Gość Opublikowano 5 Grudnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów w sieci znalazłem nowy sklep z fajerwerkami, którego nie ma na forum http://www.fajerwerkionline.pl mają bardzo dobre ceny i duży wybór asortymentu serdecznie zapraszam wszystkich do zapoznania się z ich ofertą bo uważam że warto. Cytuj
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ja uważam że oferta tego sklepu jest całkiem spoko po za tym mają od 100 zł wysyłkę gratis i do zamówienia dawają fajne gratisy także naprawdę polecam . Cytuj
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2017 Wyrzutnie 64 strzałowe FALCON i SPECTRUM za jedyne 49,99 mega okazja. Cytuj
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2017 Bardzo miła i fachowa obsługa - oferta też bardzo fajna fajna. Cytuj
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2017 Nie, ale w jakim sklepie dostaniesz wyrzutnie 64 strzały FALCON i SPECTRUM za jedyne 49,99 i wysyłka gratis od 100 zł. Cytuj
wismu922 0 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ja zamawialem i polecam 100%. Zamowilem Spectrum i falcon za jedyne 50zl szt do tego wysylka gratis i dorzycili mi jeszcze gratisy. Bezproblemowy kontakt i szybka dostawa.11/10. Cytuj
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2017 Bardzo fajna promocja jest w sklepie MARBLE http://www.fajerwerkionline.pl PXB2310 CRUX 50,43zł i PXB3704 Positiv 150,06zł. Wysyłka od 100zł gratis Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Usunęliście ze swojej strony wyszukiwarkę czy mi się zdaje? : P Cytuj
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2017 Rakiety NoLimits za jedyne 117zł a więcej promocji na w zakładce promocje Cytuj
Fajerwerki Online 1 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Promocja PXR302 BAZOOKA! 47,21zł (Darmowa dostawa od 100zł) + gratisy Zapraszamy! http://www.fajerwerkionline.pl/pxr302-zestaw-rakiet-bazooka Cytuj
Fajerwerki Online 1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Życzymy Wam zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech ten czas spędzony w gronie najbliższych napełni Wasze serca spokojem i radością. Niech błogosławieństwo Bożego Dzieciątka towarzyszy Wam przez całe Wasze życie, a szczere i najpiękniejsze Bożonarodzeniowe życzenia spełniają się w każdym momencie. Życzy zespół FajerwerkiOnline.pl Marble Cytuj
Fajerwerki Online 1 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zamówienia na terenie Warszawy, mogą być realizowane do dnia 31.12.2017 przygotowane są specjalne punkty odbioru, gdzie po wcześniejszym ustaleniu godziny będzie możliwy odbiór osobisty. Zapraszamy do zakupów, www.fajerwerkionline.pl Cytuj
Blancik 3 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Dziś otrzymałem paczkę ze sklepu z nagrodą konkursową jak również z moim zamówieniem wszystko w jak najlepszym porządku. Paczka dobrze zapakowana bardzo dobry kontakt i przystępne ceny Polecam serdecznie. Cytuj
x0rysiu0x 3 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Dziś otrzymałem paczkę z zamówieniem, skorzystałem z okazji i zamówiłem wyrzutnie FALCON, SPECTRUM oraz Fireball XXL, przesyłka w miarę dobrze spakowana, było trochę luzu ( przydałby się wypełniacz w postaci pogniecionych kawałków kartonu ) ale wszystko dotarło w całości bez uszkodzeń. Przy informacji o wysyłce przydała by się dane z nr przesyłki żeby mieć możliwość monitorowania paczki . Realizacja zamówienia bardzo szybka, dziękuję również za gratisy dołączone do zamówienia . Cytuj
Fajerwerki Online 1 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Witam wszystkich! Zapraszamy do naszej Strefy Okazji! Dużo ciekawych produktów w ciekawych cenach! Dodatkowo jest produkt PXR219 ZESTAW RAKIET ROCKET BALL - USZKODZONE OPAKOWANIE! w super cenie! (Tylko jedno opakowanie w tej cenie) http://www.fajerwerkionline.pl/pxr219-zestaw-rakiet-rocket-ball1 Zapraszamy. Cytuj
Blancik 3 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Ja również otrzymałem dziś przesyłkę spakowana bardzo dobrze, szybka wysyłka gorąco polecam. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Strona wam się rozjeżdża i nie działa logowanie. Naprawcie to. Cytuj
Fajerwerki Online 1 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Strona wam się rozjeżdża i nie działa logowanie. Naprawcie to. Dziwne, strona działa u nas prawidłowo na różnych komputerach i różnych przeglądarkach sprawdzaliśmy i logowanie również. Na jakiej przeglądarce Ci nie rozjeżdża się strona? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi