Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: P7V

Nazwa: K2 Hammer

Producent: Klasek

Gramatura: 5 g/sztuka (30 g - opakowanie 6 szt.)

Cena: ok. 20-25 zł za opakowanie 6 szt.

Petardy moim zdaniem nie warte swojej ceny jeśli przyjrzymy się gramaturze. Lecz co powinno iść z ceną? Jakość! I w tym przypadku tak jest. :D Jestem pod wrażeniem wykonania petardy. Korpus jest wykonany z wystarczająco grubego tworzywa sztucznego. Na pochwałę zasługuje też lont. Wszystko to sprawia, że wyglądają na bezpieczne. Jak będzie efekt wystrzału? Zobaczymy w nadchodzący Sylwester. ;)

Zapraszam do dyskusji.

IMG_20171202_202449.jpgIMG_20171202_203900.jpg

IMG_20171202_203908.jpgIMG_20171202_203912.jpg

Opublikowano

25-30 zł? Idzie znaleźć taniej o kilka zł.

Mam te petardy no i cóż mogę powiedzieć.. Jak autor napisał korpus twardy,aczkolwiek ten papierek nadający wyglądu petardzie niezbyt dopasowany wielkością.

Co prawda można znaleźć tańsze petardy to i tak od czasu do czasu kupienie czegoś z "wyższej półki" nie zaszkodzi. :)

Opublikowano

Nudy... funke robi lepsze rzeczy z "wyższej półki" xddd

Opublikowano

Funke ... nudy wole Di blaso

Opublikowano

Funke ... nudy wole Di blaso

Ja mówię o legalsach

( ͡° ͜ʖ ͡° )
Opublikowano

zeus , viper 1 są o Di blaso i mają >5g . Ale lepiej nie piszmy o produktach Di blaso

Opublikowano

zeus , viper 1 są o Di blaso i mają >5g . Ale lepiej nie piszmy o produktach Di blaso

janusze i tak nie kupią

Opublikowano

Zeus, viper 1??? Serio mówisz o tych korsarzach?? gdzie one mają 5g... zeus ma 0,50 :P btw "BLASIO" :)

Opublikowano

Chodzi o jakość , a nie ilość mieszanki (no tak wyszedł mi taki offtop )

Opublikowano

Di blasio jakością też nie powala... :) średnia krajowa lonty w caramellach to parodia w zeusach też czasami widać, że siarka pociekła bokiem, korpusy pozaginane się trafiają nie jest źle ale żeby to był wyznacznik jakości pfff xddddd

Opublikowano

Viper 2p jest gorszy od matabrujas i od Gorilla bomb. Nie opłaca się ich kupować.

Matabrujas najlepszy?