Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Co byście dodali jeszcze ciekawego? Raczej już mi chodzi o markety Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Co byście dodali jeszcze ciekawego? Raczej już mi chodzi o markety Rakiety zdecydowanie by się przydały jakiś porządny zestaw rakiet z Lidla albo Biedry Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Stuff jest bardzo dobrze skomponowany. Jest w nim chyba wszystko, co można mieć, przy czym włączone w Twój zestaw wyrzutnie, petardy, rakiety i rzymskie ognie reprezentują naprawdę wysoki poziom. Widać że nie zamawiałeś pochopnie i jesteś zapobiegliwy, bo zdążyłeś zaopatrzyć się w moździerz. Bardzo mi się podoba! Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Widzę kolejną aktualizacje i to jeszcze okazyjną Dobrałeś parę konkretów od Piromaxa i jakieś kostki. Wiec teraz masz wszystko czego potrzeba Teraz tylko czekać do sylwestra, bo stuff masz bardzo różnorodny i ciekawy. Cytuj
Pitbullsoldier 2 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 No dobra na tym koniec mojego stuffu może jeszcze jakiś bazarek,ale nie bd mi się chciało już tego układać wszystkiego ! Piona!i udanego sylwestra ! filmik na yt-https://www.youtube.com/watch?v=VHMm0xf917s Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Spoko stuff masz wszystko czego dusza zapragnie do tego konkretne petardy, również życzę Ci udanego i bezpiecznego sylwestra Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wykwintnie się to wszystko razem prezentuje.Stuff godny pochwał.No może jak dla mnie troszeczkę za dużo petard,ale to mój kąt widzenia.Ktoś woli więcej a ktoś mniej to normalne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi