KALel 3 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witam! Jak co roku roku małe co nieco z mojej strony. Artykuły zamawiane w sklepie BigFun (skorzystałem z promocji black Friday - 275 pln). Pozdrawiam Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Konkretny stuff za 275 złotych Każdy grosz, każda złotówka dobrze przemyślana i wydana. Brawo! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Z głową ułożony zestaw.Pieniądze nie rzucone w błoto.Samum Cię oczaruje Cytuj
KALel 3 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2017 Dzięki za pozytywne opinie. Mam właśnie taką nadzieję, że Samum mnie oczaruje Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Bardzo fajny normalny stuff, jak za taka cenę to bardzo dobrze wydane pieniądze Wszystko czego potrzeba to masz to ! A Samum będzie taką wisienką na torcie, Pozdrawiam Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Fajny zróżnicowany stuff,są konkrety i mniejsze rzeczy w tym i takie wyrzutnie Co ciekawe wydałeś podobną kwotę parę złotych wyższą ode mnie a masz dużo więcej rzeczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi