Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy serdecznie na forum wszystkich miłośników fajerwerków.

Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z ofertą sklepu którą możecie zobaczyć pod linkiem:

https://fajerwerkibiegun.pl/

W ofercie posiadamy szeroką gamę produktów jak jeszcze stare dobre petardy :)

Mamy nadzieję, że duży wybór zachęci was do zakupów. Ceny mamy atrakcyjne i co ważne mimo gorącego okresu nie mamy opóźnień z wysyłką paczek :)

BONUS DLA FORUMFAJERWERKI.

Jeszcze dzisiaj około godziny 16 możecie się spodziewać konkursu w który do wygrania będą bardzo cenne nagrody pirotechniczne :)

Zapraszamy do śledzenia informacji na fb: https://www.facebook.com/fajerwerkibiegun/

Opublikowano

Zapraszamy do konkursu na fb:

Do wygrania są:

1 Wyrzutnia Fajerwerków 130 strzałowa firmy KLASEK.
2. Zestaw petard
3. Zestaw Petard.
Wysyłka na koszt firmy.
Jedyne co musicie zrobić to:
1. Polubić nasz fanpage na facebooku.
2. Udostępnić i polubić post konkursowy.
3. Napisać w komentarzu: Biorę udział w losowaniu.
Przed wysyłką nagród nastąpi weryfikacja pełnoletności oraz weryfikacja czy wszystkie powyższe warunki zostały spełnione.
Losowanie nagród 17-18 grudnia.
Pozdrawiamy :) Zapraszamy do zabawy :)
Jeśli macie jakieś pytania dotyczące sklepu, asortymentu lub zamówień zapraszamy do kontaktu na fb z dopiskiem: Forumfajerwerki, żeby było wiadomo, że to ktoś z forum :)
Opublikowano

Przypominamy o trwającym konkursue na FB. Zapraszamy równiez do zamawiania w naszym sklepie. Z dopiskiem ForumFajerwerki atrakcyjne GRATISY :)

Opublikowano

moje zamówienie również szybko dotarło choć można poprawić sposób pakowania w gratisie do małego zamówienia garstka pikolaków z których podczas transportu wysypał się proch

• 1 rok później...
Opublikowano

W takim stanie dotarło do mnie zamówienie z tego sklepu.. Petardy walały się po kartonie, zero jakiegokolwiek zabezpieczenia.
W drugim zamówieniu też za ok 700 zł, zrobionym po tygodniu miałem otrzymać jakiś gratis, ale najwidoczniej zapomnieli.
Niestety już więcej od sklepu Biegun nie zamówię. 

DSC_0742.JPG

DSC_0743.JPG

DSC_0744.JPG

DSC_0745.JPG

DSC_0746.JPG

DSC_0757.JPG

Opublikowano

Dobrze, że rakiety się nie połamały. Sporo osób narzeka na ten sklep ale ja więcej nic nie piszę bo mnie gwiazda youtube znowu zaatakuje :)

Gość
Opublikowano

Zamówiłem u nich dwa razy. Pakowanie u nich to faktycznie TRAGEDIA.

W obu paczkach były rakiety i wyrzutnie i dwa razy były całe porozwalane. Do tego stopnia, że korpusy rakiet były wgniecione, ale na szczęście nie pęknięte.

Ogólnie to pakowanie u nich wygląda tak:

-rzucić 5 paczek rakiet

-owinąć je jedną warstwą kartonu

-owinąć raz folią 

-gotowe

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam 160 maksymalnie zł do wydania na wyrzutnie w tym sklepie, może być jedna, mogą być dwie wyrzutnie. Chodzi mi o jedna dla zabawy a druga musi być ładna na godzinę 00:00

dzieki 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sklep jak najbardziej godny polecenia, bogaty asortyment , przystępne ceny , szybka wysyłka Polecam

• 1 rok później...
Opublikowano

Polecam sklep, zakupy robione podczas black friday, bogaty asortyment i bardzo dobre ceny.

• mantis zmienił(a) tytuł na fajerwerkibiegun.pl / Biegun Pirotechnika