JumboPIRO 0 Opublikowano 25 Listopada 2017 Siema! W tym roku stawiam na huk, zabawę ale znajdą się też wyroby które dadzą spoko efekt na niebie o godzinie 00. Jak na razie trzymam w domu zawartość przesyłki z Fajerwerki Market (serdeczie polecam ten sklepik). I czekam na 2 część z BIgFuna . Możliwe że kupię coś jeszcze z PiroPolska, i z marketów (Biedronka itp.) O wszystkim będę informować dodając nowe posty. Fajerwerki Market: - 30 opakowań Picollo Corsair Joge - 1 zestaw kosmos Jorge - 1 opakowanie TC3 Tropic - 10 opakowań K0203 Śmieszek (Dziękuję za super gratis <3) - 2 opakowania Explosive I Jorge - 1 flara zielona Triplex - 1 karabinek 200 strzałów - Nieokreślona ilość motylków Jorge Kometa Cytuj
JumboPIRO 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2017 Hahahaha... Prawda :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 27 Listopada 2017 Tylko kup chociaż jedną wyrzutnie 30mm bo nie wiem co masz na myśli spoko efekt na niebie hehe... Ja w petardy nie gustuje bo dla mnie żadna przyjemność chodź czasem odpale pare petard... Ale o gustach się nie dyskutuje. Będzie paka rób ZDJĘCIE i wstawiaj na forum ! Cytuj
JumboPIRO 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2017 Tylko kup chociaż jedną wyrzutnie 30mm bo nie wiem co masz na myśli spoko efekt na niebie hehe... Ja w petardy nie gustuje bo dla mnie żadna przyjemność chodź czasem odpale pare petard... Ale o gustach się nie dyskutuje. Będzie paka rób ZDJĘCIE i wstawiaj na forum ! Oczywiście że dam zdjęcia. Nie zbyt lubię wyrzutnie,wole rakiety. Ale będzie trochę wyrzutni. :DD To dopiero będzie mój 3 w życiu stuff powyżej 100, młody jestem ... ;> Cytuj
Dżejkob 0 Opublikowano 28 Listopada 2017 Jeśli planujesz jeszcze jakieś zakupy i tak jak mówisz stawiasz na huk ja proponuję dokupić jakieś konkretniejsze tj.mocniejsze petardy/emitery. Również chętnie zobaczę zdjęcia Cytuj
JumboPIRO 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2017 Jeśli planujesz jeszcze jakieś zakupy i tak jak mówisz stawiasz na huk ja proponuję dokupić jakieś konkretniejsze tj.mocniejsze petardy/emitery. Również chętnie zobaczę zdjęcia Spokojnie, będą mocne petardy. :> Zdjęcia dodam w grudniu :DDDDD Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zakładam,że masz z 15 lat,kiedy ja tyle miałem(Boże kiedy to było) też wydawałem 100 kilka zł na piro.Mówisz,że nie lubisz wyrzutni...hmmm powiem tak ja nie wierze by ktoś lubi petardy,rakiety a nie lubi wyrzutni.Mówi się tak bo po prostu wyrzutnie są droższe,odpala się je raz i ktoś z góry określa,że są gorsze bo w jego mniemaniu nieopłacalne a nie bierze pod uwagę efektu. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 28 Listopada 2017 W sumie coś w tym jest, wyrzutnia ciut lepsiejsza to jakieś 100 zł. Odpalasz, 30 sekund i nie ma Z drugiej strony sylwester jest raz w roku i jakoś to trzeba uczcić Cytuj
JumboPIRO 0 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zakładam,że masz z 15 lat,kiedy ja tyle miałem(Boże kiedy to było) też wydawałem 100 kilka zł na piro.Mówisz,że nie lubisz wyrzutni...hmmm powiem tak ja nie wierze by ktoś lubi petardy,rakiety a nie lubi wyrzutni.Mówi się tak bo po prostu wyrzutnie są droższe,odpala się je raz i ktoś z góry określa,że są gorsze bo w jego mniemaniu nieopłacalne a nie bierze pod uwagę efektu. No, o to też chodzi. ale wole sobie odpaalic troche rakiet niz 2 wyrzutnie Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 1 Grudnia 2017 No, o to też chodzi. ale wole sobie odpaalic troche rakiet niz 2 wyrzutnie Ja też lubie petardy Ale kostki to kostki ;P Osobiści uważam ,że 30 paczek picollo to strata kasy . Cytuj
JumboPIRO 0 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Ja też lubie petardy Ale kostki to kostki ;P Osobiści uważam ,że 30 paczek picollo to strata kasy . Przed ustawą kupiłem. Bo dla mnie tradycja mieć picollo. z 2 paczki zostają na pamiątke. Jakies 10 paczek zostawiłem reszta na karabinki poszła, Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Dokup jakieś porządne rakiety i jedną wyrzutnię do 20zł(Magma). Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Czekam na fotkę, bo na razie stuffu nie ma... dokup jakieś mocne petardy chociaż jedna kostkę i stuff będzie ok Cytuj
JumboPIRO 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Dokup jakieś porządne rakiety i jedną wyrzutnię do 20zł(Magma). Planuje własnie magme kupic:D Rakiety kupilem na bigfunie Cytuj
JumboPIRO 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Czekam na fotkę, bo na razie stuffu nie ma... dokup jakieś mocne petardy chociaż jedna kostkę i stuff będzie ok Fotki dam jak przyjdzie paczka z big funa. cos im sie nei spieszy z wyslaniem. Kupilem fire arta 5 i planuje kupic magme. petardy mocne beda... spkojnie Cytuj
JumboPIRO 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 Jest i paczka z BigFuna. A w niej: - Hammer H1 Gao - Grom 4 Triplex - Żuki Kometa - Szalony Pirat Kometa - Saturn Misless 50 Jorge - Saturn Misless 25 Jorge - Fire Art 5 Piromax - Mercury Triplex -Magic Balls Piromax - Smoke PXM30 Piromax W sumie mało tego, ale mi starczy, Jeszcze w Piro Polska kupię jakąś lepszą kostkę i palnik do odpalania tego wszystkiego. W święta dodam zdjęcie całości, bo jeszcze kupię coś z marketów.;P Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 7 Grudnia 2017 No ładnie będziesz miał dużo zabawy na sylwestra, tak jak piszesz dokup jeszcze jakąś kostkę i będzie gitarka :xmas_happy: Cytuj
JumboPIRO 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 No ładnie będziesz miał dużo zabawy na sylwestra, tak jak piszesz dokup jeszcze jakąś kostkę i będzie gitarka :xmas_happy: Dziś zamawiam z PiroPolska taką jedną wiekszą wyrzutnie od triplexa Cytuj
JumboPIRO 0 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgadnę txb308 Jednak nie kupiłem Triplexa tylko PIromaxa. Wyrzutnie Pyro Zone. Ładny efekt ma Cytuj
JumboPIRO 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jeszcze coś się w biedronce kupi, więc będzie spoko stuff (jak dla mnie) Cytuj
JumboPIRO 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dokupiłem jeszcze kilka paczek ex1 i trochę rzymskich ogni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi