Mati88 1 Opublikowano 29 Listopada 2017 Witam.Zdjęcie wstawiam "dla potomnych", bo nie ma czym się pochwalić i wyróżnić na tle innych, budżetowych arsenałów. Chętnie bym sobie przypomniał, czym się bawiłem 7-8 lat wcześniej, ale zdjęcia gdzieś przepadły ...Zamówienie realizowanie na piroart.eu już któryś rok z rzędu i na tę chwilę nie zmieniam sklepu. Miłe gratisy (po lewej na zdjęciu) i ogólnie same plusy.Raczej nic już nie dokupię, bo nie będę miał kiedy i gdzie tym strzelać. Dzień po moim zamówieniu na piroart weszło promo na JW90 i jedynie na to bym się jeszcze wtedy skusił ... Pooozdro. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Listopada 2017 Stuff spoko.Equalizer wydaje się być ok mimo, że nie ma tak zróżnicowanych efektów jak sorbet czy spektrum. Cytuj
Mati88 1 Autor Opublikowano 29 Listopada 2017 Dzięki panowie!W tej cenie ciężko było mi znaleźć coś zbliżone kolorystycznie - przepadam za złoto-niebieskim efektem Dla mnie najważniejszym jest, żeby cokolwiek jeszcze móc postrzelać, a ciężko mi już nadążyć w jakich wypustach wychodzi to na dany rok. Jedyne co śledzę co roku to temat petard mając nadzieję na zbliżony klon FP3 Fenix 2010 .. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 29 Listopada 2017 Fajny stuff ważne że będziesz miał czym strzelać a to najważniejsze i o to w tym chodzi. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Listopada 2017 Artykuły do zabawy plus mocne walnięcie o godz 0.00.Może być Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 29 Listopada 2017 Kosteczka na północ jest o bardzo fajnym efekcie... pięknie !!! Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Stuff bardzo spoko, porządna kostka na godzinę 0.00 jest + do tego mocne petardy i parę pierdółek do popykania. Wszystko bardzo fajnie wygląda, Pozdr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi