Pitbullsoldier 2 Opublikowano 14 Listopada 2017 Witam przedstawiam wam stuff jak narazie koszt 400 zł ,Nastepne zam.idzie w kostki jak na razie zamówiłem z piropolska oraz fajerwerkitanio. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 14 Listopada 2017 No stary czekam co w tym roku wykminisz za Stuff już się doczekać nie mogę ! Cytuj
Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 [acronym=''][/acronym] Jak na razie skromnie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Listopada 2017 Po za jedną świetną wyrzutnią nic specjalnego.Zabawy i frajdy z odpalania w Sylwestra ci jednak nie będzie brakować Cytuj
Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Po za jedną świetną wyrzutnią nic specjalnego.Zabawy i frajdy z odpalania w Sylwestra ci jednak nie będzie brakować No to chodzi właśnie Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 15 Listopada 2017 Ciekawie się zapowiada i masz jak widzę tą samą wyrzutnie kątową co ja będziesz zadowolony Bo w sylwestrze nie chodzi o to aby puścić w niebo w 50 sek 300 zł + tylko dobrze się bawić i strzelać jak najdłużej ! Ale petard to masz w huk ja bym już odpuścił i szedł w efekty. ciekaw jestem kolejnej paczki. ! Cytuj
Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Ciekawie się zapowiada i masz jak widzę tą samą wyrzutnie kątową co ja będziesz zadowolony Bo w sylwestrze nie chodzi o to aby puścić w niebo w 50 sek 300 zł + tylko dobrze się bawić i strzelać jak najdłużej ! Ale petard to masz w huk ja bym już odpuścił i szedł w efekty. ciekaw jestem kolejnej paczki. ! Jestem zdania takiego ,że dopóki mam zajawke to musi być dużo zabawy efekt potem No coś jeszcze będzie fajnego Cytuj
Fire798 0 Opublikowano 15 Listopada 2017 Jest i stuff od soldiera jak narazie to widzę masz tam jakieś zimne ognie do zabawy ale jak mówisz że to pierwsza część to czekam na kolejne żeby ocenić Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 15 Listopada 2017 Na razie nic specjalnego . Widzę parę dobrych petard, trochę pierdół i jeden rodzynek w postaci pięknej kątówki. Czekam na dalszy rozwój sytuacji, bo jak na razie mało efektu tu widzę Cytuj
Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 16 Listopada 2017 Na razie nic specjalnego . Widzę parę dobrych petard, trochę pierdół i jeden rodzynek w postaci pięknej kątówki. Czekam na dalszy rozwój sytuacji, bo jak na razie mało efektu tu widzę f*ck efekt tylko Huk xDD #faraszteam Cytuj
Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 Ciekawe jak wypadnie Blade 50mm :> Też jestem Ciekaw Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zdecydowanie za mało petard kupiłeś..Farasz będzie zniesmaczony..Widzę udało Ci się jeszcze zgarnąć PXR302 Bazooka. 2" na koniec milutkie dla oka;) Cytuj
Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 Skromna fotka całości zostały jeszcze małe zakupy w markecie Cytuj
Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 Zdecydowanie za mało petard kupiłeś..Farasz będzie zniesmaczony..Widzę udało Ci się jeszcze zgarnąć PXR302 Bazooka. 2" na koniec milutkie dla oka;) Mam wieciej petard niż farasz Też je lubie i zawsze zostają xd Cytuj
Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 Który model bazooki zakupiłeś? Mam dwie A i B A co ? Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 30 Listopada 2017 Pytam z ciekawości, bo nie zamówiłeś wszystkich 4 więc musiałeś się zastanowić Jak kolega wyżej, również jestem ciekawy jak wypadnie Blade. Ogólnie, subiektywnie oceniając, stuff bardzo zróżnicowany, są baterie, rakiety, petardy i inne bajery, co mi się podoba. Sam takie stuffy preferuję :xmas_happy: pozdro Cytuj
Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 Pytam z ciekawości, bo nie zamówiłeś wszystkich 4 więc musiałeś się zastanowić Jak kolega wyżej, również jestem ciekawy jak wypadnie Blade. Ogólnie, subiektywnie oceniając, stuff bardzo zróżnicowany, są baterie, rakiety, petardy i inne bajery, co mi się podoba. Sam takie stuffy preferuję :xmas_happy: pozdro Jak dla mnie A i b najlepsze Dziękuje serdecznie za opinie ;)Chociaż ktoś mnie rozumie:P Właśnie ja też jestem zwolennikiem multi kulti w stufie xD Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Listopada 2017 I ta paka z BF`a mi się już podoba jest moc są duże kostki i nawet Bazooki no nieźle w tym roku też planujesz nakręcić kompilację. ? Cytuj
Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 30 Listopada 2017 I ta paka z BF`a mi się już podoba jest moc są duże kostki i nawet Bazooki no nieźle w tym roku też planujesz nakręcić kompilację. ? Dzięki Też coś na pewno bedzie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Listopada 2017 No no jestem pod wrażeniem.Super wyrzutnie!A ta 2 calówka będzie chyba udekorowaniem zabawy.Do tego artykuły do zabawy w odpowiednich ilościach.Brawo! Cytuj
Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 No no jestem pod wrażeniem.Super wyrzutnie!A ta 2 calówka będzie chyba udekorowaniem zabawy.Do tego artykuły do zabawy w odpowiednich ilościach.Brawo! Też jestem Ciekaw co to będzie Tak właśnie jak dla mnie stuff to tylko różnorodność :xmas_laugh: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi