuj
0 KrychFire 109 Opublikowano 12 Listopada 2017 Dość fajna wyrzutnia miałem ją okazję przetestować ubiegłym roku.Tylko niestety odpaliłem ją od d*py strony Cytuj
0 fibonacci 22 Opublikowano 12 Listopada 2017 Miałem w tamtym roku, mam i w tym. Za te pieniądze, to jest super propozycja. Bez wahania polecam :xmas_smile: Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 12 Listopada 2017 Widziałem kostke w akcji na pokazie w mieście jest zajebiaszcza duże efekty palm złotych. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 12 Listopada 2017 Dość fajna wyrzutnia miałem ją okazję przetestować ubiegłym roku.Tylko niestety odpaliłem ją od d*py strony I dlatego nigdy nie zostaniesz prawdziwym pyrofanem, nawet kostki nie umiesz dobrze odpalić xd Cytuj
0 KrychFire 109 Opublikowano 12 Listopada 2017 I dlatego nigdy nie zostaniesz prawdziwym pyrofanem, nawet kostki nie umiesz dobrze odpalić xd Czepiasz się xd każdemu może się pomylić do tego było ciemno Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 12 Listopada 2017 Tak jak pisałem za takie pieniądze o bierz śmiało nic lepszego i tak nie dostaniesz. Cytuj
Pytanie
krzysiu20 1
Witam miał ktoś może kostkę big fans collection 2 i może na jej temat coś powiedzieć.Kostka ta jest od Pyro moravi ma 36 strzałów a cena to 80zl.jesli ktoś mógłby polecić coś lepszego w przybliżone cenie to też chętnie się zapoznam.z góry dzięki.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi