Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! :D

W tym roku stawiam na huk, zabawę ale znajdą się też wyroby które dadzą spoko efekt na niebie o godzinie 00. ;) Jak na razie trzymam w domu zawartość przesyłki z Fajerwerki Market (serdeczie polecam ten sklepik). I czekam na 2 część z BIgFuna

. Możliwe że kupię coś jeszcze z PiroPolska, i z marketów (Biedronka itp.) O wszystkim będę informować dodając nowe posty. :D

Fajerwerki Market:

- 30 opakowań Picollo Corsair Joge

- 1 zestaw kosmos Jorge

- 1 opakowanie TC3 Tropic

- 10 opakowań K0203 Śmieszek (Dziękuję za super gratis <3)

- 2 opakowania Explosive I Jorge

- 1 flara zielona Triplex

- 1 karabinek 200 strzałów

- Nieokreślona ilość motylków Jorge Kometa

Opublikowano

Hahahaha... Prawda :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t:

Opublikowano

Tylko kup chociaż jedną wyrzutnie 30mm bo nie wiem co masz na myśli spoko efekt na niebie hehe... Ja w petardy nie gustuje bo dla mnie żadna przyjemność chodź czasem odpale pare petard... Ale o gustach się nie dyskutuje. Będzie paka rób ZDJĘCIE i wstawiaj na forum !

Opublikowano

Tylko kup chociaż jedną wyrzutnie 30mm bo nie wiem co masz na myśli spoko efekt na niebie hehe... Ja w petardy nie gustuje bo dla mnie żadna przyjemność chodź czasem odpale pare petard... Ale o gustach się nie dyskutuje. Będzie paka rób ZDJĘCIE i wstawiaj na forum !

Oczywiście że dam zdjęcia. :D Nie zbyt lubię wyrzutnie,wole rakiety. Ale będzie trochę wyrzutni. :DD To dopiero będzie mój 3 w życiu stuff powyżej 100, młody jestem ... ;>

Opublikowano

Jeśli planujesz jeszcze jakieś zakupy i tak jak mówisz stawiasz na huk ja proponuję dokupić jakieś konkretniejsze tj.mocniejsze petardy/emitery. Również chętnie zobaczę zdjęcia :)

Opublikowano

Jeśli planujesz jeszcze jakieś zakupy i tak jak mówisz stawiasz na huk ja proponuję dokupić jakieś konkretniejsze tj.mocniejsze petardy/emitery. Również chętnie zobaczę zdjęcia :)

Spokojnie, będą mocne petardy. :> Zdjęcia dodam w grudniu :DDDDD

Opublikowano

Zakładam,że masz z 15 lat,kiedy ja tyle miałem(Boże kiedy to było) też wydawałem 100 kilka zł na piro.Mówisz,że nie lubisz wyrzutni...hmmm powiem tak ja nie wierze by ktoś lubi petardy,rakiety a nie lubi wyrzutni.Mówi się tak bo po prostu wyrzutnie są droższe,odpala się je raz i ktoś z góry określa,że są gorsze bo w jego mniemaniu nieopłacalne a nie bierze pod uwagę efektu.

Opublikowano

W sumie coś w tym jest, wyrzutnia ciut lepsiejsza to jakieś 100 zł. Odpalasz, 30 sekund i nie ma :) Z drugiej strony sylwester jest raz w roku i jakoś to trzeba uczcić :)

Opublikowano

Zakładam,że masz z 15 lat,kiedy ja tyle miałem(Boże kiedy to było) też wydawałem 100 kilka zł na piro.Mówisz,że nie lubisz wyrzutni...hmmm powiem tak ja nie wierze by ktoś lubi petardy,rakiety a nie lubi wyrzutni.Mówi się tak bo po prostu wyrzutnie są droższe,odpala się je raz i ktoś z góry określa,że są gorsze bo w jego mniemaniu nieopłacalne a nie bierze pod uwagę efektu.

No, o to też chodzi. ale wole sobie odpaalic troche rakiet niz 2 wyrzutnie

Opublikowano

No, o to też chodzi. ale wole sobie odpaalic troche rakiet niz 2 wyrzutnie

Ja też lubie petardy ;) Ale kostki to kostki ;P Osobiści uważam ,że 30 paczek picollo to strata kasy .

Opublikowano

Ja też lubie petardy ;) Ale kostki to kostki ;P Osobiści uważam ,że 30 paczek picollo to strata kasy .

Przed ustawą kupiłem. Bo dla mnie tradycja mieć picollo. z 2 paczki zostają na pamiątke. Jakies 10 paczek zostawiłem reszta na karabinki poszła,:D

Opublikowano

Czekam na fotkę, bo na razie stuffu nie ma... dokup jakieś mocne petardy chociaż jedna kostkę i stuff będzie ok :)

Opublikowano

Dokup jakieś porządne rakiety i jedną wyrzutnię do 20zł(Magma).

Planuje własnie magme kupic:D Rakiety kupilem na bigfunie

Opublikowano

Czekam na fotkę, bo na razie stuffu nie ma... dokup jakieś mocne petardy chociaż jedna kostkę i stuff będzie ok :)

Fotki dam jak przyjdzie paczka z big funa. cos im sie nei spieszy z wyslaniem. Kupilem fire arta 5 i planuje kupic magme. petardy mocne beda... spkojnie :D

Opublikowano

Jest i paczka z BigFuna. :D A w niej:

- Hammer H1 Gao

- Grom 4 Triplex

- Żuki Kometa

- Szalony Pirat Kometa

- Saturn Misless 50 Jorge

- Saturn Misless 25 Jorge

- Fire Art 5 Piromax

- Mercury Triplex

-Magic Balls Piromax

- Smoke PXM30 Piromax

W sumie mało tego, ale mi starczy, Jeszcze w Piro Polska kupię jakąś lepszą kostkę i palnik do odpalania tego wszystkiego. W święta dodam zdjęcie całości, bo jeszcze kupię coś z marketów.;P

Opublikowano

No ładnie będziesz miał dużo zabawy na sylwestra, tak jak piszesz dokup jeszcze jakąś kostkę i będzie gitarka :xmas_happy:

Opublikowano

No ładnie będziesz miał dużo zabawy na sylwestra, tak jak piszesz dokup jeszcze jakąś kostkę i będzie gitarka :xmas_happy:

Dziś zamawiam z PiroPolska taką jedną wiekszą wyrzutnie od triplexa :D

Opublikowano

Zgadnę txb308 :D

Opublikowano

Zgadnę txb308 :D

Jednak nie kupiłem Triplexa tylko PIromaxa. Wyrzutnie Pyro Zone. Ładny efekt ma :D

Opublikowano

Jeszcze coś się w biedronce kupi, więc będzie spoko stuff (jak dla mnie)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dokupiłem jeszcze kilka paczek ex1 i trochę rzymskich ogni