Rekab 0 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Fajerwerki zamawiane podczas promocji na FM.pl Cóż... z gratisów zamiast jednej droższej wyrzutni dostałem zamienniki w postaci B5, SS19-02D i jakieś tam hukowe z czego nie do końca jestem zadowolony. Zamówiona została jeszcze King2 dodam zdj jak już dojdzie. Wydałem około 560zł nie wliczając gratisów i YHW902. Planuje jeszcze dokupić coś w biedronce. Wyrzutnie: - SM2125 Marco Cosmos II 2x -SM9882 Red Meteor -P7215 Malawi -TXB070 PLUS+ -SS13-04 Fluffy Willow -SS19-02D Choose -JW6021 Tajfun -JW5000 Revolution Fontanny: -F6 Extreme -JC19 S.O.S -B5 Extreme Hukowe: -P6A11 Dum Bum -K0201 Piccolo -JC100 Karabinek 100 strzałów 5x -TXP068 -P1217 Czarny Pirat Art.różne: -JRC5678 Rzymskie Ognie -R20072 Perfect -LONT Film na yt: Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Bardzo podoba mi się twój stuff, bardzo różnorodny i plus ta YWH902 ,która na pewno rozświetli całe niebo Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Stuff ułożony z głową,jeden z najlepiej dobranych.Kapitalne konkrety które na pewno dadzą dużo satysfakcji.Bardzo chciałem mieć w tym roku yhw902.Dzień przed planowanym zamówieniem wykradli mi ją ze sklepu i musiałem wziąść jw7436 .Yhw902 jest na pewno nieziemska.Filmiki mówią same za siebie.Tajfun tez powinien zachwycić.Jego różnorodność i dynamika powinny wywołać duże wrażenie.Masz po za tym dużo mniejszych,ale dobrych wyrzutni,które zawsze warto zakupić.Nie czytając twojego wykazu z rozpiskiem kostek myślałem,że tam między wyrzutniami czai się fontanna extreme b5 ,ale to jednak nie ona szkoda,bo to według mnie w tej chwili najlepsza fontanna na rynku... Cytuj
Rekab 0 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Damian ciesze się że sie podoba, co do fontanny B5 extreme między wyrzutniami dobrze wpatrzyłeś to ona, po za tym w rozpisce też jest uwzględniona Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Damian ciesze się że sie podoba, co do fontanny B5 extreme między wyrzutniami dobrze wpatrzyłeś to ona, po za tym w rozpisce też jest uwzględniona Sorry,faktycznie jest uwzględniona na dodatek stoi jak wół.Jak mogłem ją pomylić Cytuj
Rekab 0 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Super petarda jest z CE czy z NWP? Niestety CE No rekabie zajebiaszczo jeszcze coś dojdzie ? Nie mam nic na oku, tak jak wspomniałem coś tak z biedronki jeszcze dojdzie. Chyba że masz jakieś ciekawe propozycje nie do odrzucenia takie na ostatnią chwile których za rok już nie będzie Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Stuff bardzo fajny, masz dwie porządne kostki w tym klasyka jakim jest Tajfun. Do tego parę małych fajnych kostek, są rakiety ,petardy i inne pierdółki. Bardzo fajne zakupy zrobiłeś jest różnorodnie, z głowa i z nastawieniem na efekt Cytuj
Rekab 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 Aktualizacja YHW902C, podzielona na 4 części. Zakupiona od KrychFire Oraz małe zakupy w biedronce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi