kameleon 1 Opublikowano 22 Listopada 2007 witam wszystkich czy wie ktos czy będzie więcej fajerwerków niż w ulotce Eurocashu i czy opłaci się kupować :?: http://www.eurocash.com.pl/hurtownie/Promo...18/Default.aspx Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 22 Listopada 2007 Trochę mają fajerwerków głównie Jorge i troszkę SuperPower :mrgreen: Pyro-Mix 26.83 złVooDoo 13.41 złceny niezłe :shock: Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 22 Listopada 2007 Trochę mają fajerwerków głównie Jorge i troszkę SuperPower :mrgreen: Pyro-Mix 26.83 złVooDoo 13.41 złceny niezłe :shock: ale to w tym roku i czy wiesz cos wiecej jakie jeszcze będą Cytuj
Fear 0 Opublikowano 22 Listopada 2007 juz tam są fajerwerki :o (pisze, ze od 19.11.07r) no to nieźle... Kamelon - w połowie grudnia napewno będzie dużo fajerwerków, ponieważ teraz sklepy będą zamówienia i firm skłądały, jak mieszkasz w pobliżu to odwiedź i powiedz, czy są już fajerwerki (jakoś nie moge uwierzyć) Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 juz tam są fajerwerki :o (pisze, ze od 19.11.07r) no to nieźle... Kamelon - w połowie grudnia napewno będzie dużo fajerwerków, ponieważ teraz sklepy będą zamówienia i firm skłądały, jak mieszkasz w pobliżu to odwiedź i powiedz, czy są już fajerwerki (jakoś nie moge uwierzyć) są juz na pewno rok temu były 20 listopada :mrgreen: Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 nawet na tej stronie pod zdjęciem tej ulotki pisze "oferta_sylwester 19.11-31.12.2007" To najszybszy sklep który wystawił fakerwerki :mrgreen: Szkoda że nie ma tego sklepu w Zielonej Górze a najbliższy jest w Żarach (ok.50km odemnie) :cry: Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Listopada 2007 Moża powiedzieć, że niektóre rzeczy nawet tańsze niż w hurtowni np: Big Corsairy. Niestety wyrzutnia Faraon o 10zł zadroga . Mam nadzieję, że ta jedynka to jakiś błąd.Widzę, że mam już kolejnego kandydata, do którego się przejdę w razie, gdybym nie pojechał do hurtowni Ekoplast.Dzięki Kameleon za umieszczenie ulotki. Cytuj
Gość Felix Opublikowano 23 Listopada 2007 No ja muszę powiedzieć że oferta nawet nawet (pewnie będzie tego więcej bo zwykle nie wszystko jest w ofercie ) i ceny też dobre ale niestety nie ma go w warszawiew stolicy a powinien być no ale cóż Jak bym miał możliwość kupienia to bym kupił bo ceny naprawdęmnie pozytywnie zadziwiły (niektóre tańsze niż te hurtowe) Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 a do eurocash nie trzeba mieć jakiejś karty wstepu jak np. w cach&carry i makro ? Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 Kumpel pracował w Eurocashu i powiedział mi ze zadnej karty nie potrzeba :mrgreen: Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 24 Listopada 2007 dzieki wszystkim za odpowiedzi reszta fajerwerkow znajduje w ulotce obok Cytuj
milan07 0 Opublikowano 28 Listopada 2007 Musze was rozczarować :neutral: Byłem wczoraj i trzeba mieć działalność gospodarczą żeby coś kupić (czyli kartę). Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 28 Listopada 2007 Musze was rozczarować :neutral: Byłem wczoraj i trzeba mieć działalność gospodarczą żeby coś kupić (czyli kartę). nie trzeba mieć karty tylko działalnosć gospodarczą moi rodzice mają więc moge kupować [ Dodano: 2007-11-29, 20:43 ]przed chwilą wróciłem z Eurocashu na ulotce pisze że fajerwerki będą od 19.11.07.chodziłem po całym eurocashu i szukałem spytałem się pracownika czy już są a on mi mówi że morze w nastepnym tygodniu będą :evil: byłem tak wkurzony :evil: myślałem że go zaraz zabije :evil: [ Dodano: 2008-11-21, 15:06 ]http://eurocash.pl/hurtownie/Promocje/Nasz...18/Default.aspx Prosze bardzo tego roczna oferta Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Listopada 2009 Gazetki Eurocash2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/837b9e8858c2c67b.html (mazii23)2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/79a9abdea3a4557b.html (mazii23)2009 http://img692.imageshack.us/img692/7981/eurocash2009.jpg2009 http://img692.imageshack.us/img692/244/eurocash20092.jpg Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 Jak co roku eurocash najwcześniej udostępnia swoją oferte http://eurocash.pl/hurtownie/Promocje/Naszefoldery/tabid/218/Default.aspx Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ooo zaczyna się Reklama Coca-Coli i już pierwsze katalogi Czuję już święta Co do katalogu to chamsko zrobione ceny są np. coś kosztuje 25 bez vatu to to pogrubią, a cene z vatem dadzą 2 razy mniejszą ...Według mnie te ceny są lekko przesadzone, szczególnie zestawów, ale musiałbym dokładnie zobaczyć bo jak ściągłem .pdf to ciężko jest się zorientować co w nich jest. Cytuj
R0phoe 0 Opublikowano 16 Listopada 2010 To niech ktoś się postara i przejdzie się tam i spyta czy rzeczywiście trzeba mieć firmę. To dziwne, bo pierwsze słyszę aby trzeba było mieć jakąś kartę żeby w markecie móc robić zakupy. Sam poszedłbym, ale w Bydgoszczy jest, ale na zadupiu, za Brdą i mam dopiero 17 lat więc nie wiem czy kasjer ryzykowałby dla mnie posadę. Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 17 Listopada 2010 napewno nie trzeba mieć firmy ... Sklep nie może tak zrobić, bo straci klientów. W żadnym sklepie tak nie było, żeby mieć firme albo coś w tym stylu. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 17 Listopada 2010 napewno nie trzeba mieć firmy ... Sklep nie może tak zrobić, bo straci klientów. W żadnym sklepie tak nie było, żeby mieć firme albo coś w tym stylu. Tyle, ze sam eurocash to hurtownia, nie sklep. Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 17 Listopada 2010 A no prawda ;DSłyszałem, że aby mieć zniżkę(cena bez vatu) trzeba mieć firmę, a jeśli nie mamy zaświadczenia czy czegoś takiego, to wystarczy tylko mieć ukończone 18 lat i można kupywać (+vat oczywiście ) Cytuj
Iqashi 0 Opublikowano 17 Listopada 2010 napewno nie trzeba mieć firmy ... Sklep nie może tak zrobić, bo straci klientów. W żadnym sklepie tak nie było, żeby mieć firme albo coś w tym stylu. A robiłeś kiedykolwiek zakupy w Selgrosie, Makro czy Eurocashu ? Aby robić w nich zakupy należy posiadać kartę klienta, którą można wyrobić jedynie gdy się posiada działalność gospodarczą. A no prawda ;DSłyszałem, że aby mieć zniżkę(cena bez vatu) trzeba mieć firmę, a jeśli nie mamy zaświadczenia czy czegoś takiego, to wystarczy tylko mieć ukończone 18 lat i można kupywać (+vat oczywiście ) Nie ma żadnych zniżek. Każdy płaci cenę+vat, który można później sobie odliczyć. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 17 Listopada 2010 Bezpośrednie linki do oferty.Eurocash 2010 (1)Eurocash 2010 (2) Cytuj
Poki 17 Opublikowano 17 Listopada 2010 Proszę państwa, aby kupować w sklpeach o charakterze Cash&Carry zazwyczaj wymagana jest karta, która może wyrobić posiadacz działalności gospodarczej dla siebie lub znajomego. (Np. wasz ojciec, wuja dla was). Ceny są brutto i tyle się płaci ile brutto cena wynosi. tyle tylko, że przy kasie mówisz, że ten i ten asortyment bierzesz na fakture, co w rozliczeniu rocznym daje Ci zwrot. Na tym polega działalność owych hurtowni. Co do wejścia to np. w Poznaniu nastąpiła zmiana spowodowana spadkiem obrotu klienteli i za 5 zł można wejśc do Selgrosu bez karty. Makro ratując się przed bankructwem wprowadziło nawet sztukowanie produktów, ale jak z wygląda kwestia bez karty to nie wiem. Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 19 Listopada 2011 Co myślicie o tegorocznej ofercie? Co warto kupić ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi