FajerwerkiBiegun 0 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witamy serdecznie na forum wszystkich miłośników fajerwerków. Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z ofertą sklepu którą możecie zobaczyć pod linkiem: https://fajerwerkibiegun.pl/ W ofercie posiadamy szeroką gamę produktów jak jeszcze stare dobre petardy Mamy nadzieję, że duży wybór zachęci was do zakupów. Ceny mamy atrakcyjne i co ważne mimo gorącego okresu nie mamy opóźnień z wysyłką paczek BONUS DLA FORUMFAJERWERKI. Jeszcze dzisiaj około godziny 16 możecie się spodziewać konkursu w który do wygrania będą bardzo cenne nagrody pirotechniczne Zapraszamy do śledzenia informacji na fb: https://www.facebook.com/fajerwerkibiegun/ Cytuj
FajerwerkiBiegun 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zapraszamy do konkursu na fb: Do wygrania są: 1 Wyrzutnia Fajerwerków 130 strzałowa firmy KLASEK. 2. Zestaw petard 3. Zestaw Petard. Wysyłka na koszt firmy. Jedyne co musicie zrobić to: 1. Polubić nasz fanpage na facebooku. 2. Udostępnić i polubić post konkursowy. 3. Napisać w komentarzu: Biorę udział w losowaniu. Przed wysyłką nagród nastąpi weryfikacja pełnoletności oraz weryfikacja czy wszystkie powyższe warunki zostały spełnione. Losowanie nagród 17-18 grudnia. Pozdrawiamy Zapraszamy do zabawy Jeśli macie jakieś pytania dotyczące sklepu, asortymentu lub zamówień zapraszamy do kontaktu na fb z dopiskiem: Forumfajerwerki, żeby było wiadomo, że to ktoś z forum Cytuj
FajerwerkiBiegun 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Przypominamy o trwającym konkursue na FB. Zapraszamy równiez do zamawiania w naszym sklepie. Z dopiskiem ForumFajerwerki atrakcyjne GRATISY Cytuj
Blancik 3 Opublikowano 20 Grudnia 2017 moje zamówienie również szybko dotarło choć można poprawić sposób pakowania w gratisie do małego zamówienia garstka pikolaków z których podczas transportu wysypał się proch Cytuj
BąkMarcel 0 Opublikowano 29 Grudnia 2018 W takim stanie dotarło do mnie zamówienie z tego sklepu.. Petardy walały się po kartonie, zero jakiegokolwiek zabezpieczenia. W drugim zamówieniu też za ok 700 zł, zrobionym po tygodniu miałem otrzymać jakiś gratis, ale najwidoczniej zapomnieli. Niestety już więcej od sklepu Biegun nie zamówię. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dobrze, że rakiety się nie połamały. Sporo osób narzeka na ten sklep ale ja więcej nic nie piszę bo mnie gwiazda youtube znowu zaatakuje Cytuj
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zamówiłem u nich dwa razy. Pakowanie u nich to faktycznie TRAGEDIA. W obu paczkach były rakiety i wyrzutnie i dwa razy były całe porozwalane. Do tego stopnia, że korpusy rakiet były wgniecione, ale na szczęście nie pęknięte. Ogólnie to pakowanie u nich wygląda tak: -rzucić 5 paczek rakiet -owinąć je jedną warstwą kartonu -owinąć raz folią -gotowe Cytuj
MikoPyro 0 Opublikowano 8 Września 2019 Mam 160 maksymalnie zł do wydania na wyrzutnie w tym sklepie, może być jedna, mogą być dwie wyrzutnie. Chodzi mi o jedna dla zabawy a druga musi być ładna na godzinę 00:00 dzieki Cytuj
FUNPIRO 13 Opublikowano 20 Października 2019 Sklep jak najbardziej godny polecenia, bogaty asortyment , przystępne ceny , szybka wysyłka Polecam Cytuj
pretok 0 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Polecam sklep, zakupy robione podczas black friday, bogaty asortyment i bardzo dobre ceny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi