Kamix281 2 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Symbol: P7D Nazwa: Delova Rana Producent: Klasek Gramatura: 5 g/sztuka (20 g - opakowanie 4 szt.) Cena: ok. 15 zł za opakowanie 4 szt. Zapraszam do dyskusji Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Tak średnio bym powiedział W tej cenie jest wiele ciekawszych pozycji na rynku Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Głośne petardy, jednak nijak mają się do mocy Crazy Robots. Cena względem ilości w opakowaniu również nie zachęcająca Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Przed chwilą jedna wypróbowana, walnęła mocniej niż Crazy Robots emiter :-) Cytuj
Kamix281 2 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 Miałem w posiadaniu w zeszłym roku. Powiem tak. NIE POLECAM. Huk jest ogromny, ale nie za tę cenę. A tak poza tym szansa na niewypał to około 25% niestety. Z paczki wypaliły 3 na 4, a kumpel miał petardy tego samego producenta, ale w innej poligrafii - VIPER 2 i tam podobnie: z 6 sztuk wypaliły 4...Szkoda kasy Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 23 Grudnia 2018 1 godzinę temu, Kamix281 napisał: Miałem w posiadaniu w zeszłym roku. Powiem tak. NIE POLECAM. Huk jest ogromny, ale nie za tę cenę. A tak poza tym szansa na niewypał to około 25% niestety. Z paczki wypaliły 3 na 4, a kumpel miał petardy tego samego producenta, ale w innej poligrafii - VIPER 2 i tam podobnie: z 6 sztuk wypaliły 4...Szkoda kasy W tym co piszesz jest coś racji... Może, nie temat Delovek, aczkolwiek sam posiadam dwa opakowania viper 2p i szczerze przyznam, na 4 odpalone, dwa z wybuchem, dwa bez(ciekawe co za przyczyna). Co nie zmienia faktu, że na klasę 3, są bardzo mocne. Pozdrawiam. Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Nie wliczając Funke, zaraz za Viper 2p są to najpotężniejsze emitery na rynku Cytuj
Mario120 1 Opublikowano 22 Listopada 2020 Tych petard nie można rzucać bo wtedy na 90% procent jest niewypał, jak zacząłem je stawiać na ziemi to huk naprawdę bardzo mocny. Ja polecam! Cytuj
Michał Gursiel 0 Opublikowano 22 Grudnia 2020 On 12/12/2017 at 8:43 PM, Sevento said: Głośne petardy, jednak nijak mają się do mocy Crazy Robots. Cena względem ilości w opakowaniu również nie zachęcająca a strzelałeś z PS5 Shark albo Tuono Blue TB5 ? są mega tanie a potężne ! Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Sharki słabsze i to słychać, TB5 chyba nigdy nie miałem, ale podejrzewam, że mają moc co Delovki Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, Kamil Matejczak napisał: Czy jest dalej jest oferta dostępna? To nie ten dział Delovy bardzo mocne pod warunkiem że wypala i tu jest ich największy problem Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Grubbert Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi