domdbc 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 Głupia moda od machonego Nie powinno się zrywać papierów z kostek. Co najwyżej folie przeźroczyste, ale nawet tego teoretycznie nie trzeba. Nie czerpcie wiedzy od tego gościa z neta, bo on jej nie ma. Wiadomo o kim mówię. Machony nie ma z tym nic wspólnego, robię tak od kilku lat zanim się o nim dowiedziałem. 2016/2017 2015/2016 Nie chce mi się szukać więcej zdjęć z wcześniejszych lat ale uwierzcie mi że robię tak od lat. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2017 No to źle robisz, ja tego nie zrywam a może widziałeś ile waliłem w życiu To jest po części po to by nic nie wpadło od góry. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Ja zrywam tylko przeżroczystą folię a papier zostawiam Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2018 https://www.youtube.com/watch?v=QFrI7OOPWl0&t Na początku sąsiad odpalił wyrzutnie która weszła mi trochę w pokaz oraz na końcu powstały dwie kilkusekundowe przerwy które przyspieszyłem na filmiku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi