Skocz do zawartości

Shark PS5 NEW [2017] Funke/Dextrin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Produktu: Shark

Importer: Funke/Dextrin

Kod: PS5

Opakowanie: 10 szt

Efekt: Niebieska flara + Huk

Nec: 7g [5g flash + 2g flame]

Cena: 12zł +/-

Opinia: Petardki a w zasadzie emitery prezentują się całkiem fajnie plastikowe zatyczki tak jak to miało miejsce w petardach kl.3 [shark PS5 od Supremo] 10 sztuk w opakowaniu do tego niebieska flara.

Filmik postaram się dodać po weekendzie jak tylko dostanę je w ręce :)

RsXaT1K.jpg

9Ha3ilV.jpg

Opublikowano

Emitery wyglądają całkiem fajnie i mam nadzieję że godnie zastąpią petardy ps5 . :67675:

Opublikowano

Jeśli bd strzelały tak jak zwykle PS5 to wydaje mi się że w cenie ponad 30 złoty za 20 sztuk można już dostać lepsze petardy :)

Opublikowano
  W dniu 11.12.2017 o 21:48, Fire798 napisał(a):

Jeśli bd strzelały tak jak zwykle PS5 to wydaje mi się że w cenie ponad 30 złoty za 20 sztuk można już dostać lepsze petardy :)

Stare PS5 zazwyczaj nie przekraczały 25zł a mocą podganiają FP5G :> I do tego niebieska flara która jest przynajmniej dla mnie lepsza niż jakaś zielona na którą już patrzeć nie mogę xdddd Patrząc na gramatury nowych i po tym jak funke poprawiło FP5 to flara w nowych PS5 powinna być bardzo przyjemna i jeśli huk będzie taki sam albo lepszy myślę, że w cenie 12[+/-]zł będą to jedne z lepszych petard... Ale to przekonamy się jak tylko je dostanę w łapy czyli jakoś niedługo :>

• Thanks 1
Opublikowano
  W dniu 11.12.2017 o 23:30, Mroczny napisał(a):

Stare PS5 zazwyczaj nie przekraczały 25zł a mocą podganiają FP5G :> I do tego niebieska flara która jest przynajmniej dla mnie lepsza niż jakaś zielona na którą już patrzeć nie mogę xdddd Patrząc na gramatury nowych i po tym jak funke poprawiło FP5 to flara w nowych PS5 powinna być bardzo przyjemna i jeśli huk będzie taki sam albo lepszy myślę, że w cenie 12[+/-]zł będą to jedne z lepszych petard... Ale to przekonamy się jak tylko je dostanę w łapy czyli jakoś niedługo :>

Ja widzę je za 16 złoty co daje ponad 30 zł za 20 sztuk więc dlatego mówię że jeśli bd tak strzelały jak tamte to mało opłacalne ale za 10-12 to myślę że jak najbardziej :)

Opublikowano
  W dniu 11.12.2017 o 23:55, Fire798 napisał(a):

Ja widzę je za 16 złoty co daje ponad 30 zł za 20 sztuk więc dlatego mówię że jeśli bd tak strzelały jak tamte to mało opłacalne ale za 10-12 to myślę że jak najbardziej :)

Ja kupiłem po 12zł :) Czy ja wiem czy mało opłacalne... stare PS5 były warte swojej ceny to samo z TB5 a jeśli te będą miały lepsze flary to cena około 30zł za 20 sztuk jest dobrą ceną jak dla mnie

Opublikowano
  W dniu 12.12.2017 o 00:34, Mroczny napisał(a):

Ja kupiłem po 12zł :) Czy ja wiem czy mało opłacalne... stare PS5 były warte swojej ceny to samo z TB5 a jeśli te będą miały lepsze flary to cena około 30zł za 20 sztuk jest dobrą ceną jak dla mnie

Za 12zł?gdzie,kiedy? :) podobnie jak Fire napisał też znalazłem tylko za 16

Opublikowano
  W dniu 12.12.2017 o 01:59, Dżejkob napisał(a):

Za 12zł?gdzie,kiedy? :) podobnie jak Fire napisał też znalazłem tylko za 16

Za 12zł były pierwszego dnia kiedy dodali je na UT :) Polecam śledzić Dextrina na FB

Opublikowano

Już niedługo w naszym sklepie! Obecnie to z pewnością będą jedne z lepszych petard :)

2rh1gr4.jpg

Opublikowano

Już są u mnie jutro postaram się nagrać i zobaczymy czy godnie zajmą miejsce starych PS5 :D

Opublikowano

Podejrzewam że flara zaskoczy pozytywnie. Dextrin napisał na swojej stronie, że jest prasowana więc spodziewam się super niebieskiego :)

Jutro dostanę je w łapy i zdam relacje. Nie mogę się doczekać porównania ich z tymi starymi od Supremo. :D

Opublikowano

Wowowo Kamil zapodawaj filma bo baardzo chętnie oblukam jak to strzela

Opublikowano
  W dniu 12.12.2017 o 20:54, Kamil™ napisał(a):

Podejrzewam że flara zaskoczy pozytywnie. Dextrin napisał na swojej stronie, że jest prasowana więc spodziewam się super niebieskiego :)

Jutro dostanę je w łapy i zdam relacje. Nie mogę się doczekać porównania ich z tymi starymi od Supremo. :D

Rozbierałem już nową i od starej na pierwszy rzut oka różni się tym, że pod plastikową zatyczką posiada przegrodę z gipsu, FB-ka wydaję się być na oko tyle samo, co mogę powiedzieć o flarze hmmm może ciut lepsza niż w starych czyli mega efektu wow nie ma [to nie poziom nowych FP5-SG] Ale nie jest źle, piękny niebieski kolor choć moim zdaniem powinna trwać trochę dłużej. Co do huku przekonamy się jutro dla porównania wezmę nowe FP5-SG i stare PS5[supremo] zobaczymy jak na ich tle wypada nowe PS5 :)

Opublikowano

u nas już dostępne, zapraszamy! :)

Opublikowano

Filmik nocny pokazujący flarę która jest praktycznie taka sama jak w starych :) Ale za to huk jest lepszy, na dniach nagram też test w dzień, żeby lepiej było widać moc petardy :xmas_happy:

Opublikowano
  W dniu 13.12.2017 o 02:04, PiroArt.eu napisał(a):

u nas już dostępne, zapraszamy! :)

Przyznam że cenę konkret daliście :( Czemu aż tak wysoka?

Opublikowano
  W dniu 13.12.2017 o 21:45, Fire798 napisał(a):

Przyznam że cenę konkret daliście :( Czemu aż tak wysoka?

Taka jest cena minimalna ustalona przez producenta, nie wspomnę już o fakcie takim, że jest po prostu droga w zakupie

Opublikowano
  W dniu 16.12.2017 o 18:11, Farasz napisał(a):

To do czego te ps5 szarki są porównywalne w huku ?? do FP3 od jorge ?? jeśli ktoś ma tą petarde to niech zmierzy grubość całej petardy i grubość korpusu ? lub pokaże na zdjęciu jak ta petarda jest wykonana- bo to wiele znaczy.

pFRBkwF.jpg

Opublikowano
  W dniu 16.12.2017 o 18:11, Farasz napisał(a):

To do czego te ps5 szarki są porównywalne w huku ?? do FP3 od jorge ?? jeśli ktoś ma tą petarde to niech zmierzy grubość całej petardy i grubość korpusu ? lub pokaże na zdjęciu jak ta petarda jest wykonana- bo to wiele znaczy.

Jak można takie petardy porównywać do tandetnych FP3?

Edit: sory fp3 były fajne kiedyś jak nie miały sobie równych ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Shark  PS5 są moimi ulubionymi petardami.Moja ocena to 11/10.Gorąco polecam.Powinny znaleźć się w każdym stuff-ie.

• 2 lata później...