Kamix281 2 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Symbol: P7V Nazwa: K2 Hammer Producent: Klasek Gramatura: 5 g/sztuka (30 g - opakowanie 6 szt.) Cena: ok. 20-25 zł za opakowanie 6 szt. Petardy moim zdaniem nie warte swojej ceny jeśli przyjrzymy się gramaturze. Lecz co powinno iść z ceną? Jakość! I w tym przypadku tak jest. Jestem pod wrażeniem wykonania petardy. Korpus jest wykonany z wystarczająco grubego tworzywa sztucznego. Na pochwałę zasługuje też lont. Wszystko to sprawia, że wyglądają na bezpieczne. Jak będzie efekt wystrzału? Zobaczymy w nadchodzący Sylwester. Zapraszam do dyskusji. Cytuj
eloremro 0 Opublikowano 2 Grudnia 2017 25-30 zł? Idzie znaleźć taniej o kilka zł. Mam te petardy no i cóż mogę powiedzieć.. Jak autor napisał korpus twardy,aczkolwiek ten papierek nadający wyglądu petardzie niezbyt dopasowany wielkością. Co prawda można znaleźć tańsze petardy to i tak od czasu do czasu kupienie czegoś z "wyższej półki" nie zaszkodzi. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Nudy... funke robi lepsze rzeczy z "wyższej półki" xddd Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Funke ... nudy wole Di blaso Ja mówię o legalsach ( ͡° ͜ʖ ͡° ) Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 3 Grudnia 2017 zeus , viper 1 są o Di blaso i mają >5g . Ale lepiej nie piszmy o produktach Di blaso Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Grudnia 2017 zeus , viper 1 są o Di blaso i mają >5g . Ale lepiej nie piszmy o produktach Di blaso janusze i tak nie kupią Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 3 Grudnia 2017 zeus , viper 1 są o Di blaso i mają >5g . Ale lepiej nie piszmy o produktach Di blaso Zeus, viper 1??? Serio mówisz o tych korsarzach?? gdzie one mają 5g... zeus ma 0,50 btw "BLASIO" Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Chodzi o jakość , a nie ilość mieszanki (no tak wyszedł mi taki offtop ) Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Di blasio jakością też nie powala... średnia krajowa lonty w caramellach to parodia w zeusach też czasami widać, że siarka pociekła bokiem, korpusy pozaginane się trafiają nie jest źle ale żeby to był wyznacznik jakości pfff xddddd Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Viper 2p jest gorszy od matabrujas i od Gorilla bomb. Nie opłaca się ich kupować. Matabrujas najlepszy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi