blubencjusz 1 Opublikowano 30 Listopada 2017 Witam W tym roku trochę mniej niż w ostatnich latach ale nie jest źle:D Jest wszystkiego po trochu z przewagą huku, zakupy robione na 3 razy. Wartość ok 300 zł. Na 100% coś z marketów wpadnie jeszcze może jakaś kostka do ok 100 zł. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Listopada 2017 Na tego typu forach dziwna jest tendencja, że im więcej tym lepiej. Ja powiem coś innego. Każdy strzela jak chce i ile chce. Żeby to jeszcze na żywo się spotkac ale 80% to dzieci które tylko żyją strzelaniem. Stuff fajny bo i sobie postrzelasz i zobaczysz efekt oraz będziesz mial czas na coś innego niż strzelanie. Ja wolałem kupić 3 konkrety zamiast się rozdrabniać ale co kto woli. Ważne, że się jemu podoba i faraszowi Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Listopada 2017 Stuff całkiem fajny tylko jak dla mnie za dużo petard a za mało kostek z kolorowymi efektami ale to moje osobiste zdanie każdy woli co innego, masz moździerz i rakiety coś tam efektu będzie na niebie. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Listopada 2017 Pamiętaj że huk to podstawa a efekty niekoniecznie muszą być. Bo gdyby nie było huku to i efektów by nie było. Spoko to twoje zdanie ja uważam inaczej kwestia gustu. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Listopada 2017 Stuff w którym jest właściwie wszystko oprócz efektownego pierdzielnięcia.Stuff troszkę nie w moim stylu,ale gdy miałem te 17-18 lat to takie stuffy mi imponowały .Jedna efektowna wyrzutnia dla mnie to trochę za mało .Rakiety też nie za mocne,petard trochę za dużo,ale cóż każdy przecież inaczej na wszystko patrzy Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Panie ja tu widzę prawie sam huk... Ja bym trochę kostek dokupił i by było ok, bo jak dla mnie to trochę mało masz efektu. Ale każdy lubi co innego, ważne wasz to co lubisz. Miłego strzelania Cytuj
abuk 30 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Widzę, że Virus/Hydra + Aplauzy to niezbędnik u wielu forumowiczów (w tym rónież u mnie) Cały stuff dobrze skompletowany - nie zabraknie huku jak i efektów na niebie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Chyba się zmówiliście na forum na tę samą wyrzutnie i rakiety .Dobry wybór. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi