ŁukaszCupiał 0 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Witam. Jestem od niedawna na forum ale chciałem podzielić się z Wami info o tym co kupiłem na sylwestrową noc. Zakupy pochodzą z fajerwerkilider, Europyro oraz INS. A oto zdjęcia To narazie wszystko ale myślę że jeszcze cos przybędzie gdy pojawią sie fajerwerki w marketach. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Bardzo kompletny zestaw.Super rakiety,fajne wyrzutnie no i do tego moździerz,która już powoli staje się legendą.Miłej zabawy z piro :xmas_smile: . Cytuj
ŁukaszCupiał 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Rakiety kupiłem w tym tygodniu. Paczka przyszła wczoraj z fajerwerkilider. Cytuj
ŁukaszCupiał 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 0 Bardzo kompletny zestaw.Super rakiety,fajne wyrzutnie no i do tego moździerz,która już powoli staje się legendą.Miłej zabawy z piro :xmas_smile: . Dzięki:). Te małe rakietki są dla mojego synka:). Ma 3 latka. W zeszłym roku asystował mi i podawał z mamą zapalniczke. W tym roku obiecalem ze będzie miał swoj stuff:). Oczywiście ja będe odpalać ale wie ze to pudelko jest jego i jest mega zadowolony:). Cytuj
kentucky 1 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Rakiety konkretne i dadzą świetny pokaz. Shell rakiety z europyro to jakieś pozostałości z dawnych lat czy gdzieś udało Ci się teraz je dostać? Cytuj
ŁukaszCupiał 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Wiesz co rakiety z europyro kupiłem dzisiaj w sklepie hurtowni europyro w Krakowie. Wracałem z pracy i postanowiłem wstąpić do nich. Mają jeszcze ich troche na magazynie. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Rakiety konkretne i dadzą świetny pokaz. Shell rakiety z europyro to jakieś pozostałości z dawnych lat czy gdzieś udało Ci się teraz je dostać? Na ich stronie są dostępne ale przy realizacji zamówienia wyskakuje tylko odbiór osobisty. Cytuj
ŁukaszCupiał 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Widzisz to pewnie dlatego że są długie i w normalnej cenie wysyłki się nie mieszczą. Ja chciałem początkowo zrobić zakupy na tanie fajerwerki ale jakcdodałem rakiety nolimit to wyskoczył tylko odbiór osobisty. A z fajerwerki lider nie było żadnego problemu z wysyłką. Pewnie trzeba by dopłacićdo wysyłki dużego gabarytu a nie chcą się z tym bawić no i łatwo mogą się rakiety uszkodzić w transporcie. A jaką wyrzutnie 50mm polecilibyście na finał? Sprawdzoną z fajnym efektem? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Widzisz to pewnie dlatego że są długie i w normalnej cenie wysyłki się nie mieszczą. Ja chciałem początkowo zrobić zakupy na tanie fajerwerki ale jakcdodałem rakiety nolimit to wyskoczył tylko odbiór osobisty. A z fajerwerki lider nie było żadnego problemu z wysyłką. Pewnie trzeba by dopłacićdo wysyłki dużego gabarytu a nie chcą się z tym bawić no i łatwo mogą się rakiety uszkodzić w transporcie. A jaką wyrzutnie 50mm polecilibyście na finał? Sprawdzoną z fajnym efektem? Z jakiego sklepu? ne Spiro dobra cena na Fireball XXL 109 zł i blitz 119 Cytuj
ŁukaszCupiał 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Sklep dla mnie bez znaczenia jesli efekt dobry to koszt przesylki nieistotny tak bardzo:). Wazne zeby nie byla kosmicznie droga hehe:) Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 9 Grudnia 2017 No nie wiem Fireball XXL jest chwalona tutaj i cena 109 zł to okazja. Cytuj
ŁukaszCupiał 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 No nie wiem Fireball XXL jest chwalona tutaj i cena 109 zł to okazja. Kasne pewnie ze sie z tym zgadzam. I jak tylko od zony dostane zielone swiatlo ze moge cos kupic jeszcze to na 95% bedzie to fireball xxl. Cytuj
ŁukaszCupiał 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dla niej juz mam ale to prezent wiec nie mohe uzyc jako argumentu heheh. Ale damy rade:). Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Świetny stuff są kostki oraz bardzo dobre rakiety widać że lubisz porządne rakiety i za to już masz odemnie plusa Jedynie co bym jeszcze dodł jako wisienke na torcie jedną porządną kostkę kalibru 30mm ale mimo to stuff prezentuje się świetnie. ! Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 9 Grudnia 2017 A co z 30 byś polecił? Oj sporo tego jest.. na pewno bym ci radził szukać produktów z Triplexa to z pewnością oczywiście polecam całą gamę nowości 37 strzałówek a najbardziej polecam ci wyrzutnie Sorbet Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Świetne rakiety, zazdroszczę rakiety z europyro, mi pewnie nie uda się ich dorwać. Kostki też zrobią robotę. Fajnie, że pojawił się dobry wulkan. I tak jak piszą przedmówcy, jakaś kostka 30mm 37sh i stuff kompletny :christmascool: Cytuj
x0rysiu0x 3 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Fajnie dobrany zestaw, trochę kostek, trochę rakiet kilka konkretnych rzymiaków i moździerze, będzie co oglądać i co najważniejsze będzie dobra zabawa . Cytuj
ŁukaszCupiał 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dziekuję za te słowa. To poerwszy rok kiedy wrzucam tu swoj stuff. Stawiam na zabawe bo będzie rodzinny sylwester w domu. 4 pokolenia będą obserwować. A że mieszkam na gorce to widze wszystko w okolicy bardzo dobrze. Jeśli dojdzie mi kamerka to nagram filmik:). Za radami Kolegów wpadnie albo fireball xxl albo sorbet. A może obie wyrzutnie:). Urabiam właśnie leprzą połówke:). Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Najlepiej by było byś kupił txb400 Samum.Nic nie robi takiego wrażenia jak cracling Cytuj
ŁukaszCupiał 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witajcie. Puki co zamówiłem Spectrum. Ale do 31 jeszcze daleko. Napewno coś wpadnie jeszcze:). Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 12 Grudnia 2017 No to będzie kostka na finał jak na razie bardzo fajnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi