Kamilegionista 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 Symbol: P5902Nazwa: AgatCena hurtowa: 30złZdjęcie - http://superpower.pl/catalog_images/285.jpgFilm - http://pl.youtube.com/watch?v=YAUgkQuQnXAMiałem tą wyrzutnie na sylwka 06/07 to była nowość 2006 i w hurtowni mi ją polecili, bardzo mi się podobała, za tą cene wg mnie sie opłaca. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 23 Listopada 2007 Efekt bardzo ładny. Czerwona chryzantema i crackling. Tyle że jak na tyle strzałów 30 zł to wg mnie dużo. Ale nowości zawsze kosztują :razz: Dzięki za film Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 Według mnie stanowczo za droga jak na te efekty chociaż są niczego sobie ale w to miejsce wolałbym 1000 razy Spinxa, ale tak jak veli napisał za nowości się płaci :mrgreen: Cytuj
Gość Felix Opublikowano 23 Listopada 2007 Oj taka sobie kamil tylko sie pyta jaką polecają 30 zł to dużo już wolę Sfinxa za 25 złlub Seria Big Bang (jedna z nich)lub JW90 *piękna *- cena - mało strzałów+ nawet nawet efekty ocena 4/10 Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 Ale mi polecili i wg mnie sie opłaca, i tak jak napisali wcześniej, to była nowość więc jest droższa...A po za tym na żywo wygląda lepiej, jak każda... Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Listopada 2007 Efekt słabiutki, wyrzutnia na dodatek bardzo krótko trwa, to jest taka Ninja lub Trole. Za bardzo mi się nie spodobała.Moja ocena to 4/10 Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 Krótka wyrzutnia o przeciętnym efekcie.Na cene 30 zł , to 5/10 Cytuj
Fear 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 dzięki za upload filmu, bardzo lubie wyrzutnie z wulkanami, ale za 30 zł to się wogóle wg. mnie nie opłaca... za 5 zł można kupić wyrzutnie z wulkanem z Hestii i na to samo wyjdzie (zbliżony efekt), to już sie bardziej sfinxa opłaca kupić i taką wyrzutnie Hestii Cytuj
milan07 0 Opublikowano 24 Listopada 2007 Jak już wszyscy pisali za 30zł to lepiej kupić sobie jakąś wyrzutnię typu sfinx. 30zł za tak krótki efekt to bardzo dużo. Ja już bym jej na pewno nie kupił. _________________________________________________________________________________Polecam Asteroida. Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 30 zl? Oszalałeś? za taką cenę nie lepiej kupić np. sfinxa z biedry?Do tego efekty tej wyrzutni trwaja zdecydowanie za krotkomoja ocena 3/10 - drogo - mało strzałów - dość krótko trwający efekt + ładny, "głęboki" czerwień w efekcie Cytuj
Dako 1 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Taka se bardzo mało shootów ;( za 3dyszki kompletnie nie opłacalna lepszym wyjściem jest borneo,sfinx,tyrant lub jakaś wyrzutnia z serii big bang Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi