konrad940 1 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Witam. Pierwsze zakupy już za mną, JW408 i PX-PRO10 są w drodze. W przyszłym tygodniu dokupię petardy i inne bajery. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Muszę powiedzieć,że stuff robi wielkie wrażenie :xmas_smile: .Niesamowiecie efektowny zestaw.Pozycje praktycznie wszystkie dawno temu sprawdzone i bardzo pozytywnie ocenione.Gratuluje!A i jeszcze daj znać jak tam się spiszę jw401,bo podobno troszeczkę spadła jej jakość :xmas_wink: Cytuj
konrad940 1 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Mam nadzieję że spisze się jak zawsze (CE niestety), od kilku lat jest częścią pokazu zresztą tak jak jw90 i jw408. Niebawem dojdzie kilka pozycji, co to będzie?. Sam nie wiem na pewno jakieś bajery z groma typu petardy itd. + markety. Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Masz hukowy i mega efektowny stuff.Moja ocena to:8+/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi