Skocz do zawartości

[blubencjusz] Stuff 2017/18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W tym roku trochę mniej niż w ostatnich latach ale nie jest źle:D

Jest wszystkiego po trochu z przewagą huku, zakupy robione na 3 razy.

Wartość ok 300 zł.

Na 100% coś z marketów wpadnie jeszcze może jakaś kostka do ok 100 zł.

vgruJOh.jpg

kmEHZTI.jpg

64jziGP.jpg

aqFA3Ge.jpg

m4FPdFG.jpg

4InvkK2.jpg

ZcLzSUQ.jpg

Opublikowano
  W dniu 30.11.2017 o 18:25, Bartekeuro napisał(a):

Na tego typu forach dziwna jest tendencja, że im więcej tym lepiej.

Ja powiem coś innego.

Każdy strzela jak chce i ile chce. Żeby to jeszcze na żywo się spotkac ale 80% to dzieci które tylko żyją strzelaniem.

Stuff fajny bo i sobie postrzelasz i zobaczysz efekt oraz będziesz mial czas na coś innego niż strzelanie.

Ja wolałem kupić 3 konkrety zamiast się rozdrabniać ale co kto woli. Ważne, że się jemu podoba i faraszowi :)

Opublikowano

Stuff całkiem fajny tylko jak dla mnie za dużo petard a za mało kostek z kolorowymi efektami :) ale to moje osobiste zdanie każdy woli co innego, masz moździerz i rakiety coś tam efektu będzie na niebie. :)

Opublikowano
  W dniu 30.11.2017 o 20:43, Farasz napisał(a):

Pamiętaj że huk to podstawa a efekty niekoniecznie muszą być. Bo gdyby nie było huku to i efektów by nie było.

Spoko :) to twoje zdanie ja uważam inaczej kwestia gustu.

Opublikowano

Stuff w którym jest właściwie wszystko oprócz efektownego pierdzielnięcia.Stuff troszkę nie w moim stylu,ale gdy miałem te 17-18 lat to takie stuffy mi imponowały ;).Jedna efektowna wyrzutnia dla mnie to trochę za mało :) .Rakiety też nie za mocne,petard trochę za dużo,ale cóż każdy przecież inaczej na wszystko patrzy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panie ja tu widzę prawie sam huk... Ja bym trochę kostek dokupił i by było ok, bo jak dla mnie to trochę mało masz efektu. Ale każdy lubi co innego, ważne wasz to co lubisz. Miłego strzelania :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mały update po wizycie w carrefour.

VDuCtcw.jpg

Opublikowano

Widzę, że Virus/Hydra + Aplauzy to niezbędnik u wielu forumowiczów (w tym rónież u mnie) :D

Cały stuff dobrze skompletowany - nie zabraknie huku jak i efektów na niebie :)

Opublikowano

Chyba się zmówiliście na forum na tę samą wyrzutnie i rakiety :D .Dobry wybór.