PyroPiotr 0 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Witam. Czy ułożylibyście mi stuff na sylwestra, tak za 200 zł. W stuffie Znajdować się powinno: -Konkretna wyrzutnia -Dobre rakiety -kilka Mocnych petard -i za resztę, co uważacie Z góry dziękuję Cytuj
0 Mroczny 163 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jeśli chcesz dobre rakiety to może zainteresuje Ciebie promocja na FireWorld "Mad Night" za 39,90, do tego jakieś petardy "emitery", masz też fajne cyrkoblitzy 12 sztuk za 4,99 i do tego jakieś kostki (Ale tu już nie mam pomysłu) Musisz sam zobaczyć albo może ktoś kto się zna lepiej na kostkach i się wypowie Cytuj
0 Tuba 0 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Rakiety to te co polecił Mroczny . Fajnych kostek na rynku nie brakuje np : sorbet , viserion , tourbilion , song itp. . Cytuj
0 SzymonXVX 8 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Z jakiegoś sklepu konkretnego ma to być, czy obojętne to jest tobie ? Cytuj
Pytanie
PyroPiotr 0
Witam. Czy ułożylibyście mi stuff na sylwestra, tak za 200 zł. W stuffie Znajdować się powinno:
-Konkretna wyrzutnia
-Dobre rakiety
-kilka Mocnych petard
-i za resztę, co uważacie
Z góry dziękuję
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi