Skocz do zawartości

fajerwerkionline.pl / MARBLE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, ja przynajmniej nie mogę się zalogować.

Przy próbie zalogowania przenosi mnie na stronę szukania

eq0ypHU.png

Opublikowano
  W dniu 10.01.2018 o 12:24, k4n4li4 napisał(a):

Nie wiem, ja przynajmniej nie mogę się zalogować.

Przy próbie zalogowania przenosi mnie na stronę szukania

eq0ypHU.png

Dzięki za informacje już to przesłaliśmy do specjalistów ...

Opublikowano
  W dniu 10.01.2018 o 12:35, Fajerwerki Online napisał(a):

Dzięki za informacje już to przesłaliśmy do specjalistów ...

Prosze się zalogować wpisać login i hasło ale nie zatwierdzać "ENTEREM" tylko wcisnąć poniżej "LOGOWANIE" - wtedy powinno się udać. Prace nad ENTEREM trwają :)

Opublikowano

Ok już działa.

Opublikowano

Do końca miesiąca tzn. (31.01.2018) na pewno obowiązuje promocja na darmową wysyłkę za zakupy od 100zł (płatność z góry) oraz wszystkie promocje w STREFIE OKAZJI!

Do każdego zakupu dodajemy Gratisy!

Pamiętajcie również że każdy zalogowany Klient na naszym sklepie www.fajerwerkionline.pl i robiąc zakupy zbiera z tego tytułu profity... http://www.fajerwerkionline.pl/dodatkowe-rabaty

Zapraszamy.

Opublikowano

Dzisiaj przyszła do mnie paczka z marble. Nie było żadnych problemów i dostałem skromny gratis. Polecam sklep.

Opublikowano

Promocje bardzo fajne ale ceny bez nich trochę jak z kosmosu :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dotarła do mnie pierwsza paczka z tego sklepu. Pakowanie bardzo solidne, nie można się przyczepić, karton dokładnie zabezpieczony przed wilgocią. Zawartość również dobrze zapakowana, rakiety dokładnie owinięte przezroczystym streczem. W paczce znalazły się gratisy, 10% wartości zamówienia.

Poza tym, kontakt ze sklepem jest bardzo dobry, sami po rozmowie na fejsie poprosili o numer telefonu w celu ustalenia szczegółów.

Ogólnie polecam, a sam na pewno jeszcze tam wrócę :-)

Opublikowano

Dobrze że póki co same pozytywy bo dzisiaj skusiłem się na dwa FireballXXL w tym sklepie w naprawdę dobrej cenie :) Zobaczymy co z finalizacją transakcji :)

Opublikowano

Jedna rzecz mnie odpycha od zamówienia w sklepie a mianowicie kurier który nie należy do dobrych mam na myśli PatronService radzę wpisać nazwę w google i poczytać opinie. Sam mam złe wspomnienia z tą firmą gdyż bez przyjazdu wystawili mi awizio, przyjeżdża bez powiadomienia oraz gubi paczki bez konsekwencji..

Opublikowano

Moja przyszła z marble patronem i była ok

Opublikowano

u mnie też nie było problemu z kurierem

Opublikowano

Podobny problem z wystawieniem awizo miałem z kurierem InPost. Nie była to paczka z piro ale też były problemy. Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku.

Opublikowano

To wszystko zależy od kierowcy. Ja zamawiam dużo na internecie, szczególnie karmy dla zwierzaków. Karme zawsze przywozi GLS i paczka jest ok ale wejdę na fora o karmach i czytam o GLS-ie to aż się głowa jeży.
Mam też znajomego który jeździ w schenkerze i wiem jak się obchodzi z paczkami. Kiedyś kupiłem telewizor i on mi przywoził to jak tylko usłyszałem jego głos w telefonie to się przeraziłem. Koleś zajechał i otworzył pakę a tam wszystko na kupę nawalone i zaczął tam grzebać. Po 10 minutach szamotania się "walnął" pudło z telewizorem na chodnik i mówi "jakby coś się stłukło to dzwoń" Naszczęście telewizor był cały :D

Opublikowano

Dzisiaj otrzymałem swoje zamówienie. Paczka dobrze zabezpieczona z wyrzutniami wszystko w porządku, szybka wysyłka. Co ciekawe, przesyłka została wysłana kurierem PATRON a dostarczył ją kurier InPost :) no ale najważniejsze że wszytko w porządku. I plus za gratisy do zamówienia :) Polecam.

IMG_20180125_115543.jpg

IMG_20180125_115948.jpg

• Thanks 1
Opublikowano

Kolejna ciekawa promocja w doskonałej cenie, która pojawiła się na naszym sklepie internetowym. W dwupaku taniej...

http://www.fajerwerkionline.pl/pxb2310-crux-i-pxb2417-rock---dwupak 

W dniu 25.01.2018 o 11:25, boooon napisał(a):

Dzisiaj otrzymałem swoje zamówienie. Paczka dobrze zabezpieczona z wyrzutniami wszystko w porządku, szybka wysyłka. Co ciekawe, przesyłka została wysłana kurierem PATRON a dostarczył ją kurier InPost :) no ale najważniejsze że wszytko w porządku. I plus za gratisy do zamówienia :) Polecam.

IMG_20180125_115543.jpg

IMG_20180125_115948.jpg

Rozwiń  

Dokładamy wszelkich starań aby każda przesyłka była starannie zapakowana i dotarła do Klienta w stanie nienaruszonym :).

Jeżeli chodzi o kuriera Patron Service to my jako firma korzystamy z ich usług, natomiast sam przewoźnik ma swoich podwykonawców - paczka wysłana za pośrednictwem Patron Service może dotrzeć jeszcze za pośrednictwem In Post lub firmą Fedex. My jako nadawca nie mamy na to wpływu. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

2 zamówienia bez zastrzeżeń.wszystko dobrze zapakowane i miłe gratisy.bardzo dobry kontakt.polecam

Opublikowano

Czy to firmowy sklep Piromaxa ? Z tego co widze nie mają asortymentu innych importerów.

Opublikowano

Otrzymałem niedawno paczkę z Marble, wszystko dobrze zapakowane. Dostałem też kilka ciekawych gratisów.

Świetny kontakt ze sklepem. Polecam!:cool:

Opublikowano

Witajcie, 

W naszym sklepie www.fajerwerkionline.pl, znów pojawił się produkt PXB2414 Spectrum w super promocyjnej cenie!!  Dodatkowo w bardzo dobrej cenie znalazły się dwa produkty: PXB2403 oraz PXB3702

Zapraszamy!