domdbc 0 Opublikowano 12 Listopada 2017 Witam. Oto mój tegoroczny stuff na sylwestra. Zakupione na taniefajerwerki.pl, czekam jeszcze na drugą przesyłkę z sklepbigfun.pl i to będzie prawdopodobnie wszystko na ten rok. Całość kosztowała mnie niecałe 600zł, a to co na zdjęciu około 400zł. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 12 Listopada 2017 Konkretnie same kostki czyli będzie efektownie... brakuje rakiet i rzymiaków i będzie różnorodnie Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 12 Listopada 2017 Całkiem ciekawy stuff przyznam są kostki i to aż 9 czyli jest b.dobrze tylko brakuje mi tu rakiet na postrzelanie przed sylwestrem a co dojdzie jeszcze z BF jeśli można wiedzieć. ? Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 12 Listopada 2017 Całkiem ciekawy stuff przyznam są kostki i to aż 9 czyli jest b.dobrze tylko brakuje mi tu rakiet na postrzelanie przed sylwestrem a co dojdzie jeszcze z BF jeśli można wiedzieć. ? Jeszcze dojdą 3 wyrzutnie: -txb182 whistling coco -txb048 crazy -pxb2116 ring Petardy crazy robots (1op) Dwa zestawy promocyjne: -2x Pirox -zestaw rakiet i pierdół Mistrzowie ognia Ja stawiam bardziej na pokaz niż na zabawę i dlatego nie ma rakiet (dojdzie tylko ten zestaw z BF), z petardami też nie przesadzałem, ale coś tam kupiłem bo lubię narobić trochę huku Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 12 Listopada 2017 Stuff świetnie się prezentuje.Super,że zakupiłeś kątówki,bo one zawsze robią mega show.Wyrzutnie w przeważającej ilości od piromaxa,Osobiście wolałbym na twoim miejscu zakupić jakąś kostke od jorga,ale cóż twój wybór.Tak czy owak efektu na niebie nie zabraknie Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 Stuff świetnie się prezentuje.Super,że zakupiłeś kątówki,bo one zawsze robią mega show.Wyrzutnie w przeważającej ilości od piromaxa,Osobiście wolałbym na twoim miejscu zakupić jakąś kostke od jorga,ale cóż twój wybór.Tak czy owak efektu na niebie nie zabraknie Wiadomo że produkty Jorge będą dobre (chociaż podobno ostatnio straciły na jakości) ale chcę zobaczyć też co inni importerzy mają do zaoferowania PS: Miał być to już koniec fajerwerków na ten rok ale dzisiaj złożyłem najprawdopodobniej ostatnie zamówienie na piropolska.pl -SM19-03D Garden Surprise - Gaoo -NS116020 Fireworks - PyroMoravia - x2 Jak tylko paczki dojdą to od razu dodam zdjęcie Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 Właśnie dotarła do mnie paczka z Big Fun Czekam jeszcze na dostawę z PiroPolska i wstawię całość Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 Doszła ostatnia paczka z piropolska.pl A tutaj całość Koszt to około 700zł. Kupione na taniefajerwerki.pl, sklepbigfun.pl, piropolska.pl Pokaz będę robił w takiej kolejności: -Pirox x3 (układ \I/) -Pyro Zone -Ring (przerobię tą kostkę na układ V) -Fire Story -Ring (przerobię tą kostkę na układ V) -Whistling Coco -Terra -Alfa x2 (Układ V) -Garden Surprise -Fireworks x2 (Układ V) -Empire -Crazy -Spherix -Magma Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 17 Listopada 2017 Widzę bardzo interesująco prezentujący się stuff, są ładne wyrzutnie proste jak i kątowe na pokaz. Do tego coś do zabawy na rozgrzanie się i trochę petard. Miłego i udanego pokazu, bo plan dobry masz . Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 18 Listopada 2017 Widzę bardzo interesująco prezentujący się stuff, są ładne wyrzutnie proste jak i kątowe na pokaz. Do tego coś do zabawy na rozgrzanie się i trochę petard. Miłego i udanego pokazu, bo plan dobry masz . A dzięki dzięki i wzajemnie Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Listopada 2017 Noo panie stufik miodzio, będzie efektownie i to bardzo... Same fajne kosteczki w twoim stufiku Cytuj
KaMMiL 25 Opublikowano 18 Listopada 2017 Stuff fajnie dobrany, wyrzutnie "najlepsze z najlepszych" w swoim przedziale cenowym. Nic tylko życzyć dobrego odmierzenia czasów wyrzutni i efektownego pokazu:D Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2017 Dzięki wszystkim za miłe słowa Następne zdjęcia dopiero pod koniec grudnia z przygotowań Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2017 Miał być to już koniec zakupów ale jeszcze mnie podkusiło żeby one row kupić (taniefajerwerki.pl) One Row to Triplex TXC037 i do tego rakiety Mercury i emitery Crazy Robots. Nie chce mi się tego wszystkiego znowu wyciągać z kartonów żeby zrobić zdjęcie a poza tym to wyżej macie zdjęcie całości bez dzisiejszych zakupów Na dzień dzisiejszy wydałem około 800 zł i nie planuje już więcej wydawać Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 Ja już prawie gotowy. Jeszcze tylko połączyć lontem, zabezpieczyć wyrzutnie żeby nie latały po skrzynkach i czekać Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Co Tobą kierowało żeby pozbyć się wszystkich papierów z góry wyrzutni? Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Co Tobą kierowało żeby pozbyć się wszystkich papierów z góry wyrzutni? Taki że w miejscu gdzie będzie odpalać wyrzutnie , nie zostawi żadnego syfu . Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 Co Tobą kierowało żeby pozbyć się wszystkich papierów z góry wyrzutni? Taki że w miejscu gdzie będzie odpalać wyrzutnie , nie zostawi żadnego syfu . Dokładnie tak jak Brydzio mówi, a poza tym to też chciałem zobaczyć czy z wyrzutnią jest wszystko w porządku (czy rurki nie są zgniecione itp.) Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dokładnie tak jak Brydzio mówi, a poza tym to też chciałem zobaczyć czy z wyrzutnią jest wszystko w porządku (czy rurki nie są zgniecione itp.) Jeśli kierujecie się tylko syfem to powodzenia jak jakieś odłamki wpadną i rozerwie Ci wyrzutnie. Co jest bardzo możliwe przy takim zagęszczeniu wyrzutni jak u Ciebie;)) Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2017 No ta Nałóż na to (każdą kostkę) koniecznie folię aluminiową od góry. Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Mpi ale serio czy jaja sobie robisz ? Lepiej nie zrywać ? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Mpi ale serio czy jaja sobie robisz ? Lepiej nie zrywać ? Nie powinno się zrywać papierów z kostek. Co najwyżej folie przeźroczyste, ale nawet tego teoretycznie nie trzeba. Nie czerpcie wiedzy od tego gościa z neta, bo on jej nie ma. Wiadomo o kim mówię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi