przemo312132 14 Opublikowano 19 Listopada 2011 Co myślicie o tegorocznej ofercie? Co warto kupić ? No jak co zestaw Hong Kong x6 A wql Tanio tam jest Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 20 Listopada 2011 W biedrze był dwa lata temu hong-kong, teraz jest inny zestaw. Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 20 Listopada 2011 Racja, te rakietki z zestawu hong kong mają ponoć niezły rozprysk ! Cytuj
Mks 2 Opublikowano 20 Listopada 2011 ale ten zestaw co w Biedronce jest to jest chyba to samo o ile wiem. Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 20 Listopada 2011 Tylko iż ten zestaw był dwa lata temu, w tamtym roku go nie było, a w tym nie wiadomo jak to będzie. Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 20 Listopada 2011 Pamiętajcie że te duże ceny to ceny NETTO i należy doliczyć 23% vatu Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 20 Listopada 2011 Jest też najważniejsza,nierozstrzygnięta jeszcze kwestia...Czy prywatna osoba może tam coś w ogóle kupić?W jednym miejscu czytałem,że bez problemu,gdzieś indziej zaś o wymaganym posiadaniu działalności gospodarczej?Jeżeli ktoś ma lub zdobędzie sprawdzone informacje na ten temat to bardzo proszę o info! Cytuj
dDamixon 3 Opublikowano 21 Listopada 2011 pytałem się rodziców i oni mówili że nie tylko trzeba mieć działalność, ale też musi ona być zarejstrowana w tym sklepie Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 21 Listopada 2011 pytałem się rodziców i oni mówili że nie tylko trzeba mieć działalność, ale też musi ona być zarejstrowana w tym sklepie czyli musisz miec wyrobiona karte Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Sklep działa na tej samej zasadzie do Makro, nie trzeba mieć firmy swojej można kupować także na dane znajomego, wystarczy podać NIP przy kasie i tyle.Ale ten znajomy musiał już wcześniej kupować, wtedy jego dane są już w bazie. Sory za brak składni znać ale jestem już zmęczony Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 24 Listopada 2011 Te wulkaniki EXTREME to nie jest przypadkiem linia produktów JORGE dla Tesco? Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 24 Listopada 2011 Te wulkaniki EXTREME to nie jest przypadkiem linia produktów JORGE dla Tesco? Owszem. Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 24 Listopada 2011 Owszem. Te wulkany również można kupić na fajerwerkimarket.pl więc nie tylko dla tesco Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 24 Listopada 2011 Te wulkany również można kupić na fajerwerkimarket.pl więc nie tylko dla tesco Bo to są prawdopodobnie te, które się nie sprzedały w TESCO i wróciły do importera. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Od 14 grudnia. Wystarczy wejść na strone i trochę poszukać . Cytuj
saper 0 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Byłem dziś w Eurocashu w Warszawie i niestety zostałem odesłany do wyjścia.Bez działalności gospodarczej nie da rady nic kupić. Cytuj
karol14e3 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 jest już nowa gazetka z fajerwerkami na 2012/2013 tylko musicie sobie pobrać SYLWESTER http://www.kdwt.com.pl/Promocje/FolderKDWT/tabid/67/Default.aspx Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 28 Listopada 2012 Achhh.... Eurocash miał co roku bardzo ciekawą ofertę złożoną z Jorge a teraz... badziewie i tyle. Cytuj
Joker97 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 żeby kupować to trzeba mieć działalność gospodarczą czy karte bo ja nie posiadam czy mode robić tam zakupy Cytuj
TheFireWorksManiac 0 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nie trzeba mieć działalności Możesz śmiało kupować. Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 6 Grudnia 2012 jest już nowa gazetka z fajerwerkami na 2012/2013 tylko musicie sobie pobrać SYLWESTER http://www.kdwt.com.pl/Promocje/FolderKDWT/tabid/67/Default.aspx Jak dla mnie ,to narazie nic ciekawego . Cytuj
Mks 2 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Byłem dziś w Eurocashu w Warszawie i niestety zostałem odesłany do wyjścia.Bez działalności gospodarczej nie da rady nic kupić. To jak wreszcie można tam kupować bez działalności gospodarczej , czy nie!? Bo każdy co innego mówi ... Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 27 Listopada 2014 Oferta na rok 2014/2015 http://www.hurtownie.eurocash.pl/pub/pl/i-gazetki/Eurocash%20sylester/index.html#/14/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi